چطور ميتونم از طريق خود فدورا نصب كنمش؟ يه قسمت داره ولي هر وقت ميرم يه پيغامهاي ارروري ميده!؟
چطور ميتونم از طريق خود فدورا نصب كنمش؟ يه قسمت داره ولي هر وقت ميرم يه پيغامهاي ارروري ميده!؟
این ارور به خاطر منطق مسخره ایه که توی 5 پیاده سازی شده. قسمت add/remove software توی 5 این جوریه که وقتی شما اجراش می کنی می خواد بره وصل شده سایت فدورا و ببینه آیا بسته ای آپدیت شده یا نه و اون ارور مال اینه که نتونسته به اینترنت وصل شه!! این قسمت 5 به نظرم بی ربط ترین قسمتشه.
![]()
توی 3 اصلاً این جوری نیست. وقتی برنامه مزبور رو اجرا می کنی دقیقاً همون صفحه ای رو می آره که توی setup بود و قشنگ و ترو تمیز می تونی تیک بزنی (یا تیک ها رو برداری) و بعد از اون می گه فلان سی دی رو بذار.![]()
اما راه حل.... همه سی دی ها رو توی یه فولدر یه جای هارد کپی کنی و توی یه فایل بهش بگی بجای این که به اینترنت وصل شه بیاد و بره اون فولدر رو بخونه. حدوداً 2 یا 3 گیگ فضا لازم داری. اگه توی پارتیشن های لینوکست این قدر جای خالی نداری می تونی توی درایو های ویندوز کپیشون کنی و بعد مسیر /mnt/… رو بدی.
حالا اگه توی لینوکست جا داری:
1-یه فولدر به نام base توی /var بساز.
2-همه محتویات سی دی 1 رو توی این فولدر کپی کن
3-وقتی مرجله 2 رو انجام دادی، از سی دی های 2و 3و 4و 5، فقط فایل های RPMشون رو توی /var/base/fedora/rpms کپی کن.
4-برو به فولدر /etc/yum/repos.d و یه فایل به نام fedora-core.repo می سازی و توش اینو می نویسی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5-یه سری فایل تحت عنوان fedora-******.repo توی همون فولدر وجود داره. بازشون می کنی و هر جا که دیدی enable = 1 هست تبدیل می کنی به enable = 0.
اگه خواستی می تونی به جای base هر اسم دیگه ای استفاده کنی و لزومی نداره که حتماً /var باشه. مهم اینه که یه جا کپیشون کنی و مسیر شو بهش بدی.
سلام. اقا محمود نميتونم اون فايل Intel536.ko رو در اون مسير كپي كنم. Access Denied ميده؟!
در ضمن من realplayer 10gold رو دانلود كردم. يعني پسوندش bin هست. نميتون تو لينوكس اجراش كنم چيكار كنم؟
اقا majrix عزير. اينم متن readme درايور > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
Ahmadra جان این موضوع حل میشه بهت قول میدم
این دستور بزن چون فکر کنم gcc که درایور اینتل با اون کامپایل شده فرق
The softmodem binary was compiled with gcc version 3.2
majrix@linux:~> gcc --version
مورد بعدی بنوشته readme این اسکریپت برای فدورا نوشته نشده حرفی از فدورا نیست
mandrake-release
SuSE-release
redhat-release
debian_version (including Corel)
slackware-version
conectiva-version
bluepoint-release
redflag-release
Unknown distributions install modules and utilities but
will not install boot scripts!.
ولی من فکر کنم مشکل اصلی همون ناسازگاری gcc هست
سلام. ممنون. دستور رو ميزنم.
راستي درسته كه از فدورا نامي به ميان نياورده شده ولي نوشته redhat-release. فكر كنم منظورش ملحقات رد هت هم باشه.
راستي اگر ميشه در مورد اين سوال هم كمك كنيد:
من realplayer 10gold رو دانلود كردم. پسوندش bin هست. نميتون تو لينوكس اجراش كنم چيكار كنم؟
خروجي دستور gcc --version:
(gcc(GCC) 4.1.0 20060304(Red Hat 4.1.0-3
Copyright(c) 2006 Free software Foundation Inc
This is free software; see the source for copying conditions. There is NO warranty;not even for MERCHANTABILITY or FITNESS for A PARTICULAR PURPOSE
اقا محمود عزيز. يه راه ديگه بگو من اينقدر جا نه تو لينوكس دارم نه در ويندوزم.
اول سلام...
دوم... آهان... پس ورژن GCC فرق می کنه. تازه شده مثل پروژه ای که من چند وقت پیش تحت لینوکس روش کار می کردم. گفته بودم به خاطر ناسازگاری ورژن های GCC، مجبور شدم از 5 به 3 بیام! تقصیر GCCیه. مطمئن باش....
کد درایور رو توی gcc3.2 کامپایل کرده بودند ولی دلیل نمی شه توی gcc4 به همون شکل کامپایل بشه. ورژن جدیده gcc از لحاظ syntaxی خیلی سخت گیره. من چند وقت پیش برای این که مجبور نشم از 5 به 3 بیام خیلی دنبال این موضوع بودم که این gcc رو بر دارم و قبلی رو به جاش بذارم ولی نشد من هم کوتاه اومدم.![]()
بعید می دونم این یکی قابل انجام باشه. یعنی اگه تونستی.... آخر خفنی !!!![]()
در مورد اون یکی هم باید بگم باور کن هیچ راه دیگه ای نداره. این کاری رو که گفتم اگه انجام بدی حتماً add/remove درست می شه ولی اگه نمی تونی دیگه مطمئن نیستم... بیا و به جای این که همه سی دی ها رو بریزی، فقط سی دی اول رو بذار.
وقتی این کار رو کردی و اون فایل رو ساختی و بقیه رو disable کردی، یه بار add/remove رو اجرا کن. اگه بدون ارور نشون داد یعنی این که درست شده ولی بعداً موقع نصب بسته های اضافی می گه فلان سی دی رو بذار.. که همینش هم خوبه. ولی اگه باز ارور داد یعنی واقعاً راه دیگه ای وجود نداره... یعنی 3 گیگ روی هارد خالی نداری؟
راستی درباره ko.... مگه با root کپی نکردی؟
Last edited by mahmood-gt2; 28-09-2006 at 17:48.
[با سلام به همه گي
اقا من از 5 سي دي فدوراكور 5 ايميج گرفتم حالا ميخوام همه ايميجهامو بريزم تو يه دي وي دي و به صو رت دي وي دي رايتش كنم چطور ميتونم اين كارو بكنم لطفا راهنماييم كنيين با تشكر
اول این دستور رو بزن:نوشته شده توسط Ahmadra
chmod a+x RealPlayer10GOLD.bin
بعد RealPlayer10GOLD.bin/.
ببین ردیف میشه....
Last edited by mahmood-gt2; 28-09-2006 at 17:51.
فکر نکنم بشه.... لینک های dvd image هم هست منتها 3.3 گیگ هستشنوشته شده توسط babaghori
Last edited by mahmood-gt2; 28-09-2006 at 17:49.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)