ای بابا باز من ۲ تومن جور کردم باز گرون شد،دوستان کسی جایی سراغ نداره ۲ تومن بفروشه؟؟؟![]()
ای بابا باز من ۲ تومن جور کردم باز گرون شد،دوستان کسی جایی سراغ نداره ۲ تومن بفروشه؟؟؟![]()
علائدین ارزون ترین جاییه که دیدم!
قیمتش چجورییه؟
من پارسال واسه خرید رفتم اونجا،انقدر اذیت شدم تصمیم گرفتم دیگه نرم،اگه ۲ تومن به پایین اونجا پیدا میشه شاید رفتم![]()
موبایل علائدین منظورمه!
البته الان نه،ولی موقعی که وارد بازار شد طبقه 6 علائدین قیمتاش خوبه
میدونم،به نظرت کی قیمتش میاد پایید?
2ماه دیگه ،اگر ارز گند نخوره
واکنش مردم معلومه دیگه ..... مسخره کردن و همیشه آخرشم بحث به اینجا ختم میشه که فقط 1200 نوکیا .چون وقتی میخوره زمین هیچیش نمیشه اینم ملاک ما ایرانی ها برای خوب بودن گوشی ... کلا در همین حد هستن ...
سلام
شما تهران هستی؟ یعنی اول کل پول رو ریختید به حساب علاالدین یا اینکه 100 هزار تومنش رو؟
برای این میپرسم که میخوام بدونم روشی که توی سایتش نوشته چجوریه. اول 100 تومن میریزی بعد فاکتور رو میفرستن؟ بقیه ی پول رو موقع تحویل پرداخت میکنی یا ؟
دوستان من الان تو P.t عضو شدم چرا برام تاپیک علاالدین رو باز نمیکنه؟
you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
فکر کنم الان باید تایید عضویت بشید
لوگ آف کنید و به صورت مهمان مشاهده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)