تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 29 اولاول ... 1723242526272829 آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 281

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | نیمه نهایی

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اگر رئال تو لالیگا جولی بارسا یک مساوی هم میگرفت فهرمان بود ، ولی اگر میباخت به خاطر استراحت دادن به بازیکن ها ، شاید بایرن رو شکست میداد به فینال هم میرسید ولی ازکجا معلوم فینال رو هم فتح میکرد و میبرد؟
    اگر اگر اگر اگر
    ما یه ضرب المثل در مورد همین اگر داریم که زشته و نمیشه گفت

پس مورنیو نزدیک ترین و بهترین راه رو انتخاب کرده ! 1-گرفتن کاپ آسان تر که به یک مساوی یا برد احتیاج داشت ، جامی که 38 تا بازی براش زحمت کشیده و اون رکورد فوق العاده رو به جای گذاشته + انجام یک بازی ریسکی مقابل بایرن ....!
    رئالی که چارتا چارتا از بارسا می خوره اونوقت گرفتن مساوی از این تیم نسبت به بایرن لو لول راحت تر بود؟
    می تونست جلو بارسا ریسک کنه و استراحت بده بازیکناش چون احتمال باختش زیاد بود ولی جلوی بایرن که اصلا سطحی نداره بازی خودشو بکنه بجای یه بازی ریسکی..
    معمولا آدم جاهای حساس ریسک میکنه نه جلو بایرنی که اصلا در حد رئال نیست
    رئال با اون نیمکت عجیب و غریبش نمی تونه از پس بازی تو دوتا جام بر بیاد ... به نظر شما مشکل از مدیریتش نیست؟!
    +
    بازی برگشت خسته بودین... بازی رفت هم الکلاسیکو داشتین؟
    بایرن قبلش یه بازی حساس با دورتموند داشت .. اما با اینکه خسته بود بازم رئال رو برد

خلاصه آمار بازی رفت و برگشت نشان برتری واضح بایرن بود
    بیشتر اوقات بایرن از پس رئال بر اومده .. اون برد های قبلی هم دلیل خستگی رئال بود؟
    +
    جالبه اول داوری بود
    حالا شد خستگی
    خدا بهانه بعدی رو بخیر کنه!

کلا انصاف و واقع نگری خیلی چیز خوبیه که معمولا یه سری چیزا جلوش رو میگیره

سعی کنید موفق باشید

2. 9 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

رئالی که چارتا چارتا از بارسا می خوره اونوقت گرفتن مساوی از این تیم نسبت به بایرن لو لول راحت تر بود؟
    می تونست جلو بارسا ریسک کنه و استراحت بده بازیکناش چون احتمال باختش زیاد بود ولی جلوی بایرن که اصلا سطحی نداره بازی خودشو بکنه بجای یه بازی ریسکی..
    عزیز من چرا پست من رو کامل نمیخونی؟
    گفتم بر فرض اگر برئال به بازیکناش برای الکلاسیکو استراحت میداد لالیگا میپرد و فوقش به فینال CL میرسید...از کجا معلوم فینال برنده و قهرمان میشد؟! ریسک که میگم اینجاست...! فقط جواب این سوال رو بده...!
    خوب قطعا یک مربی ازبین بد بدتر ، بد رو انتخاب میکنه دیگه...حالا که شرایط پیش اومده چه بهتر که قهرمانی لالیگا که بهش نزدیک تر هستیم رو بدست بیاریم...حرف غیر منطقی نمیزنم که...! + منکر بازی عالی بایرن مقابل رئال هم نیستم ! گفتم اگر هر دو تیم اسپاینایی در شرایط بهتری بودند شاید ، شاید نتایج کمی متفاوت تر بود..!

4. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رئال تقریبا مقابل تیم بزرگی تست نشده بود این 2سال زمان مورینیو
    شکست دادن با گلای زیاد در مقابل امثال ختافه و خرز و خیخون باعث شده بود یه جوری حتی میون خود بازیکنای رئال پیش بیاد که توی مصاحبه هاشون همه با اطمینان کامل از حذف کردن بایرن و رسیدنشون به فینال میگفتن
    اما
    To Be The Best,You've got to beat the best

پی نوشت:ما ادعای برترین بودن نداریم ولی مهم ترین آزمون رئال زمان مورینیو،بایرن بود(به جز بارسا)که توش به هر دلیلی رد شد.
    امیدوارم در آینده مسئولین فدراسیون اسپانیا هم دقت بکنن که یه وقت ال کلاسیکو بین یه مرحله مهم نیفته که باعث خستگی و در نهایت شکست رئال یا بارسا بشه.

6. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوست عزیز Yuseph در اینکه لیگ المان از اسپانیا صطحش پایین تره هیچ شکی نیست رنک بندی لیگا هست یک نگاهی به رنک لیگ کن ببین المان چندومه بعد فکر کنم تو کل ایران یک نفر طرفداره دورتمند هست به خودت افتخار کن صحبت های D3vil_A رو یکم دقت کن بایرن میاد به بازیکناش استراحت میده چون به صورت تحقیر امیزی لیگ رو از دست داده و امیدی نداشت اما رئال اگر به بارسا میباخت اصلا معلوم نبود لالیگا رو هم میبرد پس امسال بدن جام میشد و در اخر احتمالا شما خستگی بازیکنا رو نمیبینید یا کلا فوتبال بازی نکردین که بفهمین. برای همه تیم ها احترام قائل هستیم اما منطق میگه رئال و بارسا از همه تیم ها سطحشون بالا تره یکم تعصب بزار کنار بازی های رئال و بارسا هم دنبال کن بعد با تیم های دیگه مقایسه کن .
    بابا طرفدارای رئال بسه دیگه !!!
    خسته بودیم فلان بودیم . زمین کج بود ! 2 تا گل زدین هر کدوم از هر کدوم نا حق تر !!
    هزار تا اشتباه داوری به ضرر بایرن گرفته شد در هر دو بازی !! در هر دو بازی تو قوطی بودین !! نکنه بازی رفت هم خسته بودین ؟ ؟!!
    دم ار منطق نزنین لطفا هم کسی که این پست رو زده هم D3vil_A
    بازی برگشت خسته بودین ؟ 20 دقیقه که میتونستین رئال واقعی باشین !! نبودین آقا !! 14 دقیقه تونستین فوتبال بازی کنین ! ضمنا بالاترین سطح فوتبال دنیا حتما بالاترین سطح بدن سازی رو هم داراست ! حداقل به اندازه 1 نیمه ریکاوری نکردین یعنی ؟ !!بابا از همون اول بازی روبن تک به تک خراب کرد !! تازه بعد از گرفتن پنالتی نا حق و خراب کردن روحیه بازیکنان بایرن .
    به قول ژنرال الیور کان غول رئال بعد از بارسا بایرن هست . آمار هم همینو میگه .
    چیزی که مونده اینه که با وجود اون همه اشتباه داوری ( اشتباه داوری که چه عرض کنم !!) بایرن رئال رو حذف کرد .
    مورینیو زانو زد شکست رو قبول کرد !! خیلی راحت شما هم بیخیال بشین خواهشا !!
    خلاص !!

8. 5 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اینکه چرا زمان زیدان سه جام میگرفت و خسته نمیشد بر میگرده به خوده بازیکنان اون دوره + سطح بقیه تیم ها حاضر در لالیگا - اروپا....! و همچنین زمان برگزرای مسابقات که هیچوقت بین سمی فینال اورپا ، یک الکلاسیکوی تعیین کننده لالیگا اتفاق نمی افتاد
    در اون دوران(حرف همین چند سال پیشه) هم سطح بازیها بسیار بالا بود و ضمن اینکه در همین سه سال اخیر برای مثال تیمی مثل بارسا 10-12 جام گرفته. چیز غیرعادی نیست و بازم اتفاق می افته[ قول میدم]

در کل نظر من اینه که گرفتن چند جام ناممکن نیست و خیلی هم معموله و رئال اگر امسال قدرتشو(فیزیکی یا هر چیزی) نداشت، چیزی از شایستگی تیم های مقابلش کم نمیکنه.

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من هی صبر کردم جو داغ طرفدارای تیم ها خنک بشه با لباس مناسب بیام دیدم نه هنوز داغه داغه
    با رکابی اومدم دیگه به بزرگی خودتون ببخشید

اول- تبریک خیلی بزرگ به طرفدارای بایرن و چلسی, از نمایش هر دوتا تیم واقعا لذت بردم و مچکرم که فینالی
    که من دوست داشتم رو بهم هدیه کردن. امیدوارم بازی فینال هم به اندازه بازی های نیمه نهایی جذاب و دیدنی باشه.

دوم- زیباترین جمله ای که از مرحله نیمه نهایی به این طرف از بچه های انجمن شنیدم "فوتبال یک فینال چمپیونز لیگ به چلسی
    بدهکار بود"
    از گویندش بسیار سپاسگذارم.
    شاید اشاره به همین جمله بهترین شروع برای حرفهام باشه. فوتبالی که همیشه با بی عدالتی هاش, بی رحمی هاش و البته
    گاهی با مهربانیهاش غیر منتظره ترین هدیه ها رو به ما داده, شاید داشت آرام آرام از خاطرمون می رفت. خیلی وقت بود که تیرهای
    خلاص دقیقه +90 , تیرک های بی مرووت, پنالتی های روباه صفت, اخراج های پست در مرتفع ترین بازیها, اشک ها و شادی های
    بی اندازه از شنیدن صدای صوت رو ندیده بودیم. داشتیم به روندی تکراری خو میگرفتیم و فکر می کردیم که فوتبال مثل دو 100 متر
    شده, اینجا هم حسین بولت هایی ظهور کردند که نمی خواهند جام را دست کسی بدهند.
    اما فوتبال یک بار دیگه نشان داد که همچنان توپ گرد است, هرچقدر هم پول به پایش بریزی, هرچقدر هم مدرسه ای مثل لاماسیا
    داشته باشی باز هم گرد خواهد ماند. زیبایی فوتبال تو مرحله نیمه نهایی اینقدر زیاد بود که اصلا مجالی برای صحبت از جزئیات بازی
    برای منی که بدون تعصب و دلبستگی بازی ها رو دیدم نمیزاره. برای کوتاه کردن سخن و بستن بحثم همین بس که بگم فوتبال با
    این نتایج نور امیدی در دل دوستدارانش دمید, فکر می کنم مهمترین نتیجش هم همین بود و ثابت کرد که موفقیت هیچ وقت در
    انحصار یک سبک و یا استراتژی خاص نخواهد بود. فوتبال موفقیت رو با هر کسی میتونه قسمت کنه.

11. 7 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

گفتم بر فرض اگر برئال به بازیکناش برای الکلاسیکو استراحت میداد لالیگا میپرد و فوقش به فینال CL میرسید...از کجا معلوم فینال برنده و قهرمان میشد؟! ریسک که میگم اینجاست...! فقط جواب این سوال رو بده...!
    خوب قطعا یک مربی ازبین بد بدتر ، بد رو انتخاب میکنه دیگه...حالا که شرایط پیش اومده چه بهتر که قهرمانی لالیگا که بهش نزدیک تر هستیم رو بدست بیاریم...حرف غیر منطقی نمیزنم که...! + منکر بازی عالی بایرن مقابل رئال هم نیستم ! گفتم اگر هر دو تیم اسپاینایی در شرایط بهتری بودند شاید ، شاید نتایج کمی متفاوت تر بود..!
    ببین فدات بشم:
    رئال تیمیه که تاریخ بزرگی رو یدک میکشه!
    رئال تیمیه که از هرنظر بگیری جزوTOPهای اروپا به حساب میاد!
    با تفاصیل فوق و +میزان هزینه کرد بر بازیکنان،مربیان،و....داشتن بهترین های اروپا در خطوط مختلف زمین،انتظارها از این تیم یکمی میره بالا.
    اگه ما قبول کنیم رئال بین بدوبدتر یکی رو انتخاب کردو مجبور بود!.سوال اساسی اینه که چرا کار تیمی با امکانات فوق الذکر به اینجا کشیده بشه که نتونه حداقل توی2تا جام معتبر موفق عمل کنه؟
    ...............

13. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بازم همون اگر و اگر و اگر ...
    شما حرفات رو اما و اگرهاست.. این اگر ها برای همه تیم ها می تونه باشه
    +
    پس رئال هنوز اون تیمی نیست که بتونه از پس دوتا جام بر بیاد
    عجیبه با این همه بازیکن...و عجیبه از تیمی مثه رئال که قهرمانی اروپا رو فدای لیگ داخلیش کنه
    +
    ولی من فکر میکنم رئال هر دوش رو می خواست و مطمئنا هیچ کدوم رو فدای دیگری و یا ترجیح به دیگری نداد
    قهرمانی لالیگا بدون برد بارسا نمی تونه براشون زیاد دلچسب باشه واسه همین مورینیو حتی برای خودش هم سنگین میومد باخت دوباره به بارسا.
    قهرمانی تو اروپا هم آرزوی هر مربی و باشگاهی هست ...اونم رئالی که نزدیک ده سالی از آخرین قهرمانیش میگذره

15. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب یه چیزی کاملا مشخص شد ! ادم نه تنها باید جنبه برد و باخت داشته باشه بلکه مهتر از همه باید جنبه بعد از برد رو داشته باشه !! اونهم برد 3-1 تو ضربات پنالتی و تساوی تو کل بازی! حالا نمیدونم این برتری قاطع و زانو زدن از کجا میاد !! فکر کنم یکمی به امار دو بازی دقت کنیم همه چیز مشخص میشه !
    تو کل بازی از 30 تا شوت رئال 12 تو چارچوب بود از 35 تای بایرن 10 تا !
    55 درصد توپ رو بایرن داشت و 45 درصد رئال !
    9تا سیو بایرن داشت و 7 تا رئال !
    47 تا خطا بایرن داشت و 26 تا رئال !
    و غیره !!

حالا نمیدونم بر چه اساسی دوستان میگن که شوت روبن که 4 دوازه بالاتر رفت موقعیت خطرناک تری از شوت رونالدو به سمت دورازه بود که نویر گرفت !

در ثانی یعنی واقعا اینقدر براتون سخته که قبول کنین رئال به خاطر بازی الکلسیکو (که مسئله مرگ و زندگی بود بعد از نتایج ضعیف گرفتن مقابل بارسا ) 2 تا بازی نیمه نهایی رو فدا کرد ؟! بازی اول بعد از زدن گل بهترین ها رو به خاطر الکلسیکو بیرون کشید و بازی برگشت به علت اون بازی سنگین خستگی مفرط داشتن
    متاسفانه نمیدونید که بازی مقابل بارسا چقدر سخته !! و فکر نکنم کلا 90 دقیقه تو این فصل بوندس لیگا زیر فشار همانند حملات بارسلونا باشید !

در مورد داوری هم هی ما میگیم به ضرر هر دو تیم بود بعد بعضی ها انگار بازی رو ندیدن !!
    کی گفت داوری باعث شده که رئال بازی رو ببازه که میگید ما بهونه میاریم ؟!
    طبیعی هست که رئالی ها خطاهای که به ضررشون شده رو میگن همانطور که بایرنی ها خطای هایی که به ضرر خودشون هست رو میگن !!

گل بایرن تو بازی اول اصلا افساید نبود !!!! اما گل رونالدو حتما افساید بود !
    خطای نویر رو گرانرو اصلا پنالتی نمیتونست باشه !!! اما خطای البا مسلما پنالتی نبود !
    ریبری تو بازی اول اصلا تمارض نمیکرد !!! اما په په مسلما داشت تمارض میکرد !
    10 تا خطای گوستاوو با فن ایکیدو روی بازیکن های ما کارت نداشت !! اما تک تکل دقیقه +90 مارسلو حتما کارت قرمز داشت !
    Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 29-04-2012 at 14:23.

17. 3 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

و عجیبه از تیمی مثه رئال که قهرمانی اروپا رو فدای لیگ داخلیش کنه
    اقا باز جواب سوال رو ندادی...!
    باز میگی فدا کردن...میگم رئال 5-0 به بارسا به خاطر استراحت دادن به بازیکنای اصلیش میباخت وبایرن رو با قاطعیت حذف میکرد.
    از کجا معلوم قهرمان CL میشد؟ یک فینالی هم وجود داره ها..حواستون باشه ما داریم در رابطه با سمی فینال صحبت میکنیم..!
    بزار یک مثال ساده تر بزنم..! جلوی شما 3 تا کیف میزارند که داخل یکی از اونها یک میلیون / داخل دیگری دو میلیون / داخل آخری هم خالی..! به شما میگند که داخل اولین کیف یک میلیون هست ولی اگر شما اینرو انتخاب نکنید باید بین دو تا کیف بعدی که دو میلیون و خالی هست یکی رو انتخاب کنید...! ولی اگر هم اینو انخاب کنید هم بعدی رو اگر داخل کیف بعدی دو میلیون بود ما 500 هزار تا ازش کم میکنیم...معلومه آدم عاقل کیف اول رو بر میداره و برای 1/5 میلیون میجنگه..!
    و اینکه میگند داوری داوری...والا تا اونجایی که یادم میاد گل اول بایرن به رئال 100% آفساید بود که واقعا هم نگرفتن آفساید نمیتونه عمدی باشه ! چیزی نگفتیم..! ولی توی تمام زوایا مشخصه که بازیکن بایرن مقابل ایکر قرار داره..! این از این..!
    دوما باز هم اینجا اما اگر به وحود میاد که اگر اون گل مورد قبول واقع نمیشد بازی 1-1 میشد ( که البته استدلال صحیحی نیست! ) رئال تو بازی برگشت 2-1 کرده بود و بایرن حذف میشد...! (البته اینا همه اما و اگر هست)

چرا کار تیمی با امکانات فوق الذکر به اینجا کشیده بشه که نتونه حداقل توی2تا جام معتبر موفق عمل کنه؟
    یک تیم هر چقدر هم قوی باشه به قول تیتر یکی از خبر ها سایت گل ماشین که دیگه نیستند ! آدمن هر آدمی هم در بهترین وضعیتش یک ظرفیتی داره...!
    اینکه میگید ضعیف عمل کنه دوتا بازی سنگین به فاصله 3 روز خوب پدر تیم رو در میاره دیگه...! حالا هر چقدر هم ریکاوری....کنند !
    اگر خیلی به خوده بایرن اعتقاد دارید چرا به تمام بازیکن هاش تو بازی قبل استراحت داد؟ برای اینکه کادر فنی تیم میخواست بازیکن ها برای بازی با رئال در وضعیت 100% باشند ...! نه 99% !

19. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •