بقیه نظری ندارن?
بقیه نظری ندارن?
شمي مبتكران قسمت هاي محاسباتيش خوب نيست به نظر من ، مخصوصا شيمي 3 ش
من از ايناش خوشم اومد: شيمي 2 پيش 1 پيش 2 كم و بيش چون خيلي پر حرفي كرده
از ايناش بدم اومد : شيمي 3 مخصوصا استوكيومتريش
هندسه و جبر چی پس?
حالا برای شیمی بجز مبتکران چی پیشنهاد میدین?
سال پیش1 و2 رو مبتکران بگیر
و دوم وسوم رو گاج
برای شیمی هم مبتکران بگیر و هم خیلی سبز. سراغ کتاب های دیگه ولی نرو
خوب شد گفتیا میخواستم همه جای کتابا رو نخونم ممنوناین کتابایی که سنجش به عنوان منبع طرح سوال اعلام کرده، میتونه از هر قسمتش سوال بیاد. مثلن دیدیم که برای اولین بار، در سال 90 ، از قسمت انرژی فیزیک1 سوال طرح شد و همه ی ما سر کنکور شوکه شده بودیم...
تا الان فک کنم از دو سه فصل اول آمار و مدلسازی توی کنکور "سراسری" سوال طرح نشده. ولی هیچ دلیلی نداره که سال 92 هم طرح نشه. درسته بعیده، ولی خوب کنکور کارش غافلگیر کردنه دیگه!
دقیقادر کل فک کنم شما زیادی روی این مسأله حساس شدیحتی گاهی شک میکنم نکنه از کتابای سال اول که تو لیستشون نیست هم سوال بدن
فقط یه سوال در این مورد دارم دیگه تمومتو همین لیست سازمان سنجش اسمی از کتاب زبان فارسی نبرده ولی خوب زبان فارسی تو کنکور میاد دیگه ... حالا زبان فارسیه اول دوم سوم کودومش هست تو کنکور ؟
زيان فارسي سوم مياد ... در مورد كتاباي سال اول درسته رياضي 1 تو كنكور نمياد ..ولي اگه يه جاهاييشو بلد نباشي كلا ميلنگي ...![]()
سلام دوستان
دوستم سال 90 و امسال 91 کنکور داده اگه امسال بره پیام نور میتونه تو کنکور 92 شرکت کنه؟
بچه ها کسی میدونه کارنامه کامل مثلا 1000 نفر اول کی و کجا قرار میدن وکی پخش میشه با معدل کاملشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)