تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 95 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بویان: امتیاز قابل قبول است

بویان کرکیچ کسب تنها یک نتیجه تساوی برابر مالاگا در سن‌سیرو را قابل قبول می‌داند، و در مورد تجریبات تاکتیکی در میلان صحبت می‌کند.

بویان کرکیچ که در دیدار مقابل مالاگا از هفته چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا 13-2012 یکی از بهترین‌های میلان بود بعد از پایان این دیدار که با تساوی 1-1 به پایان رسید اظهار کرد:

این دیدار بسیار دشوار بود، در نیمه اول بسیار خوب ظاهر شدیم، اما مالاگا توانست از هیچ به یک گل دست پیدا کند، آن‌هم در دقایق پایانی نیم اول، که این مساله باعث ایجاد تنش در تیم شد.

ما نمی‌توانیم بگوییم که این نتیجه تساوی رضایت‌بخش بود، چرا که ما باید همیشه برنده از زمین خارج شویم. اما بگذارید بگویم که این تک امتیاز برای میلان قابل قبول بود.

میلان به سیستم 1-3-2-4 خود همچنان ادامه می‌دهد در این چیدمان، بویان به عنوان هافبک هجومی میانی پشت پاتو و یا پاتزینی قرار می‌گیرد: این سیستم به خوبی برای میلان کار می‌کند. ما با این سیستم در 3 دیدار اخیر خود بسیار خوب بازی کردیم، و اعتقاد دارم که باید با همین روش ادامه دهیم.

همچنین ریکاردو مونتولیوو نیز بعد از پایان این دیدار از علاقه خود به سیستم جدید میلان سخن گفت.

زمانی که توپ در اختیار بازیکنان ما قرار می‌گیرد شما عطش تشنگی را در وجود آنها احساس می‌کنید، آنها می‌خواهند به جلو پیش بروند. البته ما باید از نظم تیمی بیشتری برخوردار شویم، اما این مساله که همه در زمین به دنبال انجام وظایف خود هستد راضی‌کننده است.

من دوست دارم پشت مهاجم بازی کنم. همچنین علاقه دارم به عنوان مهاجم نوک در زمین حضور داشته باشم. اما فکر می‌کنم فلسفه من از حضور در پیکان خط حمله با آن‌چه در ایتالیا رایج است کمی متفاوت است.

من خصوصیات فیزیکی لازم برای حضور در مرکز خط حمله را دارا نیستم. بنابراین در ایتالیا قرار گرفتن پشت مهاجم نوک می‌تواند برای من بسیار ایده‌آل باشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آلگری: دو بازی پایانی یک جنگ خواهد بود

ماسیمیلیانو آلگری بعد از بازی با مالاگا در رابطه با شرایط بازی و تعویض های عجیبش توضیح داد.

میلان دیشب در حالی به تساوی1-1برابر مالاگا رضایت دادکه تیم سوم اندرلخت تنها 1امتیاز و زنیت روسیه تیم آخر گروه هم فقط 2 امتیاز ازآن ها کمتر دارند.

آلگری گفت: دو بازی پایانی گروه یک جنگ خواهد بود، و بازی آخر برابر با زنیت همه چیز را مشخص می کند. بازی در لیگ قهرمانان همیشه سخت بوده، به ویژه بازی در برابر مالاگا.

ما سعی بر بالا نگه داشتن سرعت بازی داشتیم، همانطور که در نمیه ی دوم این کار را انجام دادیم. هرچند در عملی متناقض وقتی با شدت کمتری فشار می آوردیم، موقعیت های بیشتری می توانستیم ایجاد کنیم.

بازیکنانم خوب بازی کردند، اما بعد از استراحت بین دو نیمه ما اشتباهاتی در پاس هایمان داشتیم، که باید در این رابطه باید دقیق تر عمل کنیم. در نیمه ی اول در سمت راست به خوبی عمل کردیم ، در حالی که استفان در سمت چپ بیش از حد ساکن بود و امتیاز خوبی به حریف می داد.

تیم در حال بهبود و رشد است، من از فشاری که نیمه ی دوم وارد کردیم خوشحالم. فراموش نکنیم چهار بازیکن امروز ما زیر 24 سال سن داشتند، بنابراین این یک فصل رشد و بلوغ برای آن هاست.

از نظر فیزیکی در شرایط خوبی قرار داریم، اما متاسفانه مصدومیت ایناتسیو ما را مجبور به تعویضی زود هنگام کرد. از سوپرایزهای بازی دیشب تعویض ال‌شراووی با بواتنگ بود، که جمعیت حاضر در سن سیرو را به شدت تحریک کرد.

او در بازی های گذشته زمان زیادی را بازی کرده ولی در بازی دیشب به اندازه ی کافی خطرناک نبود و به کمی استراحت نیاز داشت.

پاتو از زمانی که به تیم برگشته در حال رشد است و این گل به او کمک می کند که اعتماد به نفسش را بازیابد، در حقیقت او در 90 دقیقه نقشش را به خوبی ایفا کرد.

مالگا بعد از استراحت بین دونیمه فقط دوبار توانست به نیمه ی زمین ما راه پیداکند،در دو بازی رفت و برگشت ما اجازه دادیم آن ها سه شوت به سمت دروازه ما بزنند که دوتای آن ها گل شد.آن ها تکنیک بالایی در حمله داشتند و اگر تحت فشارشان قرار نمی دادید، شما را جریمه می کردند.

من دی‌یانگ را به خاطر قدرت در نبردهای تک به تک و مالکیت توپ خوب دوست داشتم، او تازه با ایتالیا آماده و باید برروی تمرین خود تمرکز کند تا بتواند باشرایط ایتالیا کنار بیاید.ریکاردو فوق العاده بود چه در بازی با توپ چه بازی بدون توپ.

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اسپورت‌مدیاست: جلسه سران میلان

بنا بر گزارشات رسیده از سوی اسپورت‌مدیاست، حضور سیلویو برلوسکنی در ورزشگاه سن‌سیرو برای اولین بار در فصل 13-2012 برای تماشای دیدار میلان مقابل مالاگا تصادفی نبوده، و جلسه‌ای میان سران میلان بعد از پایان این دیدار صورت گرفته است.

دیدار میلان مقابل مالاگا از هفته چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا 13-2012 در سن‌سیرو با تساوی 1-1 به پایان رسید، و این در حالی بود که سیلویو برلوسکنی، مالک میلان، برای اولین بار برای تماشای دیدار میلان در این فصل در استادیوم س‌سیرو حاضر بود. از سوی دیگر، پره گواردیولا، برادر پپ گواردیولا، نیز در این دیدار میهمان سران میلان در استادیوم سن‌سیرو بود.

علاوه بر شخصیت‌های یاد شده، باربارا برلوسکنی، دختر سیلویو برلوسکنی و یکی از مدیران ارشد میلان، آدریانو گالیانی و یکی دیگر از مدیران ارشد میلان نیز در استادیوم حاضر بودند. بنا بر گزارش اسپورت‌مدیاست، رسانه وابسته به خانواده برلوسکنی، حضور این شخصیت‌ها تصادفی نبوده است،

و در پایان این دیدار جلسه‌ای با حضور شخصیت‌های یاد شده تشکیل شده تا در مورد آینده میلان تصمیماتی اتخاذ شود. گرچه وب‌سایت رسمی میلان هرگونه ملاقات احتمالی با نمایندگان گواردیولا را رد کرد.

ویا توراتی بسیار علاقه‌مند است تا از پپ گواردیولا به عنوان سرمربی فصل آینده میلان استفاده کند. اما حضور گواردیولا با توجه به میزان دستمزد بالای وی و همچنین میزان بودجه‌ای که وی برای تیم فصل آینده طلب کرده است نیازمند تزریق بودجه‌ای چند ده میلیون تومانی خواهد بود که با توجه به شرایط فعلی میلان و برلوسکنی چنین امری بعید به نظر می‌رسد.

سیلویو برلوسکنی در روزهای گذشته در مجمعی در کنیا حضور داشته است، و مطابق گزارشات رسیده نمایندگان شیخ منصور بن زاید آل نهیان نیز در این جلسات حضور داشته‌اند، و به نظر می‌رسید حضور برلوسکنی بلافاصله بعد از بازگشت از سفر خود از کنیا در سن‌سیرو بی‌ارتباط با شیخ منصور نباشد.

در صورتی که سران میلان به فروش بخشی از سهام این باشگاه رضایت دهند، ظاهراً شیخ منصور یکی از گزینه‌های عملی در این مورد محسوب می‌شود، و با توجه به نیازهای گواردیولا برای قبول هدایت میلان، این نیاز مالی با حضور شیخ منصور قابل پوشش خواهد بود،

چرا که گواردیولا، مطابق گزارشات، درخواست دو خرید بزرگ و یا تزریق 80 میلیون یورو به تیم برای پذیرفتن پست سرمربی‌گری میلان را داشته است.

هر امکانی برای آینده ی گواردیولا وجود دارد

برادر پپ گواردیولا شب گذشته در جریان دیدار میلان و مالاگا که به تساوی 1-1 انجامید از نزدیک دیدار دو تیم را مشاهده کرد.اما ایجنت رسمی گواردیولا نظرات جالبی در این باره دارد.

خوزه ماریا اوروبت به TMW گفت :

" او برای پپ در سن سیرو حاضر نشده بود چرا که من مدیر برنامه های پپ هستم نه برادر وی پره."

" برادر پپ در سن سیرو حاضر شده بود و دلیلش آشنایی او با بازیکنان مالاگا و رویارویی میلان و مالاگا بوده است. او آن جا بود تا یک مسابقه ی فوتبال را از نزدیک تماشا کند."

" پپ در میلان؟! هر چیزی ممکن است که در فصل آینده رخ دهد و من این را قبلا هم اعلام کرده بودم. من با آدریانو گالیانی صحبت های زیادی داشته ام و او مرد مهربان و خوبی است."

" رابطه ی ما با یک دیگر خوب است. چه کسی از آینده خبر دارد؟!"

" در ها بروی میلان باز است دقیقا همانطوری که برای منچستر سیتی ، چلسی و هر تیم دیگری نیز این امکان وجود دارد."

" پپ به پیشنهادات مختلفش گوش خواهد داد و آن ها را بررسی خواهد کرد اما ما در رابطه با میلان صحبتی به میان نیاورده ایم و دلیلش نیز می تواند این باشد که گواردیولا تا پایان فصل نمی خواهد به فوتبال بازگردد. ماه جون ماه آغاز مذاکرات خواهد بود."

" وقتی که می گویم هر امکانی وجود دارد به امکان حضور در هر تیم دیگری نیز برای وی وجود دارد."

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای پاتو خوشحال هستیم.

ماتیا دی شیلیو که شب گذشته به دلیل مصدومیت آباته فرصت بازی پیدا کرده بود پس از اتمام بازی گفت:

" ما برای پاتو خوشحال هستیم. او یک دوره زمانی سخت را پشت سر گذاشته است. اکنون او بازگشته است و ما می توانیم بر قدرت او حساب ویژه باز کنیم."

" ما می دانیم که در برابر یک تیم قدرتمند بسیار خوب بازی کردیم. تیمی که در دور رفت نیز برای ما مشکلات زیادی ایجاد کرده بود."

" ما برای صعود به دور بعدی باید با هوشیاری فراوانی در بلژیک به مبارزه با اندرلشت بپردازیم."

" ما در نیمه ی نخست موقعیت های زیادی داشتیم و کم کم در جلوی دروازه ی مالاگا روند بهتری پیدا کردیم .ما از لحاظ نحوه ی بازی همچنان در حال پیشرفت هستیم."

نیانگ در آستانه ی خروج از میلان

بر اساس آخرین گزارشات رسیده از ایتالیا میلان آمادگی دارد تا پیشنهاد های مورد نظر در رابطه با نیانگ را مورد بررسی قرار دهد.

این بازیکن 17 ساله در فصل تابستان از تیم کائن با قراردادی به ارزش 2 میلیون یورو به میلان پیوست.

این در حالی است که نیانگ تنها یک بار به عنوان بازیکن جانشین برای میلان به میدان رفته است.

از طرفی به نظر می رسد مقصد بعدی وی کشور انگلستان باشد چرا که پیش از حضور در میلان وی مورد توجه تیم هایی نظیر آرسنال و تاتنهام قرار گرفته بود.

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتو : با شنیدن صدای طرفداران قدرت بیشتری میگیرم

پاتو,مهاجم برزیلی میلان نخستین گل فصلش را برای میلان در بازی برابر مالاگا از هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رساند و از تشویق و حمایت طرفداران تا پایان بازی تشکر کرد.

الکساندر پاتو ,ستاره برزیلی میلان از طول نود دقیقه ی بازی از حمایت طرفداران روسونری برخوردار بود,بازی ای که با تک گل تساوی بخش پاتو و نتیجه 1-1 برابر مالاگا از هفته چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به پایان رسید.

با توجه به این موضوع که در تابستان اخیر,ستاره های بسیاری فروخته شدند اما هوداران روسونری از حمایت تیمشان دست نکشیدند هر چند که فصل بسیار سختی را میلان در حال حاضر سپری میکند.

با تمام این تفاسیر,میلان در بازی اخیرش از هفته یازدهم سری آ ایتالیا موفق شد حریفش را در سن سیرو با 5 گل ,گلباران کند و به دنبال این نتیجه میلان در دور برگشت لیگ قهرمانان در سن سیرو به نتیجه ای بهتر از تساوی 1-1 برابر مالاگای صدرنشین نرسید

اما از نکات مثبت این باری بازگشت پاتو و گلزنی او برای روسونری بود که به اعتقاد این بازیکن هواداران نقش مهمی در احیای دوباره او داشته .

پاتو پس از پایان بازی برابر مالاگا از هفته چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت " هوادارن روسونری در بازی برابر مالاگا فوق العاده بودند و تا سوت پایان بازی ما را حمایت کردند.ما نیاز داریم تا هواداران همیشه نزدیکمان باشند و با حضورشان در ورزشگاه جانی دوباره بگیریم.

ما تمام تلاشمان را میکنیم تا بهترین کار ممکن را برای هواداران انجام دهیم هر چندکه گاهی اوقات همه چیز خوب پیش نمی رود اما ما هنوز به حمایت هوادارانمان نیاز داریم"

مهاجم برزیلی میلان موفق شد تا در جریان بازی سه شنبه شب برابر مالاگا از هفته چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا نخستین گل این فصلش را برای میلان به ثمر برساند اما او اعلام کرد که از این بابت هیچ فشاری بر روی او نبوده.

" آیا برای گلزنی من تحت فشار بودم؟ باید بگویم نه, من کاملا در آرامش بودم و تنها نیاز به بازی کردن دارم.پس از مدت ها دوری از میادین به دلیل مصدومیت دوباره به زمین مسابقه بازگشته ام می خواهم به هم تیمی هایم کمک کنم.همیشه با تمام توان برای آنها بازی میکنم"

میلان در حال حاضر در جایگاه یازدهم جدول رده بندی سری آ ایتالیا قرار گرفته در حالی که در لیگ قهرمانان اروپا اروپا از هفته چهارم این مسابقات میلان 2 امتیاز ارزشمند را برابر مالاگای صدر نشین از دست داد.اما پاتو تاکیید کرد که تیمش بدنبال پیدا کردن یک شیوه درست است.

پاتو در این رابطه گفت " فکر میکنم در حال پیشرفت هستیم و از لحاظ تاکتیکی تیمی هستیم که شکل تهاجمی تری نیز پیدا کرده.در حال حاضر ما نسبتا بازی خوبی انجام میدهیم و تنها در کسب نتیجه کمی بدشانس هستیم.گلی که به ثمر رساندم را به کسانی تقدیم میکنم که همیشه نزدیک به من بودند"

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آباته و دو هفته خانه نشینی

میلان دست کم دو هفته از حضور آباته محروم خواهد بود چرا که وی دچار کشیدگی ران شده است.

این مدافع تیم میلان در دقایق ابتدایی دیدار برابر مالاگا دچار آسیب دیدگی شد و به ناچار زمین بازی را ترک کرد.

بنا به یک گزارش آباته در جریان گرم کردن پیش از بازی نیز احساس درد داشت اما آلگری اصرار داشت تا در این باره ریسک کند و این ریسک دقایقی بعد اثر خود را گذاشت و آباته تنها چند دقیقه بعد از شروع بازی دچار آسیب دیدگی شد.

وب سایت رسمی باشگاه امروز خبر مصدومیت آباته را نیز تایید کرد.

محرومیت نیانگ از سوی فدراسیون فوتبال فرانسه

مهاجم جوان تیم میلان و تیم زیر 21 ساله های فرانسه به دلیل ترک اردوی تیم ملی و حضور در یک کلاب شبانه به مدت یک سال از حضور در تیم ملی فرانسه مهروم شد.

نیانگ و چندی از هم تیمی هایش به دلیل انجام تخلف مشابه مورد این جریمه واقع شدند.و تا 31 دسامبر سال 2013 از حضور در تیم ملی محروم شده اند.

در حالی که در ماه اکتبر این بازیکن ها در اردوی تیم ملی حضور داشتند اردو را ترک کرده و در یک کلاب شبانه حاضر شدند در حالی که در دوره ی استراحت اردوی خود موظف به حضور در هتل تیم ملی بودند.

نیانگ که عملکرد مشابهی در میلان نیز داشته است، به نظر می رسد در ماه ژانویه میلان را ترک خواهد کرد.

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان فوتبال زیبای مونتلا را تحسین می‌کند

آدریانو گالیانی، نائب‌رئیس میلان، در آستانه دیدار میلان مقابل فیورنتینا به تمجید از توانایی‌های سرمربی بنفش‌ها پرداخت.

گالیانی در مورد مونتلا اظهار کرد: مونتلا مربی بسیار خوبی است، و او دوران فوق‌العاده‌ای را پیش‌رو خواهد داشت.

مونتلا تیم‌های خود را وادار به ارائه فوتبال زیبا می‌کند. این دقیقاً همان سبکی است که سیلویو برلوسکنی به آن علاقه‌مند است، و از سال 1987 سعی در پیاده‌کردن آن در میلان داشته است. همین مساله باعث شد تا میلان به عنوان یکی از بزرگترین تیم‌های جهان بر قله بایستد.

روز گذشته شایعاتی پیرامون علاقه میلان برای جذب مونتلا برای فصل آینده عنوان شد. اما این روزها بیشتر اخبار و شایعات پیرامون حضور گواردیولا بر روی نیمکت میلان به گوش می‌رسد.

گرچه میلان بارها مذاکره با گواردیولا را نفی کرده است، اما به نظر می‌رسد سرمربی سابق بارسلونا برای میلان از اولویت بالاتری نسبت به مونتلا برخوردار باشد: اگر من می‌خواستم با گواردیولا وارد مذاکره شوم با مدیر برنامه‌های او تماس می‌گرفتم و نه این که با برادر او ملاقاتی ترتیب دهم.

12. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نستا: میلان می تواند قهرمان سری آ شود

نستا که اکنون برای تیم کانادایی مونترئال ایمپکت بازی می کند، مطمئن است که میلانی ها می توانند به روزهای خوب شان برگردند

الساندرو نستا، مدافع اسطوره ای میلان، معتقد است که این تیم هنوز از شانس قهرمانی در رقابت های این فصل سری آ برخوردار است.

روسونری بعد از اینکه در تابستان چندین ستاره اصلی اش از جمله زلاتان ابراهیموویچ و تیاگو سیلوا را از دست داد، در فصل جدید نتایج بسیار ضعیفی کسب کرد اما نستا که اکنون برای تیم کانادایی مونترئال ایمپکت بازی می کند، مطمئن است که میلانی ها می توانند به روزهای خوب شان برگردند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" روزنامه ها برای ترتیب دادن مراسم خاکسپاری میلان خیلی عجله دارند. خیلی زود است که بگوییم رقابت قهرمانی تنها بین اینتر و یوونتوس است. به شما قول می دهم هم تیمی های سابقم در پایان فصل یکی از مدعیان باشند.

بحران میلان چگونه است؟ نمی دانم. بازیکنان باکیفیت زیادی تیم را ترک کرده اند اما بازگشت آنها به روزهای اوج زمان زیادی به طول نخواهد انجامید. آنها تیم مثبتی هستند و از ذهنیت بسیار خوبی برخوردارند و باید منتظر صعود آنها در جدول باشیم."

نستا همچنین از آلگری که به خاطر نتایج اخیر تحت فشار قرار دارد، حمایت کرد و گفت:" آلگری از این شرایط عبور خواهد کرد. او خوش شانس است که میلانی ها معمولا در شرایط مربیان را قربانی نمی کنند. او مرد خوب یاست و به عنوان سرمربی میلان خوب کار کرده است. او این شرایط را پشت سر خواهد گذاشت."

چرا مونتولیو فیورنتینا را ترک کرد؟

یکی از مدیربرنامه های مونتولیوو دلیل امتناع او از امضای قرار جدید داد با فیورنتینا را اعلام کرد.

کارلو پالاوینکو به کویره دلو اسپورت گفت: در تابستان 2010 او تیم را به خاطر جام جهانی 2010 ترک کرد، اما قبل از آن بر سر قراردی 5 ساله با دستمزد 2 میلیون یورو در سال با باشگه به توافق رسید.

اولین زنگ خطر برای او زمانی به صدا در آمد که جیوانی برانچینی مربیگری ویولا را بر عهده گرفت و او به مونتولیو گفت باید جلوی مدافعان بازی کند.

در راه بازگشت از ملاقات با سران میلان بود که رادیو را روشن کرد و شنید که فیورنتینا با گاتانو دی‌آگوستینو قرارداد امضا کرده است، چیزی که او در جریان آن نبود.

ارتباط او با باشگاه در آن لحظه ترک خورد، اما اما نه به خاطر دی‌آگوستینو ، در حقیقت برادران دلاواله هیچ تماسی با او نداشتند. برانچینی تلاش کرد که بحث مذاکره با میلان و اتلتیکو را باز کند و او را بفروش برساند، اما فیورنتینا اجازه ی این کار را نداد.

مونتولیو باشگاه را براساس قانون بوسمن ترک کرد و یکشنبه رو در روی باشگاه سابق خود قرار می گیرد.

14. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بهترین لحظه ی حضور در میلان قهرمانی در سری آ بوده است

پس از حضور بواتنگ ، آلگری و گالیانی در تویئتر و پاسخ به پرسش هواداران این بار پاتو با هواداران به گفتگو پرداخت و به پرسش های ایشان پاسخ داد.

- شما توانستید در لیگ قهرمانان گل بزنید و به گل زنی بازگردید این چه حسی دارد؟!

بسیار خوشحالم. وقتی هواداران در ست سیرو نام مرا صدا می زدند فوق العاده بود.

- تعصب شما به میلان بی نظیر است چرا با وجود پیشنهادات فراوان در میلان مانده اید؟

همه ی افرادی که در میلان در کنار هم کار می کنند با هم رفتار دوستانه ای دارند. میلان مثل یک خانواده است.

- شما به چند زبان صحبت می کنید و به چه مکانی بیشتر علاقه دارید؟!

من به زبان های ایتالیایی ، پرتغالی و اندکی انگلیسی مسلط هستم و بهترین مکان تفریحی برای من دریاست.

-چرا شماره ی9 را انتخاب کردید؟!

من همیشه آرزوی پوشیدن این پیراهن را داشته ام. آرزو می کنم که بتوانم در تیم ملی برزیل نیز این پیراهن را به تن کنم.

-به جز فوتبال چه ورزشی را دنبال می کنید؟

من بسکتبال را نیز خیلی دوست دارم.

-آیا شما با اینترنت زیاد کار می کنید؟! در زمان سفر چگونه به اینترنت دسترسی پیدا می کنید؟!

بله من همیشه از تبلت خود استفاده می کنم و در سفر نیز آن را همراه خود دارم.

-بهترین لحظه ی حضور شما در میلان ؟!

قهرمانی سال 2011 فراموش نشدنی است.

-جشن تولد شما چگونه گذشت؟!

امسال را برای بازگشت به شرایط عادی و دوری از مصدومیت در کمپ بودم.

- آیا با من ازدواج می کنید؟!

متاسفم در حال حاضر مشغول هستم.

- بهترین چیز در شهر میلان چیست ؟

بستنی. بستنی های میلان بی نظیر است. من بستنی با روکش کاکائویی فوق العاده است.

- سمبل شما در کودکی چه کسی بود؟!

بدون شک رونالدو.

- چه چیزی را در وجود خود می خواهید تغییر دهید؟!

چشمانم. دوست داشتم رنگ چشمانم آبی باشد.

-غذای مور علاقه ی شما چیست؟

کاربونارا

-شما در مقابل بارسلونا و رئال مادرید گلزنی کردید . در آن لحظه چه احساسی داشتید؟

در آن لحظه ... تنها یک کلمه می تواند این را توضیح دهد : مهم بودن

- زندگی در ایتالیا چگونه است ؟

بی نظیر است. شما می توانید از زندگی در ایتالیا لذت ببرید. مردم ایتالیا و خوراک های خوشمزه اش بی نظیر هستند.

- چرا بازیکنان برزیلی در میلان خوب هستند؟

شاید به این دلیل که احساس می کنند میلان مانند خانه ی آن هاست.

در پایان الکس پاتو با قرار دادن عکسی از خودش به همراه نوچرینو از همه ی هواداران میلان تشکر کرد.

16. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

احترام گل از سوی مونتولیوو برای فیورنتینا

ریکاردو مونتولیوو اعلام می‌دارد که وی در صورتی که در دیدار مقابل تیم سابق خود موفق به گل‌‍زنی شود به خوشحالی نخواه پرداخت.

فکر نمی‌کنم این کار درست باشد. عدم خوشحالی بهترین راه برای نشان دادن احترام من به باشگاهی است که هفت سال در آن حضور داشته‌ام. این بازی برای من متفاوت نخواهد بود. من هفت سال در فلورانس حضور داشتم، و این تجربه را هرگز فراموش نخواهم کرد.

ریکاردو مونتولیوو در تابستان 2012 طی قراردادی آزاد از فیورنتینا به میلان پیوست، و به تدریج به یکی از مهره‌های ارزشمند روسونری تبدیل شده است، وی در دیدارهای اخیر میلان بسیار موفق ظاهر شده است: فکر می‌کنم نقطه عطف حضور من در میلان در دیدار برابر اینتر بود.

چرا که آن دیداری بود که من به تدریج اعتماد خود را بازیافتم، و نوعی در زمین حاضر شدم که همیشه دوست داشتم آن طور باشم. من باید هر آنچه در توانم می‌بود به این پیراهن اعطا می‌کردم.

من واقعاً از حضور در میلان خوشحالم، اینجا یک باشگاه بزرگ است، و شاید بزرگترین باشگاه. من در زیباترین ورزشگاه جهان فوتبال بازی می‌کنم، و هرگز از انتخاب خود پشیمان نیستم.

مونتولیوو در فصل پایانی حضور خود در ویولا مشکلات بسیاری را متحمل شد که در نهایت منجر به این موضوع شد که وی از تمدید قرارداد خود با این باشگاه سر باز زند. او حتی در مورد دلایل جدایی خود از ویولا سخنانی را در روز گذشته مطرح کرده بود: من به خاطر مسائل بسیاری محکوم شدم، اما من همیشه بهترینم را برای فیورنتینا ارائه می‌کردم.

تنها افسوس من این است که هرگز این فرصت را در اختیار من قرار ندادن که با مالکان باشگاه مذاکره‌ای داشته باشم، و همواره با واسطه‌ها در ارتباط بودم.

من اکنون بسیار خوشحالم که فیورنتینا دوباره متولد شده است، این شهر استحقاق چنین تیم بزرگی را دارد. اما در نهایت اکنون من در میلان هستم و دوست دارم با این باشگاه برنده شوم.

تمجید دلیو روسی از مونتولیوو

سرمربی سابق فیورنتینا، دلیو روسی، در آستانه دیدار میلان در مقابل فیورنتینا، باشگاه سابق مونتولیوو، به تمجید از عمل‌کرد حرفه‌ای ریکاردو مونتولیوو پرداخته است.

هافبک 27 ساله ایتالیایی در تابستان 2012 و طی قراردادی آزاد از فیورنتینا و پس از هفت سال حضور در باشگاه اول شهر فلورانس راهی میلان شد. در حالی که مونتولیوو به دلایلی از تمدید قرارداد خود با ویولا سر باز زد و میلان را برای آینده خود انتخاب کرد، دلیو روسی، سرمربی سابق او در فیورنتینا به تمجید از عملکرد او در ماه‌های پایانی حضورش در توسکانی پرداخت.

ریکاردو یک بازیکن حرفه‌ای فوق‌العاده است. من از وضعیتی که در مورد او پیش آمد راضی نبودم. اما همچنان از او در ترکیب استفاده می‌کردم چرا که او احساسات فوق‌العاده‌ای در قبال فیورنتینا داشت.

او در رختکن تیم همیشه یک رهبر واقعی بود. تنها جزئیاتی در قرارداد وی وجود داشت که مانع از تمدید قرارداد او با فیورنتینا شد.

مونتولیوو تا کنون در 10 دیدار رسمی برای میلان حاضر شده است، و موفق شده 2 گل نیز با پیراهن روسونری به ثمر برساند. وی در یازدهمین دیدار خود با پیراهن روسونری روز یکشنبه در چهارچوب هفته دوازدهم سری‌آ 13-2012 به مصاف باشگاه سابق خود خواهد رفت.

18. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل فیورنتینا

دروازه بان : آبیاتی - آملیا - گابریل

مدافع : بونرا - دی شیلیو - آچربی - یپس - زاپاتا - مکسس

هافبک : مونتولیوو - بواتنگ - نوچرینو - فلامینی - دی یانگ - آمبروزینی - کونستانت - امانوئلسون

مهاجم : الشاراوی - پاتو - پاتزینی - روبینیو - نیانگ - بویان

20. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •