تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 43 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 425

نام تاپيک: فوتبال فانتزی جام ملت های اروپا ۲۰۱۲ | UEFA Euro 2012 Fantasy Football

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

اوپس ... !!!
    حریفمون اومد چسبید بهمون

Warriors 40 - 40 Makhuf

تا همین امروز بعد از ظهر 37 - 12 جلو بودم ، ولی اسپانیا ترکوند و اختلاف اینی شد که می بینید

ترکیب فردا نتیجه رو روشن می کنه
    مخوف : هارت - یانگ - آلو دیارا - اورا - زلاتان
    Warriors : اورا - اولسن - جرارد - بنزما
    داداش نگران نباش ميبري چون حريفت منم
    دور قبل خيلي جالب بود، من تا روز آخر جلو بودم از حريفم ولي روز آخر هركي تو تركيبش بود گل زد. هم دفاعش هم هافبكش هم مهاجمش

من گفتم به تيمم ايمان دارم و بدون استفاده از wildcard ادامه ميدم به مسابقات. دور قبل قبل كلا 37 امتياز گرفتم و اين درو تا الآن 40 تا

2. 3 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

با تشکر از علیرضای عزیز : دی

خب روز خوبی بود، هر چند می‌تونست بهتر هم باشه ...

نکته‌ی جالب توجه تو رده بندی تیمای لیگ پیسی‌ورلد، رقابت تنگاتنگ و اختلاف اندک امتیازات در بالاهای جدوله ...

من که 12 ام هستم با تیم اول فقط 14 امتیاز اختلاف دارم ...

تازه اختلافا از هشتم تا سوم کم‌تر و کم‌تر هم میشه ... : دی

بازیای امشب خیلی چیزا رو تعیین می‌کنه !

هر چند من فقط یه بازیکن دارم واسه دو بازی امشب ... :-(

راستی نمی‌دونم اینو پرسیدم یا نه : دی
    اگه قبلاً پاسخ داده شده شرمنده : دی

اگه بازوبند کاپیتانی رو از یه بازیکن بگیریم و به یکی بدیم که مثلاً 10 امتیاز گرفته، آیا این 10 امتیاز به 20 امتیاز می‌رسه ؟! یا واسه دور بعدی کاپیتان میشه ؟!

پ.ن: دور بعدی هد تو هد هم قرعه کشی شد ! من با مسعود (M.Susa) افتادم ... : دی

4. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

اگه بازوبند کاپیتانی رو از یه بازیکن بگیریم و به یکی بدیم که مثلاً 10 امتیاز گرفته، آیا این 10 امتیاز به 20 امتیاز می‌رسه ؟! یا واسه دور بعدی کاپیتان میشه ؟!
    شما فقط زمان می تونید کاپیتان را عوض کنید که اون کاپیتان جدیدتون تا حالا بازی نکرده باشه مثلا من هرشب کاپیتان تیمم رو عوض کردم و دیگه نمی تونم کاپیتان را از بازیکنایی که تا حالا بازی کردن انتخاب کنم
    کاپیتان هم قبل از هر مچ دی می تونه تغییر کنه البته همونطور که گفتم از بازیکنایی که تا حالا بازی نکرده ودر صورت عوض کردن امتیاز دوبرابر شده کاپیتان قبلی می پره
    برای عوض کردن کاپیتان روی View Points زیر مچ دی 2 کلیک کنید و توی اون صفحه تغییر بدید واگر توی همون صفحه اول تغییر بدید تغییرات برای مچ دی بعد اعمال میشه
    Last edited by Dark Soul; 15-06-2012 at 10:52.

6. 5 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اقا این چه وضع داوری اخه ؟ حق من بود ....کورش تغلب کرده خخخخخخخخ

8. 3 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

شانسو نگاه!Walcott رو شوت کردم بیرون یک گل زد یه پاس گلم داد : دی

همون طور که گفته بودم بچه های تیم روحیشونو نباختن و سرانجام بازی باخته رو بردیم!33 به 26 عقب بودم که با تلاش دوستان شد 38 به 33!Viva El Matadors

10. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

ایول به خودم این راند خیلی خوب بودم!!
    54 امتیاز گرفتم این راند و تنها تیم حمید جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود که با 55 امتیاز از من بیشتر امتیاز گرفت و در واقع من و la masia دوم شدیم در این راند.
    من راند اول ضعیف ترین تیم بودم و با 20 امتیاز آخر شدم .. دیدار هد تو هد هم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتم راند یک که بیشترین اختلاف امتیاز بازی های هد تو هد در راند اول بود!!

اما این راند هد تو هد خوردیم به تیم منسجم تشتک سازی که خیلی قوی بودن ولی بچه ها با ارائه یک فوتبال زیبا بیشترین اختلاف امتیاز رو توی راند دوم هد تو هد رقم زدن باز دوباره اما این بار برنده تیم ما بود

راند دو هد تو هد ها به مراتب بهتر و جذاب تر بود نخ سوزن بازی ها زیر....

12. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب دور دوم بازیا هم تموم شد و همه چیز به صدر نشینی لاماسیای کبیر ختم شد

جدول لیگ کلاسیک پی سی ورلد

# Team Manager MD TOT
    1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] la masia 54 98
    2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mohammad Hadi 42 96
    3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AMIR 51 92
    3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hamid 55 92
    5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ali Ahmadi 43 92
    6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Babak Gen 49 87
    7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Daniel Ghavidel 34 86
    8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Amir Farzanian 51 85
    8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rastin 43 85
    10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hodjat 45 85
    11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hadi sh 40 83
    11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mahmood Ahmadzadeh 45 83
    13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Se7en 40 79
    14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Alireza Mousavi 46 75
    15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Kurosh 40 74
    15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iman RV 54 74
    17 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mostafa Ranjbar 44 71
    18 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Esrafil Fazli 29 71
    19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Milad 42 69
    19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ehsan zamani 33 69
    21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] King Visage 41 69
    22 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] myiranover 39 68
    23 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Masoud Barani 33 67
    24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Javad Ta 31 67
    25 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vahid z 35 62
    26 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ashkan 25 58
    27 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A M I R 35 58
    28 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] David Beckham 40 40
    29 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hamed.medium 32 32

فکر میکنم بهترین نتیجه رو امیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آورده واقعا جای تبریک داره
    آقا حمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم واقعا کولاک کرد و بیشترین امتیاز رو در این دور بین بچه های پی سی ورلد آورد به ایشونم تبریک میگم

و اما نتایج هد تو هد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رقابت 40 به 40 شب پیش رو در نهایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به لطف امتیاز خوبی که بنزما و جرارد براش آوردن برد

اینم جدول هیجان انگیز هد تو هد در پایان روز دوم

+- # Team W D L + Pts
    1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 0 0 98 6
    2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 0 0 96 6
    3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 0 0 85 6
    3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 0 0 85 6
    5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 1 92 3
    8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 1 87 3
    9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 1 86 3
    10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 1 83 3
    11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 1 79 3
    12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 1 74 3
    12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 1 74 3
    14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 1 71 3
    14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 1 71 3
    16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 1 69 3
    16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 1 69 3
    18 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 1 68 3
    19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 1 67 3
    20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 1 58 3
    21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 2 75 0
    22 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 2 67 0
    23 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 2 58 0
    24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 2 50 0

جالبه فقط 4 تیم شش امتیازی داریم که امیدوارم در پایان روز سوم فقط یه تیم 9 امتیازی باشه اونم من باشم
    البته در روز سوم یه بازی خیلی حساس داریم بین دو تیم شش امتیازی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که امیدوارم مساوی بشه
    و یه جمله معروف در این مواقع هست که میگه بکشید همدیگر را تا ما رستگار شویم
    تا پایان روز سوم همتونو به هم میسپارم
    Last edited by گرافيكار; 16-06-2012 at 01:41.

14. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

سلام دوستان من متاسفانه هر كاري كردم نتونستم وارد ليگ پرهيجان p30world بشم واز رقابت جا موندم!
    البته اگه تعريف از خود نياشه فكر كنم از نظر اورال من از همه p30world ها بالا تر هستم

اسم تيمم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Overall points 103

و اگه خدا قبول كنه بين ايراني ها در رده 30 هستم
    كلا خوش شانس بودم
    Last edited by ragbar12; 16-06-2012 at 02:11.

16. 5 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چند روز بود مشکلات داشتم وقت نمیکردم اینجا بیام .
    اسم تیم Pi30 هست که میخواست شگفتی ساز بشه ولی نشد.
    احتمالا یک تغییر تو ترکیب بدم تا دور سوم صد جدول رو از گرافیکار پس بگیرم و برگردم سرجام.
    Last edited by steps; 16-06-2012 at 02:42.

18. 4 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

با اينكه تيمم تو دور اول خيلي خوب نبود و امتياز خوبي نگرفته بود و ميتونستم با wildcard همشون رو عوض كنم ولي بهشون اعتماد كردم و اونا هم خيلي زود با قهرماني در اين دور جواب اعتمادم رو دادن

تيمي كه در 2 روز اول اين راند فقط 12 امتياز گرفته بود در يه حركت كم نظير در پايان راند به 55 امتياز رسيد. تازه لوران بلان در يه حركت باور نكردني اورا رو بازي نداد وگرنه با توجه به اينكه فرانسه گل نخورده بود ميتونستم حداقل 6 امتياز ديگه بگيرم!
    جا داره همين جا از همه بازيكن هاي تيمم تشكر كنم كه فعل خواستن رو صرف كردن

تيم حريف ما هم انصافا مخوف بود ولي متاسفانه شانس نياورد

به عليرضا و ايمان عزيز هم تبريك ميگم كه زوزه كشان و با كمترين اختلاف ممكن دوم شدن
    يه تبريك مخصوص ديگه به عليرضا كه تا تا پايان دور دوم در مجموع اوله. البته زياد اون بالا نميمونه

20. 4 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •