dv6t 7000 رو میزنم نمیاد چیزی
حتی گذاشتم هرچی لپتاپ hp با گرافیک 630 و 650 هست رو بیاره بازم چیز خاصی نمیاد...
dv6t 7000 رو میزنم نمیاد چیزی
حتی گذاشتم هرچی لپتاپ hp با گرافیک 630 و 650 هست رو بیاره بازم چیز خاصی نمیاد...
تو این سایت یه همچین چیزایی هست البته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این لیست رو ببینین:
تو این لیست گرافیک y58 در رده 50م گرافیک های لپ تاپ هاست
یعنی 49 تا کارت گرافیک بهتر از این گرافیک هست. مثلا گرافیک GTX 580 در رده 29م قرار داره. من فکر می کردم هرچی عدد بره بالا یعنی گرافیک قوی تر هست (جز مدل های Sli و Crossfire با عدد کمتر)
سوالم اینه که با این قیمت یعنی 2300 هیچ لپ تاپی که یکی از اون 49 گرافیک بهتر رو دارن نمی تونیم گیر بیاریم؟ البته جز گرافیک های بالای لیست چون اون ها مدل های Sli و Crossfire هستن
ما تو رده لپ تاپ های مولتی مدیا گرافیکی قویتر از GTX660m که روی Y580 هست نداریم.لپ تاپ های گیم هم که بحثش جداست
همونطور که ایشون گفتند توی گرافیکهای مالتیمدیا فعلاً همین 660 بعنوان بهترین داره نصب میشه . گرچه در گیم هم با تنظیمات Ultra بازی کنید براحتی از پس همه ی گیم ها برمیاد .
اون گرافیکهایی که در اون فهرست خیلی قویترند تعداد زیادیشون که اصلاً نصب نشدند و نمیشند روی هیچ لپتاپی . مثلاً 480M با اینکه بسیار قدرتمنده ولی دیگه رده خارج محسوب میشه و اگه برید توی ص مخصوصش،
در پایان ص میبنید روی هیچ لپتاپی نصب نشده . اونهایی هم که نصب شدند اکثراً روی نمونه های 17 اینچی و بالاتر و بطور معمول لپتاپهای سفارشی نصب میشند چون قابلیت خنک سازی بهتری دارند .
برندهایی مثل : Deviltech - Origin PC - Eurocom - Alienware و.... گهگاه هم MSI .
به فرض که گرافیک بهتری هم روی لپتاپ 15 اینچی شما نصب می بود بیشتر مایه ی دردسر براتون میشد : حرارت بالا بعلت کوچکی سیستم و ناتوانی کولپد - مصرف بالای انرژی و نیاز به باتری و آداپتور بزرگتر - آسیب دیدن برد و.... .
ولی در پاسخ شما باید گفت خیر . حتی تا سقف $1,499 هم در بهترین کانفیگ همین 660 دیدم نصب شده .
من دو روز پیش متوجه شدم که اسپیکر سمت چپ کار نمیکنه!!!!
دیروز بردمش گارانتی ..... تا ببینیم چی میشه....
کسی دیگه تا حالا همچنین مشکلی داشته؟
یه سوال من هر گوشی رو با بلوتوث وصل میکنم بعد از اینکه تمام سرویس ها رو نصب میکنه و تیک مارک میکنه تو صفحه configuration service میمونه و هیچ کاری نمیکنه
یعنی دیوایس رو Add میکنه و نشون میده اما دبل کلیک کنی بخوای از سرویس هاش مثل هندزفری داخل نمیشه
اسپیکراش که حرف نداره واقعا کیفیت صدای خوبی داره!!!!!!
Deus Ex رو با بالا ترین تنظیمات مثل آبنبات اجرا کرد
![]()
فعلا همین ها تو دسترسم بود...یکی شنیدم گفت max pin هم با ااخرین کیفیت روون اجرا میکنه....چون خدایی این جور بازی ها مثل nfs run یا COD MW3 همچین سیستم بالایی رو احتیاج ندارن
آقا این سمت چپ بالای کیبورد شما هم یکم شله؟یا ماله من اینجوریه؟اگه فقط ماله منه برم درستش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)