ممنون از پاسختون.
بین سری بلو وسترن و مدلST1000DM003 سیگت کدوم بهتره؟
ممنون از پاسختون.
بین سری بلو وسترن و مدلST1000DM003 سیگت کدوم بهتره؟
سلام به همگی مخصوصا ata.royalfalcon
ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم. با توجه SSDهای موجود در بازار اولویت خرید از بین این برندها به چه صورته؟ مثلا برا HDD اولویت خرید به ترتیب با وسترن - سیگیت و ... هست.
دو مدل WD Blue هست . WD10EZEX و WD10EALX كه مدل اولي پرفورمنس و كارايي بهتري دارد . مشخصاً ST1000DM003 در مقايسه با WD10EALX پرفورمنس بهتري داره . در مقايسه با WD10EZEX طبق تستهاي موجود در اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بازهم ST1000DM003 پرفورمنس بهتري دارد .
Last edited by ata.royalfalcon; 04-09-2013 at 10:38.
سلام منم می خام یک هارد بگیرم می خاستم 1tb بگیرم گفتم شاید بعدا کم بیارم یا هارد باز گرون بشه ولی می ترسم هاردها مشخصاتشون بهتر بشه و پشیمون بشم ولی جهشی که در انقلاب هارد می بینیم و وارد شدن هارد های sdd دیگر فکر نکنم روی هاردهای قدیمی زیاد شاهد جهش بزرگی باشیم.
حالا خاستم 2tb بگیرم.
الان من یک هارد 160gb samsung hd160hj قدیمی دارم و یک هارد 1tb وسترن گرین WD WD10EARS دارم تقریبا فضا کم اورده ام
از هاردها راضیم ولی می خوام یک 2tb بگیرم که سرعتش بالا باشه و ویندوز را روی اون نصب کنم البته پاورم
Cooler Master GX-650W است
توی بررسی هایی که کردم به دو مدل رسیدم
Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001
Western Digital Caviar Green 2TB WD20EARX
که تقریبا یک قیمت هستند.
شما چه پیشنهد می دید
با دروود
دوستان از هارد های لپتاپی(2.5 inch) برند توشیبا بهتر هست و یا برند سیگیت؟!یک تعمیر کار گفت که برند سیگیت کارایی و عمر بهتری داره!
از هارد های پیشنهادی کدومشون عمر بیشتری برای بایگانی دارن
1-بلک
2-گرین
3-سیگیت
در مورد گرین سرعتش خیلی پایین هست ؟
هر سه مدل اگر در شرایط مناسب نگهداری بشوند به اندازه کافی عمر میکنند ولی دقت کنید که حتی در بهترین مدل هم احتمال هیچ وقت خرابی به صفر نمیرسه . هاردهای WD Black توسط کمپانی وسترن پنچ سال warranty دارند در صورتی که WD Green دو ساله هست (در دیتاشیت هم چیزی درباره MTBF و حتی AFR نوشته نشده) .
دوستان به نظرتون قیمت هارد پایین میاد
seagate back up plus پیدا کردم 240ت به نظرتون بخرم؟یا احتمال داره پایین بیاد؟
لطفا راهنمایی کنین یا حداقل نظرتون بگین
از نظر کارایی و سرعت به ترتیب از زیاد به کم کدوم هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)