تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 328 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ورزش۳: به نقل از مارکا، گوتي که 3 بار فاتح ليگ قهرمانان و 5 بار قهرمان لاليگا به همراه رئال مادريد شده است، از دنياي فوتبال خداحافظي کرد. به گزارش فارس،ملي‌پوش سابق اسپانيا در 25 سال حضورش در برنابئو بيش از 400 بار در ترکيب اصلي قوهاي سفيد به ميدان رفته است. گوتي در سال 2010 پس از اينکه از سوي باشگاه مادريدي به عنوان بازيکن مازاد معرفي شد، به ترکيه رفت و در اولين فصل حضورش در بشيکتاش موفق به قهرماني در ليگ ترکيه شد. وي در اين باره اظهار داشت: تصميم را گرفته‌ام. پيشنهادهايي داشتم اما تصميم گرفتم به فوتبال پايان دهم. اکنون مي‌توانم زمان بيشتري را در کنار خانواده‌ام سپري کنم. بازيکن 35 ساله خاطرنشان کرد: مي‌خواهم به يک مدير ورزشي يا يک مربي تبديل شوم و دوست دارم بازيکنان جوان را تمرين دهم. وي افزود: واقعا دوست دارم مربي تيم جوانان رئال مادريد شوم. اين روياي من است.
    +
    14عکس از شماره14 بزرگ...
      محتوای مخفی: 14 
    پشت پای طلایی اشاره شماره 26 پخته شدن در دستان کاپلو دو توپه آماده پرواز قهرمانان اروپا کاپیتان ها شاگرد (سمت چپ) مقابل استاد کاپیتانی در جوانی روزی روزگاری در ترکیه خداحافظ شبح خوابم می آد
    Last edited by Alinho; 22-09-2012 at 11:21.

2. 12 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

با یه تاخیر چند روزه تبریک میگم برد مقابل سیتی رو که واقعا در عین همه ی بالا و پایین هایی که داشت از اون بازی های به یاد موندنی لیگ قهرمانان بود که در خاطر می مونه و میشه گفت آینه ی تمام نمای یک تیم با شخصیت و سابقه با یک تیم کم سابقه اما جویای نام بود.

این صحبتها تازگی نداره ؛ بارها افرادی مثل کرویف و استویچکوف و از طرفی بکن باوئر و ... با ادبیاتی به مراتب نامناسب تر به مورینیو و رئال تاختند اما این مورد اخیر یه جورایی به نظر میرسه از روی تعصب صرف نظر داده باشه ؛ والا چه کسی شادی گل گواردیولا بعد از گل تساوی دقیقه 93 اینیستا به چلسی رو فراموش کرده که فردوسی پور هم با طنازی گفت گواردیولا از زمان بازیگریش هم تند تر میدوه
    سروش جان به نکته ی بسیار ظریفی اشاره کردی

هر چند که ژوزه خاص و گهگاهی تند و تیز(!) هست ولی صحبت های به این شکل علیه سرمربی و در بسیاری از موارد توهین به باشگاه رقیب از سوی سران سابق/فعلی تازگی نداره و مربوط به روی کار اومدن ژوزه هم نمیشه ، مساله خیلی ریشه ای تر هست و ریشه در اختلافات قومیتی و تاریخی داره اما به هر حال توهین از سوی مقامات بلندپایه ی باشگاه ها در این سطح به هیچ شکل قابل پذیرش نیست!

شاید من اشتباه کنم ولی طی این سال ها که مصاحبه ها / موارد مشابه رو دیدم بی احترامی و توهین به یک باشگاه از سوی سران باشگاه مقابل ، به طرز قابل توجهی از سمت مقابل بوده تا به سمت مقابل!

4. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

Incredible back heel

رونالدو در دو باری که مقابل رائو وایکانو بازی کرده 4 گل به ثمر رسانده است...
    یک هتریک در برد 6-2 در سانتیاگو برنابئو در بازی رفت و تک گل سه امتیازی و مهم بازی برگشت در استادیوم تیم حریف (وایکاس)...
    از نکات دیگر این ، تک گل کریستیانو با پشت پا به این تیم بود که باعث گرفتن 3 امتیاز حساس در کورس قهرمانی لالیگا در فصل پیش شد...
      محتوای مخفی: ... 

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

NEXT MATCH

Rayo

Real Madrid
    یکشنبه ، دوم مهر ماه
    هفته پنجم لالیگا

استادیوم وایکاس
    23:00

Last edited by CRIS Joon CR7; 22-09-2012 at 11:36.

6. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

همدردي کاسياس باخانواده نوجوان لهستاني

ايکر کاسياس با خانواده يک نوجوان لهستاني هوادار رئال مادريد که به تازگي جان باخت، ابراز همدردي کرد.

--------------------------------------------------------------------------------

سه شنبه گذشته يک نوجوان لهستاني هوادار رئال‌مادريد به دليل ابتلا به بيماري مرگباري جان خود را از دست داد. کاپيتان قوهاي سپيد در پيامي مرگ اين نوجوان را به خانواده‌اش تسليت گفت و با اعضاي خانواده او ابراز همدردي کرد. قرار است پيام تسليت کاسياس در تلويزيون لهستان پخش شود.

به گزارش ايسنا،دروازه‌بان رئال مادريد همچنين پيراهني را به عنوان هديه به خانواده اين نوجوان تقديم کرد‌ که روي آن نوشته شده است: "داويد! ما هميشه در کنار تو هستيم."

آشنايي دروازه‌بان تيم ملي اسپانيا با اين نوجوان به جام ملت‌هاي اروپا در اوکراين و لهستان باز مي‌گردد.

کاسياس گفت: "اين پيراهن را به تو تقديم مي‌کنم تا خانواده‌ات آن را هميشه حفظ کنند و تو را تا هميشه به ياد داشته باشند. دوست دارم همدردي‌ام را با اين خانواده ابراز کنم. اميدوارم داويد در آرامش به سر ببرد. اين فرصت را داشتم تا در جريان آخرين جام ملت‌هاي اروپا در لهستان و اوکراين با او و خانواده‌اش باشم. او نوجواني بود که مي‌خواست از زندگي‌اش لذت ببرد و خوشحال بود که مي‌تواند با تيم ملي اسپانيا ديدار داشته باشد. او با من و تيم ملي عکس گرفت. او، خانواده و دوستانش بسيار خوشحال بودند."

مادر اين نوجوان از نماينده تيم ملي اسپانيا خواسته بود اين ديدار را فراهم کنند. کاسياس همچنين عنوان کرد: "داويد عروسک کوچکي را به عنوان هديه به من داد. چند روزي را با هم گذرانديم و به خوبي با هم آشنا شديم. بودن در کنار ما باعث خوشحالي‌اش شد و اين براي ما بسيار مهم است."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 8 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    زیر سایه خدا

پيش فرض

کاسیاس مرده اینو همیشه ثابت کرده

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

خیلی عجیب ـه !!
    ورزشگاه خالی خالی بود بازی هم فکر کنم تاخیر خورد! کسی میدونه برای چی برگذار نشد؟
    فکر کنم برقشون قط شده چون زمین تاریک بود :-o

ویرایش:

الان که شبکه نشون داد زمین ـو، نصف زمین تاریک بود.
    Last edited by A/|\IR; 23-09-2012 at 23:35.

11. 6 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

خیلی عجیب ـه !!
    ورزشگاه خالی خالی بود بازی هم فکر کنم تاخیر خورد! کسی میدونه برای چی برگذار نشد؟
    فکر کنم برقشون قط شده چون زمین تاریک بود :-o

ویرایش:

الان که شبکه نشون داد زمین ـو، نصف زمین تاریک بود.
    هرچی شبکه ها رو عوض کردیم چیزی ندیدیم
    مثل اینکه سیستم نورپردازی استادیم توسط افرادی خرابکار آسیب دیده...

مسئولان امنیتی مانع از ورود تماشاگران به وایکاس شدند و سکوها کاملا خالی هستند .
    در حال حاضر برق کافی برای شروع بازی وجود ندارد . تصمیم نهایی در مورد تعلیق بازی را فرناندز بوربالان ، داور بازی می گیرد .
    رائول مارتین پرسا ، مدیر ایو گفت :" خرابکار ها سیمها را قطع کرده اند . سعی می کنیم مشکل را هر چه زودتر حل کنیم . از مسئولان امنیتی خواستیم که درهای ورزشگاه را باز کنند اما منتظر هستیم . "
    وی در مورد این که این خرابکار چه کسی بوده گفت :" اطلاعی نداریم . پلیس می داند . "
    فقط دسته دو آتشه های رئال توانسته اند وارد استادیوم شدند .
    فرناندز بوربالان ، داور بازی گفته که با روشنایی فعلی امکان بازی وجود ندارد .
    تیمها منتظر تصمیم نهایی هستند و ممکن است که بازی با نیم ساعت تعویق شروع شود .
    برخی معتقدند که این خرابکاری توسط هواداران ناراضی رایو که قصد اعتراض داشتند ، صورت گرفته است .

نماینده شهرداری مادرید :" بازی با تاخیر برگزار می شود "

نماینده شهرداری مادرید ، کریستینا سیفونتس در مورد شرایط وایکاس گفت :" این یک اشتباه فنی بود و بازی به تعویق افتاده است هر چند که به نظر می رسد بازی برگزار شود . مردم آرام باشند . باید به مردم این تاخیر را اعلام کنم و امیدوارم که اتفاقی نیافتد . "
    وی افزود :" شاید کار یک خرابکار باشد اما آرام هستیم . باید بفهمیم که چه کسی مسئول است . همه چیز تحت کنترل است . از مردم می خواهم آرام باشند و نگران نشوند . به زودی وارد استادیوم می شوند . "

مرجع اخبار رئال
    Last edited by CRIS Joon CR7; 23-09-2012 at 23:43.

13. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بخاطر مشکل برق ورزشگاه، بازی فعلا برگزار نمیشه..
    گویا کایل های برق دچار مشکل شدن!
    البته هنوز قطعی نیست که بازی به روز دیگه موکول میشه یا تا ساعتی دیگه برگزار میشه..
    شاید قسمت بود و تا 1 اینا طول کشید که بتونیم زنده ببینیم بازی رو!: دی
    ...
    خب قضیه مشکوک شد!
    مسئول ورزشگاه گفته "در حال حاضر که نمیتونیم بازی رو برگزار کنیم. یه کسی خرابکاری کرده. یک نفر کابل برق رو به کل قطع کرده!"..."داریم تلاش میکنیم تا برق رو وصل کنیم. کابل برق پاره شده که این اتفاق طبیعی نیست!"..."پلیس باید کارش رو بکنه و داور هم در جریانه. تیم تکنیکی ما دارن تلاش میکنن و گفتن تا نیم ساعت دیگه معلوم میشه بازی تعطیل میشه یا با تاخیر برگزار میشه."
    داستانی شد!

15. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

خب بازی موکول شد به فردا شب
    بریم بخوابیم لول

17. 3 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

خوب بازی رفت واسه فردا ... همچین بد هم نشد ... شاید بتونیم بازی رو ببینیم . قضیه چیه چرا بازی ها رو نشون نمی دن ؟‌ شبکه ورزش برای چیه ؟ الان داشت بازی من سیتی رو نشون می داد ..
    یه روز هم تیم بیشتر استراحت می کنه که بازم خوبه ...البته فشار بازی هم امشب روشون بود هم فردا که یه مقدار سخت می شه ...

19. 3 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •