سلام دوستان
من بازی رو نصب میکنم ، وقتی رو آیکون بازی که کلیک میکنم که بره تو بازی ، هیچ اتفاقی نمیفته ! حتی ارور هم نمیده ، مشکل از چیه ؟!
سلام دوستان
من بازی رو نصب میکنم ، وقتی رو آیکون بازی که کلیک میکنم که بره تو بازی ، هیچ اتفاقی نمیفته ! حتی ارور هم نمیده ، مشکل از چیه ؟!
1-گرافیکتا باید آپدیت کنی
2-برنامه هایی که تو پوشه بازیه را باید نصب کنی
3-کرک مشکل داره
منم مشکل rezakhan007 را داشتم ، با نصب دانت نت فریم ورک 3.5 مشکلم حل شد اما حالا یه مشکل وحشتناک دارم !!!
وقتی میخوام بازی کنم ، بازی بسته میشه !!! یعنی تا حالا من حتی 1 دقیقه هم نتونستم بازی کنم
_______
پ.ن:
نسخه BlackBox
Last edited by urumchi; 18-10-2012 at 11:59.
سلام
1- آخرین آپدیت نصبه
2- هر سه تاشو نصب کردم
3- 3-4 تا کرک مختلف رو امتحان کردم
بازم همینطوریه
منم مشکل شما رو داشتم روی یک سیستم دیگه که پائین تر هم بود امتحان کردم و جواب داد.
بعد رفتم ویندوز سیستم خودم رو عوض کردم و دوباره همون مراحل قبلی رو انجام دادم و جواب گرفتم.
ویندوز قبلیم که بازی رو اجرا نمیکرد 64 بود ولی این یکی 32 هست.
با سلام
میخواستم بدونم گیم پد Farassoo FGP-575 با فیفا 13 سازگار است و یا باید با نرم افزار Xbox 360 Controller Emulator تنظیم شود و یا کلا گیم پد فراسو خوب هست؟
ممنون می شم من را راهنمایی کنید
کسایی که بازیشون لگ داره ،فیفا فقط سی پیو قوی میخواد ربطی به کارت گرافیک نداره!! اگه تو تنظیمات بازیتون تیک لیمیت رو 60fp زده نیس حتمآ تیکشوبزنین تا بازی لگ نداشته باشه.
حاجی امید به دادن جواب نباش منم اینو چند با پرسیدم
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
یه مورد رو بگم
معمولا خیلی از بازیا و نرم افزار ها روی 64 نصب نمیشه
رو 32 نصب میشه
منم خودم همیشه رو 32 نصب میکنم
معمولا همه به عددش که بیشتر توجه میکنن(شاید)
و این درست نیست
سلام
طبق گفته اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همون کارها رو کردم ولی بازم نشد ضمن اینکه برای من با پسوند ini نیست بعد در پوشه بازی که نصب کردم کجاش باید بریزم ؟
مگه نباید در my document کپیش کنم؟
تازه من HookMode رو هم ندارم
میدونم نباید اینجا میپرسیدم ولی اینجا بیشتر جواب میدن تا در پرسش و پاسخ
شرمنده همه عزیزان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)