تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 120 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

dv6t 7000 رو میزنم نمیاد چیزی
    حتی گذاشتم هرچی لپتاپ hp با گرافیک 630 و 650 هست رو بیاره بازم چیز خاصی نمیاد...

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

dv6t 7000 رو میزنم نمیاد چیزی
    حتی گذاشتم هرچی لپتاپ hp با گرافیک 630 و 650 هست رو بیاره بازم چیز خاصی نمیاد...
    تو این سایت یه همچین چیزایی هست البته:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بچه ها این لیست رو ببینین:
    تو این لیست گرافیک y58 در رده 50م گرافیک های لپ تاپ هاست
    یعنی 49 تا کارت گرافیک بهتر از این گرافیک هست. مثلا گرافیک GTX 580 در رده 29م قرار داره. من فکر می کردم هرچی عدد بره بالا یعنی گرافیک قوی تر هست (جز مدل های Sli و Crossfire با عدد کمتر)

سوالم اینه که با این قیمت یعنی 2300 هیچ لپ تاپی که یکی از اون 49 گرافیک بهتر رو دارن نمی تونیم گیر بیاریم؟ البته جز گرافیک های بالای لیست چون اون ها مدل های Sli و Crossfire هستن

داره خودمونی میشه Phoenix84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ما تو رده لپ تاپ های مولتی مدیا گرافیکی قویتر از GTX660m که روی Y580 هست نداریم.لپ تاپ های گیم هم که بحثش جداست

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بچه ها این لیست رو ببینین:
    تو این لیست گرافیک y58 در رده 50م گرافیک های لپ تاپ هاست
    یعنی 49 تا کارت گرافیک بهتر از این گرافیک هست. مثلا گرافیک GTX 580 در رده 29م قرار داره. من فکر می کردم هرچی عدد بره بالا یعنی گرافیک قوی تر هست (جز مدل های Sli و Crossfire با عدد کمتر)

سوالم اینه که با این قیمت یعنی 2300 هیچ لپ تاپی که یکی از اون 49 گرافیک بهتر رو دارن نمی تونیم گیر بیاریم؟ البته جز گرافیک های بالای لیست چون اون ها مدل های Sli و Crossfire هستن
    همونطور که ایشون گفتند توی گرافیکهای مالتیمدیا فعلاً همین 660 بعنوان بهترین داره نصب میشه . گرچه در گیم هم با تنظیمات Ultra بازی کنید براحتی از پس همه ی گیم ها برمیاد .
    اون گرافیکهایی که در اون فهرست خیلی قویترند تعداد زیادیشون که اصلاً نصب نشدند و نمیشند روی هیچ لپتاپی . مثلاً 480M با اینکه بسیار قدرتمنده ولی دیگه رده خارج محسوب میشه و اگه برید توی ص مخصوصش،
    در پایان ص میبنید روی هیچ لپتاپی نصب نشده . اونهایی هم که نصب شدند اکثراً روی نمونه های 17 اینچی و بالاتر و بطور معمول لپتاپهای سفارشی نصب میشند چون قابلیت خنک سازی بهتری دارند .
    برندهایی مثل : Deviltech - Origin PC - Eurocom - Alienware و.... گهگاه هم MSI .
    به فرض که گرافیک بهتری هم روی لپتاپ 15 اینچی شما نصب می بود بیشتر مایه ی دردسر براتون میشد : حرارت بالا بعلت کوچکی سیستم و ناتوانی کولپد - مصرف بالای انرژی و نیاز به باتری و آداپتور بزرگتر - آسیب دیدن برد و.... .
    ولی در پاسخ شما باید گفت خیر . حتی تا سقف $1,499 هم در بهترین کانفیگ همین 660 دیدم نصب شده .

6. 2 کاربر از LightningII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه en8800gt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من دو روز پیش متوجه شدم که اسپیکر سمت چپ کار نمیکنه!!!!
    دیروز بردمش گارانتی ..... تا ببینیم چی میشه....
    کسی دیگه تا حالا همچنین مشکلی داشته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال من هر گوشی رو با بلوتوث وصل میکنم بعد از اینکه تمام سرویس ها رو نصب میکنه و تیک مارک میکنه تو صفحه configuration service میمونه و هیچ کاری نمیکنه
    یعنی دیوایس رو Add میکنه و نشون میده اما دبل کلیک کنی بخوای از سرویس هاش مثل هندزفری داخل نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دو روز پیش متوجه شدم که اسپیکر سمت چپ کار نمیکنه!!!!
    دیروز بردمش گارانتی ..... تا ببینیم چی میشه....
    کسی دیگه تا حالا همچنین مشکلی داشته؟
    اسپیکراش که حرف نداره واقعا کیفیت صدای خوبی داره!!!!!!

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

گفته بودن مانیتور های دسکتاپ. فکر نکنم crt بوده باشه.من خیلی وقته دیگه مانیتور crt ندیدم. همه ال سی دی دارن تقریبا

در مورد سرعت هم خب راستش من واسم مهمه که لپ تاپ زود بیاد بالا. وقتی ویندوز رو تازه نصب می کنی همچین مشکلی نداره ولی بعد یه مدت و نصب انواع برنامه ها خیلی طول میکشه که ویندوز بوت شه. واسه همین خواستم زمان دقیقشو تو این دو هارد بدونم

رفلکس نور تو صحنه های تاریک فیلم ها خیلی ازار دهندس. البته میشه یه جورایی تحملش کرد
    حالا رفلکسی که شما میگین تو همه مواقع هست یا فقط وقتی که یه تصویر سیاه به صروت پس زمینه در میاد؟
    راستی کسی می دونه عملکرد ال سی دی همراه با نور افتاب چه طوری هست؟ مثلا توی یه اتاق پرنور و پنجره دار که خورشید مستقیم به داخل اتاق می تابه

در مورد فریم ریت هم پیشنهاد می کنم بازی witcher2 و Deus Ex رو حتما نصب کنید بعدم تنظیمات رو بالا ببرید و بعد تست فریم ریت بگیرین. مخصوصا Witcher2 که پدر سیستم رو رسما در میاره. چون خدایی این جور بازی ها مثل nfs run یا COD MW3 همچین سیستم بالایی رو احتیاج ندارن
    Deus Ex رو با بالا ترین تنظیمات مثل آبنبات اجرا کرد

11. این کاربر از adamhesaby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چون خدایی این جور بازی ها مثل nfs run یا COD MW3 همچین سیستم بالایی رو احتیاج ندارن
    فعلا همین ها تو دسترسم بود...یکی شنیدم گفت max pin هم با ااخرین کیفیت روون اجرا میکنه....

آقا این سمت چپ بالای کیبورد شما هم یکم شله؟یا ماله من اینجوریه؟اگه فقط ماله منه برم درستش کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •