تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 68 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 673

نام تاپيک: باز کردن قفل منوی مخفی تلویزیون های سامسونگ سری E

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر منظور تان این است که باسیم کارتهای همراه اول و یا ایرانسل و از طریق مودم به اینترنت وصل شوید چون تاحلا تجربه نکردم نمی توانم جواب تان را بدهم ولی قاعدتا باید بشود.
    دوست عزیز من تست کردم جواب نداد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    اگرتلویزیو نتان فارسی ساز شده است و مشگلی با زبان فارسی ندارید از مطلب زیر استفاده کنید.
    طریقه فعال کردن زیر نویس در
    TV LED سامسونگ
    شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
    اول مطمئن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
    منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
    روش اول
    اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
    روش دوم
    برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
    file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
    اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
    تصور کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرده‌اید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت می‌کنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آن‌طور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایل‌های با فرمت SRT در سیستم‌تان همراه با مشکل بوده است.
    دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط می‌شود و اصولا یکی از راه‌حل‌ها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.

بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامه‌نویسی است که برای هر دو سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برنامه کم‌حجم و کاربردی‌ Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کرده‌است تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
    در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
    دوست عزیز مشکل من در مورد فیلمهایی هست که زیر نویس به صورت جدا نیست و روی خود فیلم یعنی داخل کامپیوتر نشان میده ولی تلویزیون نه
    البته توی منو زیر نویس فعال هست ولی گزینه (روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.) ندارد
    ممنونم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز مشکل من در مورد فیلمهایی هست که زیر نویس به صورت جدا نیست و روی خود فیلم یعنی داخل کامپیوتر نشان میده ولی تلویزیون نه
    البته توی منو زیر نویس فعال هست ولی گزینه (روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.) ندارد
    ممنونم
    دوست عزیز
    من با همین دستورالعمل و همین مدل تلویزیونی که شما دارید این برنامه را تست کردم و مشگلی نداشته است . و اتفاقا اگر فیلمی با زیر نویس چسبیده باشد قابل اجرا در همه سیستمهاست و ممکن است که آن زیرنویس به فرمت خاصی که مخصوص سیستمهای dvd است ضبط شده باشد که بوسیله Subtitles همان دستگاهها قابل رویت است.

4. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من انجام دادم
    الان یه پیغام سرخ بالا صفحه هست منو مخفی هم کلا رفت دکمه پاور هم کار نمیکنه
    اینم عکس:

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من انجام دادم
    الان یه پیغام سرخ بالا صفحه هست منو مخفی هم کلا رفت دکمه پاور هم کار نمیکنه
    اینم عکس:
    دوست عزیز
    وقتی که از کنترول دست ساز استفاده می کنید و آن فایل صوتی را اجرا می کنید آن نوشته قرمز نمایان می شود و بعد از دو یا سه ثانیه ناپدید می شود و منوی مخفی شما آشکار می شود اگر آن نوشته قرمز رنگ نما یان شد ولی نا پدید نشد یکبار دیگر تلویزیون را خاموش و دوباره امتحان کنید.

7. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ی بار دیگه هم امتحان کردم نمیاره منو مخفی رو دیگه
    قط همین متنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من وقتی اول فایل Factori بعد 3dspeed رو باز میکننم کار نمیکنه اصن
    یه فایل دیگه هم دانلود کردم Factory+Speed اونم جدا کار نمیکنه
    ولی س تاش باهم ک میزنم کار میکنه که فقط همون متن قرمز میاره و از منو مخفی خبری نیس!

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من وقتی اول فایل Factori بعد 3dspeed رو باز میکننم کار نمیکنه اصن
    یه فایل دیگه هم دانلود کردم Factory+Speed اونم جدا کار نمیکنه
    ولی س تاش باهم ک میزنم کار میکنه که فقط همون متن قرمز میاره و از منو مخفی خبری نیس!
    دوست عزیز
    فایل میکس شده FACTORY+ 3SPEED را قبل از این که کنترول دست ساز را به موبایل یا هر وسیله ای که با آن برای این منظور استفاده می کنید وصل کنید یک بار با آخرین ولوم صدا پخش کنید که باید دو صدا به فاصله کوتاه شنیده شود و اگر شنیده شد آن فایل سالم است آن گاه کنترول دست ساز را وصل کنید و صدای آن وصل را منظور موبایل و یا هر وسیله ای تا آخر بلند کنید و کنترول را از فاصله نزدیک و هنگامی که اول با کنترول معمولی و در حالت خاموش کلیدهای INFO] -> [MENU] -> [MUTE] -> [POWER] را به ترتیب و کمتر از سه ثانیه میزنید و وقتی که تلویزیون روشن شد آنگاه شما وارد منوی مخفی میشوید حالا با کنترول دست ساز آن فایل صوتی میکس شده را اجرا می کنید و یک نوشته قرمز نمایان و پس از لحظه ای ناپدید می شود حالا دیگر منوی مخفی شما بطور کامل باز شده است ومی توانید تغییراتی را که مد نظر تان است را انجام دهید
    لازم به ذکر است که به آیتمهای که نمیشناسید و توصیح نشده است دست نزنید که موجب زیان جبران ناپذیر می شود.
    Last edited by matinpour; 12-11-2013 at 19:17.

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    فایل میکس شده FACTORY+ 3SPEED را قبل از این که کنترول دست ساز را به موبایل یا هر وسیله ای که با آن برای این منظور استفاده می کنید وصل کنید یک بار با آخرین ولوم صدا پخش کنید که باید دو صدا به فاصله کوتاه شنیده شود و اگر شنیده شد آن فیل سالم است آن گاه کنترول دست ساز را وصل کنید و صدای آن وصل را منظور موبایل و یا هر وسیله ای تا آخر بلند کنید و کنترول را از فاصله نزدیک و هنگامی که اول با کنترول معمولی و در حالت خاموش کلیدهای INFO] -> [MENU] -> [MUTE] -> [POWER] را به ترتیب و کمتر از سه ثانیه میزنید و وقتی که تلویزیون روشن شد آنگاه شما وارد منوی مخفی میشوید حالا با کنترول دست ساز آن فایل صوتی میکس شده را اجرا می کنید و یک نوشته قرمز نمایان و پس از لحظه ای ناپدید می شود حالا دیگر منوی مخفی شما بطور کامل باز شده است ومی توانید تغییراتی را که مد نظر تان است را انجام دهید
    لازم به ذکر است که به آیتمهای که نمیشناسید و توصیح نشده است دست نزنید که موجب زیان جبران ناپذیر می شود.
    درست شد ممنون
    با گوشی اصلا صدا نمیداد
    با لپتاپ راحت جواب داد
    بعد واسه اینکه اون متن قرمزه بره و منو مخفی بیاد از صدای Menu استفاده کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من نتونستم این فایل را دانلود بکنم میشه راهنماییم بکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •