منم دقيقن همين مشكلو دارم.ولث بيرونم نتونستن درست كنند.نوشته شده توسط tbooti
كمكم كنيد من فقط شما رو دارم
![]()
منم دقيقن همين مشكلو دارم.ولث بيرونم نتونستن درست كنند.نوشته شده توسط tbooti
كمكم كنيد من فقط شما رو دارم
![]()
راستي دوست عزيز كجا دادي درست كردن؟ادرسشو بذار كه اگه بچه هاي p30world نتونستن كمك كنن من برن اون جا.
پس من باید برم امام زاده صالح دخیل ببندم؟![]()
![]()
![]()
مشکل شما برای من هم قبلا پیش اومد (قطع شدن اینترنت و روشن نشدن گوشی) اما شما با آپدیت دوباره میتونستین گوشی رو احیا کنیننوشته شده توسط tbooti
اما برای آپدیت دوباره باید قبل از شروع به کار حتما و حتما باید SEUS رو remove میکردین و فایل های باقیمونده رو هم پاک میکردین و دوباره نصب میکردین
حتما جواب میگرفتین و گوشی روشن می شد و نیازی نبود برین برای شما فلش کنن و یه فیرم ور خیلی قدیمی رو روش بریزن
اگه گوشی در حین آپدیت این مشکل براش پیش اومده ناراحتی ندارهنوشته شده توسط hesamkowsar
تو پست قبلی هم گفتم
SEUS رو remove کن و دوباره نصبش کن و با یه اینترنت مطمئن دوباره آپدیتش کن
مطمئن باش اگه آپدیت رو از طریق اینترنت گذاشتن حتما فکر قطع شدنش رو هم کردن
فقط remove و دوباره نصب SEUS
سلام
تشکرات فراوان از آقا سیاوش
بالاخره منم تونستم که گوشیمو به W800 تبدیل کنم . آقا خیلی ممنونم .
ممنون میشم حالا نحوه تعویض قاب K750 به W800 رو توضیح بدین حالا با عکس که باشه محشر میشه .
بازم ممنونم .
مرسی
ممنون آرش جاننوشته شده توسط arash_a
عجیبه همه به صرافت عوض کردن قاب گوشی افتادن !!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
نمی دونم دفعه چندمه که میگم ولی این کار باعث صدمه به گوشی میشه و من یه همچین آموزش رو تو سایت نمیذارم
اینا هم دو تا پچ مفید دیگه برای W800
اول داونلود کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا اینا چی هستن
اگه اولی رو نصب کنید بعد از نصبش هر چی بازی نصب کنین تو یه فولدر تو قسمت Other به نام ams ذخیرشون میکنه و میتونین بازی ها و نرم افزار های نصب شده رو برای گوشی های دیگه بفرستین که اونا هم نصبش کنن
و اما دومی دومی playlist های گوشی رو توی یه فولدر تو Sounds به نام playlist ذخیره میکنه و میتونین اونا رو با استفاده از نرم افزار edit که در پایین لینکش رو میذارم ویرایش کنین
یادتون باشه که گوشی حتما باید W800 با فیرم ور r1bc002 باشه و موقع نصب حتما procces whit VKP script باشه
اینم اضافه کنم که دوستانی که K750 رو به W800 تبدیل کردن میتونن از این پچ ها استفاده کنن
Last edited by Siavash Y; 22-08-2006 at 03:03.
سیاوش جان به خدا من ادم نکشتم منو در یاب عزیزم هر کاری میکنم پلا گین از زیپ خاج نمیشه و ارور میده
یه لینک مستقیم بده
Last edited by metal_militia; 22-08-2006 at 02:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)