جنس مورد نظر دختر است .
یعنی روش های پیشنهاد دوستی و ارتباط و نحوه برخورد و ارتباط چشمی . کلا مثلا وقتی یه دختر می بینیم مثلا می خوام یه موضوعی رو توضیح بدم هل می کنم اما در مورد پسرها خیلی راحت توضیح می دم .
با تشکر .
جنس مورد نظر دختر است .
یعنی روش های پیشنهاد دوستی و ارتباط و نحوه برخورد و ارتباط چشمی . کلا مثلا وقتی یه دختر می بینیم مثلا می خوام یه موضوعی رو توضیح بدم هل می کنم اما در مورد پسرها خیلی راحت توضیح می دم .
با تشکر .
شما باید علت و ریشه رو پیدا کنی اقای دسا دسا.
به یه روانپزشک مراجعه کردین؟
از روان پزشک و اینا خوشم نمیاد . :( :(
راه های دیگه ؟
تشکر .
دوست عزیز نگران نباشید مشکل در حدی نیست که نیاز به روان پزشک باشه(مگر در شرایط خیلی حاد و خاص)
این قضیه تاحدی برای همه وجود داره مخصوصا اگر سنتون کمتر باشه (یعنی فرضا 18ساله ها بیشتر درگیرن به نسبت 25 ساله ها-تخمینی گفتم-)
چاره کار هم روبه رو شدن با این مسئله هست
یعنی شما سعی کنید به مرور و با تکرار این حالت رو در خودتون از بین ببرید.فرضادر رابطه با اقوامتون شروع کنید.دخترخاله عمه یا ...سعی کنید بیشتر صحبت کنید تا براتون کم کم عادی بشه .به مرور بهتر خواهید توانست با همکلاسی ها یا غریبه تر ها ارتباط برقرار کنید
موفق باشید
چرا روان پزشک..! مگه چه مشکلی هست که اصلا ایشون بخواد بره پیش روان پزشک!
از نظر من، اصولا چیزی که متاسفانه توی جامعه به نوعی تابو شده و از اون حالت نرمال خودش خارج شده خوب این مشکلات هم به وجود میاد، مخصوصا اگه روابط محدود باشه و زیاد گفت و گو نداشته باشید.
نگران نباشید، به مرور زمان و با تمرینخود به خود درست میشه.
یک مطلبی خوندم از پرفسور باهر که بی ربط با بحث ازدواج نیست بنظرم ارزش خوندن داره چون طولانیه نقل قول نمیکنم و لینک میگذارم
عنوانش اینه:هر مرد باید 4زن داشته باشد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم نظر ایشونه! از اینگونه افراد زیاد هستن !!! اینا در حد نظریات باقی میمونه!!! بیشتر جنبه شوخی داره تا واقعیت![]()
ینی چی که هر مرد باید خواهر داشته باشد؟؟؟ من خواهر ندارم ... پدرم هم خواهر نداشته! حتی پدر بزرگم هم خواهر نداشته!!! ینی ماها هیـــچکدوم مرد نیستیم و نبودیم؟![]()
مطلبش جالبه
عزیز پیش روانپزشک نرو ! اون برات دارو می نویسه چون فک می کنه این خجالت شما به خاطر اتفاقات فیزیولوژیکیه بدن شماس ! برو پیش مشاور یا روانشناس بالینی ! حداقلش اینه برات دارو نمی نویسه و باهات حرف می زنه تا به شناخت درستی در مورد خودت برسی !
والا منم تو سن ازدواجم . من یه بار رفتم خواستگاری بابای دختره علنن تو صورتم میگه تو که هنوز دانشگاهت تموم نشده کارت هم قطعی نیست چرا تصمیم به ازدواج گرفتی ؟ خوب ادم چی بگه ؟ تازه خیلی از جاها بخاطر همین موارد بهمون اجازه ندادن بریم خونشون !!!!! حالا گیریم همه چی هم داشتی این دفعه بعضی از دخترا (تاکید میکنم بعضیاشون ) اشتهاشون باز میشه : تا الان خونه مستاجری بوده خونه باباش میاد میگه باید خونه بخری ، باباش نونه شب نداشته بهش بده دختره میگه باید هفته ای دو بار بریم رستوران ، باباش بعده یه عمر تازه تونسته یه موتور بخره دختره میگه من ماشین مدل بالا مبخوام !!!! خوب ادم اصلا به این چیزا فکر میکنه اصلا دیوونه میشه بخدا ! تازه من مهریه و مخارج عروسی و .... رو کاری ندارم . خداییش تو این زمونه ازدواج خیلی خیلی سخت شده ! خدا عاقبت ما رو به خیر بگذرونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)