اوکی، به هر دو پست لینک های جدید اضافه کردم.
اوکی، به هر دو پست لینک های جدید اضافه کردم.
اميد عزيز سلام من به چند كتاب نياز داشتم كه همشون در لانگ آكادمي هست.
ميخواستم اگه دسترسي داشتيد و وقت كرديد از اين كتابها كينكهايي براي دانلود قرار بديد.
خيلي از زحمات شما ممنونمDeutsch üben - Taschentrainer- Zeichensetzung
Texte schreiben - einfach, klar, verstaendlich: Berichte, Praesentationen, Referate, Anleitungen, Mailings ..., 2 Auflage
Deutsch üben Bd 11: Woerter und Saetze
Grundstufen-Grammatik für Deutsch als Fremdsprache
Deusch üben - Band 08: Der, Die oder das (übungen zum Artikel)
Diktate hoeren - schreiben - korrigieren
Lehr- und Uebungs-CD-ROM der deutschen Grammatik
Kurzgrammatik - Zum Nachschlagen und üben
Grammatik einfach praktisch, Englisch: Mit übersichtlicher Lernernavigation für eine schnelle Orient
Deutsch üben - Taschentrainer- Zeichensetzung
Texte schreiben - einfach, klar, verstaendlich: Berichte, Praesentationen, Referate, Anleitungen, Mailings ..., 2 Auflageکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Deutsch üben Bd 11: Woerter und Saetzeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Grundstufen-Grammatik für Deutsch als Fremdspracheکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Deusch üben - Band 08: Der, Die oder das (übungen zum Artikel
Diktate hoeren - schreiben - korrigieren
Lehr- und Uebungs-CD-ROM der deutschen Grammatikکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا گذاشتم
Kurzgrammatik - Zum Nachschlagen und üben
Grammatik einfach praktisch, Englisch: Mit übersichtlicher Lernernavigation für eine schnelle Orientکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا ممنونم نميدونم چطور ازتون تشكر كنم
خيلي لطف كرديد.
سلامي دوباره
آيا از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم لينكي براي دانلود داريد؟
در ضمن من نميدونم براي ديكتات به جز كتاب هوبر كه زحمت كشيديد و گذاشتيد كتاب ديگري هم هست كه بشه دانلود و استفاده كرد يا نه اگر مورد ديگري هم باشه خوشحال ميشم معرفي كنيد
باز هم از لطف شما ممنون
سلام.
از اولی نه لینکی پیدا نکردم.
برای دیکتات هم چیزی حضور ذهن ندارم. خودتون خواستید تو همون لنگ اکادمی جستجو کنید، چیزی پیدا شد و خواستید، لینک تاپیکش رو بذارید تا من لینک های دانلودش رو بهتون بدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست که نمیدونم دیدید تا حالا یا نه ولی خیلی پربار هست و خود لنگ اکادمی هم خیلی وقت ها از این قرار میده منابعش رو.
90 درصد منابع رو من از همین دو تا پیدا میکنم.
almanii.blogspot هم البته هست.
سلام.
متوجه منظورتون نشدم متاسفانه.
اسم برنامه هست اینی که گفتید ؟ در این صورت باید در انجمن نرم افزار درخواست بدید. ارتباطی با تاپیک زبان آلمانی نداره.
ممنون از لطفتون فقط پسورد مورد آخري Grammatik einfach praktisch, Englisch: Mit übersichtlicher Lernernavigation für eine schnelle Orient
را هم زحمت بكشيد بگذاريد لانگ آكادمي دات نت رو كه داخل فايل نوشته ميزنم ميگه اشتباهه و باز نميشه
اگر لينك دانلود اين سه كتاب را هم بگذاريد ممنون ميشم
Last edited by arastoo.jazz; 14-02-2013 at 20:11.
این uz-translations که آزاد هست ثبت نامش برا همه. از قسمت registration بالای صفحه ثبت نام کنید خودتون به همه لینک ها دسترسی پیدا میکنید.
پسورد تمامی لینک های اون سایت هم فقط langacademy.net هست. من هم قسمتی از فایل رو دانلود کردم و امتحان کردم بازش کرد برام و مشکلی نبود. دوباره امتحان کنید به هر حال.
سلام
میشه توضیح بدید در Studio d این موارد چه کارایی دارند ( یعنی چی هستند )؟
Interaktive Tafelbilder
Lerner CD-ROM
Unterrichtsvorbereitung interaktiv CD-ROM
متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)