تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 65 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 642

نام تاپيک: The Walking Dead: A Telltale Game Series

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان 
    مهم:اگر بازی رو انجام ندادین اینو نخونید

آقا من خیلی از کارلی خوشم می اومد این لیلی احمق زد با تفنگ کشتش بعد منم اعصابم خورد شد وقتی دو تا انتخاب واسم گذاشت که لیلی رو با خودتون میبرین یا از تیم میندازینش بیرون و جاش میذارین انتخاب دوم رو کردم و جاش گذاشتم بین زامبی ها!! خواستم بگم کسایی که اون یکی انتخاب رو کردن و لیلی رو بخشیدن الان سرنوشتشون چی شد؟لیلی باهاشون اومد؟
      محتوای مخفی: نتیجه یکی از انتخاب های بازی 

اگه هنوز به قطار نرسیدید نخونید...
    لیلی رو با خودم بردم ولی جای قطار که وایستاده بودیم ماشینو دزدید و رفت. حداقل تو ماشینو تا لحظه آخر از دست ندادی!

2. 2 کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

محتوای مخفی: نتیجه یکی از انتخاب های بازی 

اگه هنوز به قطار نرسیدید نخونید...
    لیلی رو با خودم بردم ولی جای قطار که وایستاده بودیم ماشینو دزدید و رفت. حداقل تو ماشینو تا لحظه آخر از دست ندادی!
      محتوای مخفی:  
    دیگه RV وقتی میرسی به قطار کاربردش تموم میشه. میرن همه توی قطار

خیلی خیلی زود تموم شد.

محتوای مخفی:  
    بازی تموم شده و کلی نظرمو میگم
    به نظرم انتخاب اینکه لیلی رو بذاری و بری خیلی مهم و چلنجینگ نبود . بالاخره کسی که همینطوری میزنه یکی رو میکشه ، خیلی راحت میتونی خودتو توجیه کنی که جایی توی گروه نداره.
    یا مثلا" دعوا کردن با کنی اصن چیز خاصی نبود. یا کشتن ِ داک. یا نکشتن ِ اون دختره اول ِ بازی. انتخاب چلنجینگ میشه نجات دادن پسر هرشل یا داک ، یا نجات دادن اون پسره یا کارلی.
    وقتی یهو کارلی رو زد کشت گفتم "وات دا فا ... " و رفتم توی مانیتور با کله. شیمی ِ خوبی بین ِ این دو تا میتونست ایجاد بشه و هیجان تصمیمات رو بعدا میتونست بیشتر کنه ولی اگه از روی کامیک بوک بوده که دیگه هیچی.
    اون آخرش هم من امیدو نجات دادم چون پاش چلاق بود و نمیدونم چه تاثیری بعدا" میتونه داشته باشه.

4. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

IOG

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

محتوای مخفی:  
    دیگه RV وقتی میرسی به قطار کاربردش تموم میشه. میرن همه توی قطار

خیلی خیلی زود تموم شد.

محتوای مخفی:  
    بازی تموم شده و کلی نظرمو میگم
    به نظرم انتخاب اینکه لیلی رو بذاری و بری خیلی مهم و چلنجینگ نبود . بالاخره کسی که همینطوری میزنه یکی رو میکشه ، خیلی راحت میتونی خودتو توجیه کنی که جایی توی گروه نداره.
    یا مثلا" دعوا کردن با کنی اصن چیز خاصی نبود. یا کشتن ِ داک. یا نکشتن ِ اون دختره اول ِ بازی. انتخاب چلنجینگ میشه نجات دادن پسر هرشل یا داک ، یا نجات دادن اون پسره یا کارلی.
    وقتی یهو کارلی رو زد کشت گفتم "وات دا فا ... " و رفتم توی مانیتور با کله. شیمی ِ خوبی بین ِ این دو تا میتونست ایجاد بشه و هیجان تصمیمات رو بعدا میتونست بیشتر کنه ولی اگه از روی کامیک بوک بوده که دیگه هیچی.
    اون آخرش هم من امیدو نجات دادم چون پاش چلاق بود و نمیدونم چه تاثیری بعدا" میتونه داشته باشه.
    کارلی همونه که بین Doug و اون باید یکی رو نجات میدادی ؟ جالبه . من نمیدونستم کارلی زنده میمونه اگه نجاتش بدی . چون من توی اپیزود یک اون پسره Doug رو نجاتش دادم . دمش گرم پسر باحالی بود . به درد تیم خیلی خورد . یه پا مهندس بود واسه خودش .
    در ضمن اون جایی که لیلی میزنه کارلی رو میکشه توی خط داستان من به جاش Doug مرد که خیلی اعصابم به هم ریخت واسه همین گذاشتم همون جا بمونه . کسی که همین جوری زد یکی رو کشت قطعا یکی دیگه رو هم میکشه . هر چد تهمتش درست بود اما نباید گروه رو از هم میپاشید .
    کشتن داک هم به نظرم خوب بود . چون یه انتخاب اشتباه کردم و گذاشتم خودشون تصمیم بگیرن و از اخر مادرش رفت بکشش . بعد مادره به جاش خودش رو کشت که بد جور رفت روی اعصابم . بعد تازه اسلحه رو گرفتم و خودم داک رو کشتم .
    منم اخرش امید رو نجات رو دادم . چون هر چی باشه نباید بزاری امید بمیره . غم جای اونو بگیره . چی گفتم . به به .
    اما خداییش چون چلاق شده بود نجاتش دادم و مطمئنم اگه نجاتش نمیدادم میفتاد . قبلش یه انتخاب بود که به زور از بالا هلش دادم . اول فکر کردم منظورش اینه که به زور بندازیش روی قطار . ولی دیدم منظورش این بود که طرف رو بکشه نامردی بود . از قبل اوردم و انتخاب اول رو کردم .

ولی اون حرف دختره خیلی خوب بود که گفت اگه میبینی من و امید تا الان زنده موندیم فقط به خاطر اینه که دو نفر بیشتر نیستیم . خداییش راست گفت گروهی خیلی بدتره .
    بهتره دو نفر باشی و به همدیگه به هر قیمتی کمک کنیم تا اینکه یه گروه باشیم و مجبور بشیم به خاطر حفظ جون خودمون یا خانواده مون گروه رو از هم بپاشیم . من که گفتم کلمنتاین رو برمیدارم و میرم . شما هر کاری میخواین بکنین . نمیدونم حالا اتفاق دیگه ای ایا میفته ؟

در ضمن بچه ها فکر نمیکنین واسه همدیگه اتفاقهایی رو که ممکن بود رخ بده رو لو ندیم بهتره ؟ مزه اش به همینه که یه انتخاب بکنی و توش بمونی و عذاب وجدان بگیری .
    Last edited by Gregar; 31-08-2012 at 14:46.

6. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

13 Long road ahead...

منم تمومش کردم و در کل حدود 3 ساعت تا3 ساعت و ربع طول کشید. این پایین یه توضیح مختصری در مورد داستان این بخش و مقایسش با اپیزود های قبل میذارم.

محتوای مخفی: بررسی داستان اپیزود 3 
    اولا فک میکنم اپیزود 2 هیجان بیشتری داشت و گیج کننده تر بود (تو خونه اون 3 نفر) و از هیجان بازی تو این بخش کمتر شده بود. و انتخاب های این بخش کم اهمیت تر از بخش 2 بودن. مثلا لیلی فرقی نداشت ما بیرونش کنیم یا خودش بره چون در هر صئرت دیگه با ما نمی موند. شاید موثر ترین انتخاب آخرینش بود چون فک میکنم اگه کریستا رو نجات میدادم کار امید تموم بود.
    در ضمن من فک میکنم لیلی تو اون شرایط نباید از گروه طرد میشد چون همه چی از کنترل خارج شده بود. در ضمن تو داستان من اونجا داگ بود که مرد. تو قسمت یک به نظرم کارلی اسلحه داشت و داگ دست خالی بود بخاطر همین داگ رو نجات دادم ولی کارلی مرد. وقتی که فهمیدم معامله واقعا کار بن بوده با خودم گفتم شاید اگه بن اون کارو نمیکرد الان داک و کاتجا و لیلی و داگ با ما بودن... من دلم برای کنی خیلی سوخت چون در عرض چند دقیقه کل خانوادشو از دست داد...در ضمن فک نمیکنم تو داستان میشد کاتجا رو نجات داد...
    به نظر من بزرگترین مشکل این قسمت این بود که اصلا مشکل غذا نداشتیم در حالی که من تو قسمت قبل از ماشینه غذا برنداشتم...
    Last edited by IOG; 31-08-2012 at 14:49.

8. 2 کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هر چد تهمتش درست بود اما نباید گروه رو از هم میپاشید .
      محتوای مخفی:  
    همچین درستم نبود ، گیر داده بود به بِن میگفت بگو که کار ِ کارلیه !
    Last edited by manuelcalavera; 31-08-2012 at 17:32.

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بچه ها قسمت 4 کی میاد؟چقدر بازی کوتاست!!

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

محتوای مخفی:  
    همچین درستم نبود ، گیر داده بود به بِن میگفت بگو که کار ِ کارلیه !
    اصلا همچین چیزی نمی گفت. اون به بن میگفت: "Tell me you did it" و کاملا هم درست میگفت.

بچه ها قسمت 4 کی میاد؟چقدر بازی کوتاست!!
    فک کنم فعلا باید منتظر بمونیم! هر کدومش حدود 3 ساعت هست دیگه. در مجموع 15 16 ساعت میشه هر 5تاش. اگه همشو یه جا میدادن بیرون بهتر بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

آقا من دیشب نتونستم دانلود کنم امشب دانلود کنم، شما یه روز زودتر از من دانلود کردین ان شا الله کوفتتون بشه!

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

آقا من دیشب نتونستم دانلود کنم امشب دانلود کنم، شما یه روز زودتر از من دانلود کردین ان شا الله کوفتتون بشه!
    جات خالی کوفت خوبی بود!

14. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اصلا همچین چیزی نمی گفت. اون به بن میگفت: "Tell me you did it" و کاملا هم درست میگفت.
      محتوای مخفی:  
    واسه من دقیقا" به بن میگفت بگو کار ِ کارلیه ( داشت میرفت روی مخش که یعنی اگه میگی تو نیستی پس کارلیه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •