آنتی ویروس رو باید قبل از نصب غیر فعال میکردید که نکردید
اون فایل رو آنتی ویروس فرستاده قرنطینه,باید توی آنتی ویروس اون فایل رو اد کنید,بعد از قرنطینه restore کنید تا برگرده سرجاش
آنتی ویروس رو باید قبل از نصب غیر فعال میکردید که نکردید
اون فایل رو آنتی ویروس فرستاده قرنطینه,باید توی آنتی ویروس اون فایل رو اد کنید,بعد از قرنطینه restore کنید تا برگرده سرجاش
کسی این مشکل منو نمیدونه ؟ :
سلام دوستان
من یه نسخه از این بازی رو خریدم 4 دی وی دیه
دو نصبیه توی نصب دوم به 10 درصد که میره میگه Broken Compress Data .
کلا" خراب که نمیتونه باشه فایل نصبی ؟
مشکل از کجاست ؟
این چیزی رو که شما گفتید رو انجام دادم ... ولی دوتا سوال
چطوری باید آنتی ویروس نود32 این فایل رو بگیم که ویروس نشناسه چون اینطوری باید همیشه انتی رو غیر فعال کنیم و بازی رو اجرا کنیم ...
سوال دوم ... بعد از اینکه این فایل رو ری استور کردم و از قرنتینه درش اوردم دیگه اون ارور نداد و ارور زیر رو داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بازیو از لانچر ران کنی.اونی که آیکونش عدد 3 زرد رنگه.
به خدا خیلی ها این سوال رو پرسیدن !
شما موقتا آنتی ویروس رو غیر فعال کنید
به جای اجرای اون فایل باید لانچر رو باز کنید با این نام : PlayMaxPayne3.exe و آیکون عدد 3 داره حالا میبینید که بازی اجرا میشه !
چرا میتونه خراب باشه!!
در مرحله اول فایلها رو فقط به صورت فشرده شده روی هارد خالی میکنه و اصلا کاری به محتوای اونها نداره ولی توی نصب دوم که میخواد فایلها رو decompress کنه اگه فایلی خراب و یا ناقص باشه اخطارهای از این چنین میده(دیگه مدلش برمیگرده به نوع نرم افزاری که برای decompress کردن استفاده میشه و یا مرحله ای که توی انجامش گیر میکنه!)....
من مشکل صفحه آبی داشتم و کرک رو کپی نکردم.توی کامپیوتر داداشم نصب شد و داره بازی میکنه.اما این بازی که بدون کرک هم اجرا میشه.
رفع مشکلات نصب و اجرای بازی Max PaYne 3مشکل اول:رفع مشکل صفحه آبی ، بازی رو دوباره نصب کنین ، بعد ویندوزتون رو به حالت Safe Mode اجرا کنین. فولدر کرک بازی رو به یک اسم دیگه ، مثلا ۱۲۳ تغییر بدید و بعدش روی صفحه دسکتاپتون کپی کنین. حالا ویندوزتون رو ریستارت کنین و در حالت معمولی بازی رو کرک کنین و به اجرای بازی بپردازین.****************************مشکل دوم :مشکل Login ابتدای بازی، به فولدر Crack مراجعه نموده و فولدر profiles را در محل زیر کپی نمایید:%USERPROFILE%DocumentsRockstar GamesSocial ClubORC:\Users\YOUR USERNAME\Documents\Rockstar Games\Social Clubپس از اتمام این مرحله ، تمامی فایل های موجود در پوشه Crack را در محلی که بازی را نصب نموده اید جایگزین نمایید.******************************مشکل سوم:گیر کردن در صفحه لودینگ این مشکل به خاطر DirectX10 هستش. پیشنهاد این هستش که حتما گرافیک کارتتون رو آپدیت کنین و بعد به اجرای بازی بپردازین. ولی راه اصلی: اول از همه دقت داشته باشید که باید بازی رو آپدیت کنین و توضیحات مربوط به Profiles رو حتما انجام بدید. نکته مهم دیگه اینه که بازی رو بار اول که اجرا میکنین حتما با فایروال خودتون بلاک کرده باشین و که به اینترنت دسترسی نداشته باشه. حالا اگه به هر دلیلی با رعایت این نکات هنوز هم نمیتونین بازی رو اجرا کنین ، بازی رو از بلاک فایروالتون خارج کنین به اینترنت متصل بشین و بازی رو اجرا کنین. حالا در قسمت Rockstar Social Club رفته ، دکمه Sign In رو بزنین ، وقتی اررور دریافت کردین ، حالا از همون منو برای خودتون یک اکانت جدید ایجاد کنین و بعد وارد بازی بشین. مشکلتون حل میشه.یک راه دیگه هم هستش که به منوی Start رفته ، در بخش All Programs ، آدرس Rockstar Games یک گزینه با نام Safe Mode هستش. بازی رو اجرا کنین (رزولوشن شما ۸۰۰×۸۰۰ هستش) حالا که بازی اجرا شد ، در قسمت Settings میتونین رزولوشون رو هرچیزی که دوست دارین قرار بدین و بعد بازی رو اجرا کنین.
در مورد سوال کاربر maxpayne3 همون روشی که گفته بودم رفتم و بازی رو ازخود مکس پین اگزه رفتم نه از اون ییکی که می خواد دانلود کنه و به سرور وصل بشه و وقتی بازی اجرا شد و یه اسم بهش دادم فکر کنم بازم می خو است به نت وصل بشه و بعدش من از گوشه سمت راست اون آیکونی که شبیه چرخ دنده هست رو کلیک کردم و بعد اگزیت رو زدم بعد از چن لحظه باری شروع شد امیدوارم روان توضیح داده باشم خودم هم خیلی کلنجار رفتم تا به طور اتفاقی با روش قبلی تونستم اجراش کنم و یک روز و نیم تمومش کردم
به نظرم نسخهBlack Box این بازی مشکل کرک و آپدیت نداشته باشه و حجمش هم کمتره
سلام دوستان عزیزم بنده از کرمانشاه هستم یه نسخه بلک باکس فشرده خریدم و الانم دارم بازیش میکنم به صورت افلاین واقعا عالیه هم گرافیکش هم صداگذاریش من بدون هیچ اپدیت و بچو چه میدونم از این جور چیزا راحت اجراش کردم در ویندوز سون سرویس پک 1 اینش خیلی مهمه فقط سرویس پک 1 ویندوز سون.من قبلا هم روی ایکس پی و سون معمولی نصب کرده بودم جواب نمیداد یا لانچرش کار نمیکرد یا بازی کلا اجرا نمیشد.الان در اخرین درجه یعنی ابالاترین گرافیک دارم بازی میکنم.دوستان موقع اجرای بازی بعد از نصب نسخه بلک باکس نباید به هیچ عنوان وصل باشید به اینترنت تا همیشه افلاین بازی کنید.هر دفعه هم بعد از اجرای بازی و بستن کامل اون وصل بشید به نت.اینم اسکرین شات از سیستمم.موفق و پیروز باشید.
![]()
Last edited by fokahi110; 15-06-2012 at 11:39.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)