برنامه اسپانیا برای شکست ایتالیا چیه؟
البته امیدوارم این پست اسپم محسوب نشه![]()
برنامه اسپانیا برای شکست ایتالیا چیه؟
البته امیدوارم این پست اسپم محسوب نشه![]()
Last edited by Ezel; 30-06-2012 at 10:45. دليل: ادغام
سفر پویول و ویا به اوکراین برای حضور در فینال
دو بازیکن سرشناس اسپانیا و باشگاه بارسلونا دیدار فینال را از جایگاه ویژه ورزشگاه کیف تماشا خواهند کرد
سایت گل- کارلس پویول و داوید ویا، دو غایب بزرگ اسپانیا دررقابتهای یورو2012 که به دلیل مصدومیت نتوانستند تیمشان را دراین رقابتها همراهی کنند، روز یکشنبه و برای تماشای بازی فینال یورو، در ورزشگاه کیف حاضر خواهند بود؛ البته نه در زمین چمن، بلکه در جایگاه ها
محتوای مخفی: ادامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Ghazal Ziari
2012/6/30
دل بوسکه: آلبا بازیکن بزرگی خواهد شد
این مدافع 23 ساله یکی از بازیکنان ثابت اسپانیا در رقابت های یورو 2012 بود و به تازگی با انتقالی 14 میلیون یورویی از والنسیا به بارسا پیوست.
سایت گل- ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، اعلام کرد آینده درخشانی برای یوردی آلبا، مدافع چپ پیش می کند.
محتوای مخفی: ادامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Behnam Jafarzadeh
2012/6/29
هیچ شکی در اینکه بهترین هافبک های جهان بازیکنان اسپانیا هستن نیست! اما این پاسهای زهر دار باید به یه جایی به یه هدفی ختم بشه دیگه! هدف بازی فوتبال هم گل زدنه!!!!!!!...! ....!
شما چندین صفحه قبل رو بخون دوستان خیلی نکات خوبی رو در مورد خوبی های داشتن مهاجم هدف و تاثیر بازی تورس نوشتن! حالا دفاع نمیخوام بکنم از یه بازیکن خاص تورس نشد یورنته! اما چیزی که تو کل این تورنمت دیدم یه چیز بود اونم ضعف تیم تو تمام کنندگی! توپ هایی که از هر دوتاش باید یکیش گل میشد بازیکنا از هر 10-12 تاش یه دونه اش رو گل میکردن!
رو راست باشیم با خودمون اسپانیا توی گلزنی خیلی این جام موفق نبوده و بیشتر ساختار منظم تیمی موقع دفاع تیم رو نجات داده
من با اين سبك به شخصه اعتقادم بر اين هست كه بازيكناي تكنيكي تر ريز نقش تر مثال سيلوا كه تيزهوشي فوق العاده اي داره خيلي بهتر از تورس و امثالهم جواب ميدن!سبك فوتبال اسپانيا طوري كه پيكه و الونسو هم ميتونن هتريك كنن!نمي دونم شما ميگين تمام كنند خوب شايد شعور فوتبالي بنده انقدر قد ميده!كه نمي دانم گل زدن هم در فوتبال شرط است!هرچند من منظور اين بود كه قرار نيست تورس اسپانيا رو قهرمان كنه و دوستاني كه از اول تورس رو در بازي نديدن زود غافله رو نبازن هرچند اين ايتاليا رعشه بر اندام همگان انداخته اميدواريم قوام داشته باشد خوب اسپانيا خوب بازي نكنه بايد ببازه ديگه!در كل اميدوارم يك بازي فوق العاده از اب دربياد قطع يقين بازي به پنالتي كشيده نمي شه اميدوارم تورس از اول بازي كنه و صدتا گل بزنه!انقدرم باعث بروز خصايل منحصر به فرد و زيباي؟! ايرانيمون نشه!![]()
دل بوسکه دو راه داره، یا یه ترکیب غیر منتظره بچینه (مثلا تورس و پدرو با هم) یا همون سبک محافظه کارانه و مطمئن ترین ترکیب (فابرگاس - سیلوا). من فکر می کنم ترکیب همون ترکیب بازی اول خواهد بود، شاید پدرو به جای سیلوا بازی کنه که بازم من احتمال نمی دم.
فوتبال اسپانیا را همه دوست دارند :beer:
Sent from my XPERIA S
ایکر کاسیاس با بستن بازوبند کاپیتانی مقابل پرتغال، رکورد بازیکنانی همچون دشامب، مالدینی و گولیت را که فقط 9 بازی کاپیتان تیم ملی خود در سری مسابقات یورو بودند را شکست. ایکر کاسیاس در 8 بازی از 13 بازی اخیر تیم خود، دروازه اش را بسته نگه داشته است و در 5 بازی اخیرش هم بیشتر از یک گل دریافت نکرده است.
در بازی که کاسیاس در آنها به عنوان کاپیتان حضور داشته است
مرحله
بازی
تاریخ
Group Stage Spain 4-1 Russia 10/06/2008 Group Stage Sweden 1-2 Spain 14/06/2008 Group Stage Spain 0-0 Italy (4-2) 22/06/2008 Semifinals Russia 0-3 Spain 26/06/2008 Final Germany 0-1 Spain 29/06/2008 Semifinals Spain 1-1 Italy 10/06/2012 Group Stage Spain 4-0 Ireland 14/06/2012 Group Stage Croatia 0-1 Spain 18/06/2012 Group Stage Spain 2-0 France 23/06/2012 Semifinals Portugal 0-0 Spain (2-4) 27/06/2012 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
\\ این خبر رو تو تاپیک رئال پست کردم، ولی گفتم اینجا هم باشه چون همه که اونجا سر نمیزنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)