تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 197 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپولیس 1- سپاهان4 (نیمه نهایی جام حذفی 85-86)
    سرخپوشان پایتخت با ضربه پنالتی دقیقه 60 فرزاد آشوبی فقط 4 دقیقه تا فینال فاصله داشتند، اما اشتباه آشکار محسن قهرمانی در اعلام پنالتی برای سپاهان باعث شد تا هادی عقیلی بازی را در دقیقه 86 مساوی کند. بازی به وقت اضافه کشید و در نیمه دوم وقت اضافی بود که محمود کریمی آتش بازی خود را شروع کرد و در فاصله 8 دقیقه یک هت تریک تاریخی را ثبت کرد تا پرسپولیس با شکست 4-1 از جام حذفی خداحافظی کند. این شکست باعث خداحافظی مصطفی دنیزلی و حتی محمدحسن انصاری فر از پرسپولیس نیز شد.
    آخ آخ آخ آخ
    گفتی...
    داغ دلم رو تازه کردی
    یعنی هنوز که هنوزه تو دلم قهرمانی رو نفرین میکنم به خاطر اون روز

اگه یادتون باشه همون فصل تو بازی لیگ پرسپولیس سپاهان هم یه همچین بلایی سر پرسپولیس آورد
    اونم اون پرسپولیس رویایی اون سالها!
    هنوز که هنوزه دارم تو غمش میسوزم...

2. 4 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آخ آخ آخ آخ
    گفتی...
    داغ دلم رو تازه کردی
    یعنی هنوز که هنوزه تو دلم قهرمانی رو نفرین میکنم به خاطر اون روز

اگه یادتون باشه همون فصل تو بازی لیگ پرسپولیس سپاهان هم یه همچین بلایی سر پرسپولیس آورد
    اونم اون پرسپولیس رویایی اون سالها!
    هنوز که هنوزه دارم تو غمش میسوزم...
    بعد از داربی پرسپولیس استقلال، داربی بزرگ کشور بازی پرسپولیس با سپاهان بوده.من که ذهنم زیاد یاری نمیکنه ولی فکر کنم استارت کار برای بالا رفتن حساسیت بازی این دو تیم به دوره های اول لیگ برتر و مسابقات حساس این دو تیم و قضاوتهای بودار جلال و مسعود مرادی شروع شد و بازی جام حذفی - سرباز احمدی و دقیقه 96 همه چیز رو برای یک بازی حساس مهیا کرد
    البته دو سالی هست با افت پرسپولیس این بازی حساسیت کمتری پیدا کرده ولی همچنان یکی از بازی های مهم لیگ بوده

4. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

پرسپولیس 1- سپاهان4 (نیمه نهایی جام حذفی 85-86)
    سرخپوشان پایتخت با ضربه پنالتی دقیقه 60 فرزاد آشوبی فقط 4 دقیقه تا فینال فاصله داشتند، اما اشتباه آشکار محسن قهرمانی در اعلام پنالتی برای سپاهان باعث شد تا هادی عقیلی بازی را در دقیقه 86 مساوی کند. بازی به وقت اضافه کشید و در نیمه دوم وقت اضافی بود که محمود کریمی آتش بازی خود را شروع کرد و در فاصله 8 دقیقه یک هت تریک تاریخی را ثبت کرد تا پرسپولیس با شکست 4-1 از جام حذفی خداحافظی کند. این شکست باعث خداحافظی مصطفی دنیزلی و حتی محمدحسن انصاری فر از پرسپولیس نیز شد.
    امیدوارم نتیجه بازی امشب این نشه دیگه..
    تا الان که 2 تا خوردیم...

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

وای بدجوری اعصابم خورده...
    بازیمون در حد زمین خاکی بچه ها هم نیست...دریغ از یک جو غیرت !
    دلم میخواد محمد نوری بی غیرت رو بگیرم زیر مشت و لگد...
    از اول بازی عین خیالش نبود...عشقی بازی میکرد...هر توپی(بازی رو از اول دنبال کردم) که بهش رسید رو لو داد...مغز درست و حسابی هم نداره...یه بار تو محوطه خودمون که سپاهانی ها هم پر بودن عوض اینکه توپو دور کنه توپو لو داد به سپاهان !!!
    تو صحنه گل دوم هم نوری احمق داشت عقب عقب میرفت که خورد زمین !! بعد عین بیخیالا رفت بیرون وایساد شروع کرد اب خوردن...سپاهان هم قشنگ استفاده کرد از نبودش و گل زد!!
    مالکیت توپمون هم فک کنم به زور به 20 درصد برسه...

نمیدونم دیگه چی میشه...فقط خدا کنه نریم دسته 2...

7. 10 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تخلیه شدن تیم از دقیقه 70 به بعد واقعا عجیب بود
    فکر کنم نوری توی اون صحنه غش کرد دو قدم به عقب برداشت و افتاد زمین
    تقی زاده هم بعد از اینکه کاملا بدنش و ذهنش متوقف شد و دور خودش چرخید باز نقش زمین شد
    نمیدونم واقعا داشتان این تیم به کجا میرسه و دلیل این ضعف بدنی چیه

......................

تیم نیمه اول خوب بود اما نیمه دوم با مصدوم شدن ماهینی واقعا دفاع از سمت راست از هم پاشید
    خسته شدن مهدوی کیا هم این ضعف رو چند برابر کرد

کلا با این همه مصدوم تیم تقریبا بدون هافبک بازی کرد

...................

اوضاعمون خیلی خرابه چه کسی باید جوابگو باشه مشخص نیست

9. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بزرگترین اشتباه رفتن عاشوری از پرسپولیس بود کسی که تیم رو بسته بود و تمرین داده بود رو نباید میگذاشتن بره . مانول زیاد بازیکنا و خصوصیاتشون رو نمیشناسه! انالیز یه بازیکن و فهمیدن خصوصیاتش کار الان سرمربی نیس اون باید عاشوری رو حفظ میکرد!

یادمه بچه که بودم تو لیگ قهرمانان اروپا فیگو یه پنالتی رو برای رئال خراب کرد و من از رو بچگیم گفتم اگه یه موقعی فیگو رو ببینم حتما یکی محکم میزنم تو گوششLOL، اون باز خیلی رئال به گل شدن اون پنالتی احتیاج داشت و یادمه دادشم منو گرفت که به سمت تی وی حمله ور نشم .حالا بعد این بازی دلم میخواد اگه یه روزی محمد نوری رو دیدم بگیرمش به باد مشت و لگد!!! یعنی افتضاح به تمام معنا بود!!! اگه فیگو به خاطر اون بد شناسی رو هنوز لایق یه سیلی میدونم حتما واسه 90 دقیقا گند زدن به بازی نوری یه فصل کتک لازمه ! خیلی حرص خوردم از دست توپ لو دادنش! این تیم توی نیم فصل هم درست نخواهد شد!

تنها بازیکنایی که یکم بهتر بودن نسبت به بقیه تو این بازی حسینی بود و جواد کاظمیان اونم فقط تو نیمه اول

11. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این بازی رو هم که رو 0-2باختیم شانس اوردیم با اختلاف گل بیشتر باز ی واگذار نکردیم درباره بازی هم که هیچ صحبتی نمیشه کرد تیم هیچ برنامه تاکتیکی نداره از هر جای زمین توپ دستشون رسید فقط بفرستن روی دروازه تیم حریف نمیدونم سردار با این نتایج تاریخی که ژوزه گرفته باز هم ازش حمایت میکنه و باز هم سر حرفش میمونه که این اقا 20 تا جام گرفته زمان میخواد و ترکیب اصلی تیم دستش نیومده کرانچار تیم سوم جدول بود برکنارش کردن افشین قطبی رو هم که سر یک بازی 2-2 با صبا که فاصلمون با صدر 4-3امتیاز بود تماشاگرا اون بلا سرش اوردن از ایران رفت نمیدونم از این اقا چی دیدن که اینقد ازش حمایت میکنناین تیم فعلی ضعیف ترین پرسپولیس کل دوران لیگ برتر هستش

13. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نمیدونم این تیم داره به چه سمتی میره
    واقعا بازی امشب عجیب بود.اونجوری بازی کردن نوری؟!؟!حالا بگیم نقی زاده بی تجربه است و تحت تاثیر جو!ولی بازی نوری بودار بود.
    من فقط نیمه دوم رو دیدم و تنها بازیکنی که دیدم داره زحمت میشه حسینی بود و تا حدودی هم بنگر.
    خط دفاع و دروازبان خوبی داریم و گرنه اوضاع برای ما خیلی بدتر هم میشد.خط حمله بدی هم نداریم ولی توی هافبک زیر صفریم.نتونستن یک موقعیت که هیچ یک توپ پشت 18 قدم سپاهان، شوت هم نه فقط توپ رو نگه دارن
    هر کس که از نتیجه خبر نداشت و بازی رو میدید فکر میکرد سپاهان عقبه که داره حمله میکنه.جالب کرانچار با توجه به نتیجه داشت خودش رو میکشت از اونور ژوزه نشسته رو نیمکت بدون سر وصدا.
    من بعید میدونم با تعویض مربی هم این تیم نتیجه بگیره
    خدا عاقبت ما را با این تیم ختم به خیر کنه

15. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

درباره بازیکن ها که حرف زیاد زده شده و دیگه لازم به تکرار نیست

من موندم نقش مانوئل ژوزه تو تیم چیه؟! یعنی اگه تیم مربی هم نداشته باشه نمیتونه از این بدتر بازی کنه!!
    تو این 3 بازی اخیر رو همدیگه 10 تا موقعیت گل هم نداشتیم!
    هر بازی تیم مهاجماش تغییر میکنه

ماهینی مصدوم شد؟ چون با تعویض ماهینی سمت راست پرسپولیس اتوبان شد
    نه اینکه از اول هیچکدوم از مهاجمان قد بلند رو نمیذاره و نه اینکه یهو جفتشون رو میاره و تیم بدون هافبک میشه و کسی نیست بهشون پاس بده!
    معدنچی که بازی قبل تعداد پاس های درستش 5 تا هم نبود رو دوباره فیکس گذاشت تو زمین!
    من واقعا از مهدمی کیا خوشم میاد ولی اصلا تو این پست کارایی نداره. نه میتونه بدوه و نه میتونه بازی رو بچرخونه. مخصوصا تو نیمه های دوم کاملا محو میشه
    جلال حسینی اگه تو زمین نباشه تیم تو هر بازی زیر 3-4 تا نمیخوره!

رویانیان هم که معلوم نیست چشه. با حرفا و مصاحبه هاش بدتر تیم رو بهم میریزه
    من هوادار 2 آتیشه کریمی نیستم. بازیکن محشریه که متاسفانه جنجالیه ولی این که کریمی باعث مشکلات و اون تیم رو میریزه بهم واقعا خنده داره! حالا اگه تیم خیلی جوون بود میشد قبول کرد ولی این تیمی که اکثرشون با تجربه ان و بازیکن تیم ملی هستن مسخرست که بگیم تحت تاثیر یه نفرن. مطمئنا اگه بهم ریختگی ای تو تیم هست، در صورت حذف کریمی هم بازم این مشکل خواهد بود چون خودشون اینو میخوان!

ژوزه و رویانیان با حذف کریمی بزرگترین ریسک رو کردن
    خیلی از طرفدارا که تا قبل این ماجرا هم طاقتشون تموم شده بود و خیلی دیگه هم فقط به دلخوشی کریمی داشتن تحمل میکردن. اگه بازی بعدی هم تیم نتیجه نگیره دیگه تمومه

مطمئن باشید اگه تغییراتی صورت نگیره تیم میره دسته 1 !
    Last edited by MCSE MAN; 23-09-2012 at 22:11.

17. 8 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

سردار بی خودی داره وقت تلف میکنه.اشتباه رو میخاد با اشتباه جبران کنه.میدونم امکان نداره ولی این تیمو فقط دایی میتونه سرپا نگه داره.هر مربی بیاد این تیم درست بشو نیست.

19. 2 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •