سیستم مورد نیاز : Xbox360 - PS3
بازی هنوز به صورت رسمی برای PC تایید نشده که بخواد مشخصات سیستم مورد نیازش اعلام بشه
سیستم مورد نیاز : Xbox360 - PS3
بازی هنوز به صورت رسمی برای PC تایید نشده که بخواد مشخصات سیستم مورد نیازش اعلام بشه
برای پی سی هم میاد صد درصد شاید دیرتر ولی میاد
سیستم هم اون جور که بوش میاد
با این سیستم فقط بالا میاد یعنی فقط اجرا میشه با پایین ترین تنظیمات
Minimum Grand Theft Auto V requirements:
- Processor: Intel Core 2 Duo 2.6 Ghz or equivalent
- Memory/RAM: 2 GB Ram
- Video Card: 512MB NVIDIA 7900 or 512MB ATI X1900
- Hard Disk Space: 30 – 40 GB
- Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1 or Windows 7 SP1
با این سیستم هم میتونید قشنگ بازی رو بازی کنید
Recommended system requirements:
- CPU: Intel Core 2 Quad 3.66GHz or equivalent AMD
- RAM: 4 GB
- Video Card (GPU): NVIDIA GTX 480 or similar ATI
- Hard Disk Space: 40 GB free HDD
- Operating System: Vista SP 2 or Window 7 – 8 SP 1
این سیستم رو از کجا اوردی ؟ میشه منبعشم بگی؟
چون هنوز خود راک استار اعلام نکرده ولی چه جوری سیستم اومده نمیدونم :|
دوست عزیز درسته که هنوز سیستم مورد نیاز رو رسمی اعلام نکردن ولی میشه متوجه شد نمیتونن که بگن حتما باید گرافیک هیولا داشته باشی یک جوری بازی رو میسازن که بیشتر مردم بتونن بازی کنند حداقل با یک گرافیک متوسط روز بشه بازی کرد
اینم سایت منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا راکستار تایید نکنه چیزی معلوم نیست ...
این سیستمی هم که اینجا هست باورنکردنیه برای این بازی Open -World ! رم حداقل 4 حداکثر 8 لازم میشه ، Cpu حتما چهار هسته ای باید باشه ( دو هسته امکان نداره جواب بده ) گرافیک هم حداقل GTX550 میخواد ...پیشبینی من اینه اگه Port خوبی داشته باشه! اگه بخوان مثل 2008 عمل کنن که هیچ سیستمی جواب نمیده !
داداش اینو برای سیستم با کیفیت بالا گفتی دیگه؟
حداقل اگه باشه این سیستمی هم که گفتی خیلی زیادیه
برای حداقل من فک میکنم که رم همون 4-8 خوبه ولی cpu و گرافیک یه ذره باید پایین تر بیاد![]()
به نظر من سیستم مورد نیاز بازی GTA حتی اگه از طرف خود راک استار هم اعلام شه قابل اطمینان نیست به دلیل پورت های افتضاحی که واسه PC می کنه. و عملا روی سیستم های بالا هم با مشکل مواجه می شیم. ( البته امیدوارم این دفعه این جوری نشه)
همچنین GTA بازی هست که اجرای روون اون به قدرت CPU بستگی داره و کارت گرافیک درجه دوم اهمیت رو داره. پس به فکر یه CPU درست و حسابی واسه این بازی باشید.
نمیشه که راک استار فکری به حال این مشکل نکنه :| به نظرم درسش کرده
تو نسخه 4 این پورت افتضاح به نظرم تنها چیزی بود که خیلی به چشمم اومد تا این که تو بازی کوهستان نداره
البته هر چند کار از محکم کاری عیب نمیکنه
به فکریم به حال cpu میکنیم :|
باو
سیستم مورد نیازو ولش کنین
راک استار یه چی میگه
مهم اینه که برای pc یه پورت افتضاح در پیش داریم که با هر سیستمی بیشتر از 28 فریم نمیگیریم
تصحیح میکنم
یه پورت افتضاح در پیش داریم که با حداقل سیستمی که اعلام میشه اصلا بالا نمیاد و با حتی با GTX 690 و I7 3960X هم بیشتر از 28 فریم نمیگیریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)