سلام دوستان
من امروز یه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال تهیه کردم و بعد از باز کردن ژلژش و اتصال به سیستم کار نکرد
نه شناسایی میشه و نه از طریق disk managment هم قابله شناسایی که بتونم مسیر و نام هارد رو تغییر بدم
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان
من امروز یه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال تهیه کردم و بعد از باز کردن ژلژش و اتصال به سیستم کار نکرد
نه شناسایی میشه و نه از طریق disk managment هم قابله شناسایی که بتونم مسیر و نام هارد رو تغییر بدم
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام .
1. اول از همه مطمئن بشید که کابلها را درست جا زدید . مثلاً نصفه نیمه جا نرفته باشد.
2. به پورتهای دیگر USB هم متصل کنید. از کابلهای رابط یا USB Hub هم استفاده نکنید .
3. توصیه میکنم حتماً روی سیستم دیگر هم تست کنید.
ممنون از توضیحاتتون
کابل رو چک کردم مشکلی نداشت
از هاب هم استفاده نمیکنم و الان با یه سیستم دیگه هم امتحان کردم بازم مثل سیستم قبلیه
فقط موقع اتصال به سیستم موقع شناسایی مینویسه که درایو اینستال نیست و پیغام عدم اینستال رو میده
معمولاً نیازی به نصب درایور نیست مگر اینکه بخواهید از امکانات نرم افزاری این مدل استفاده کنید. به هر حال پیشنهاد میکنم درایور WD SES را از لینک زیر دانلود ، نصب و تست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکل همچنان باقیست پیشنهاد میکنم به گارانتی ارسال کنید.
ممنون از لطفتون
باز هم نشد
فردا میبرم و به گاراننتی ارسال میکنم
خیلی لطف کردید![]()
پیروی صحبتهای قبل
با لینوکس ابونتو امتحان کردم و هارد رو خوند حالا باید چیکار کنم که تو ویندوز بخونه؟![]()
پيشنهاد ميكنم در همان لينوكس با فايل سيستم FAT32 فرمت كنيد و مجدداً در Disk Management ويندوز را بررسي كنيد آيا هارد اكسترنال مورد نظر شناسايي ميشود يا خير ؟
دوستان من یه هارد وسترن 2 ترا دارم که این مشکلraw شدن رو پیدا کرده
طبق مراحل آموزش quick search کردم ولی چیزی پیدا نکرد بعد از 6 ساعت
خواهش میکنم کمکم کنید اطلاعات هاردم فوق العاده حیاتیه
با استفاده از نرم افزارهایی ریکاوری اطلاعات مثل easeus data recovery wizard professional اطلاعات را از پارتیشن مورد نظر ریکاوری و در فضای دیگر ذخیره کنید (حتماً گزینه Complete recovery را انتخاب کنید) .
ممنونم دوست عزیز
یه سوال برام پیش اومد
من اطلاعات هاردم رو تو پوشه هایی طبقه بندی کردم
میخوام بدونم با استفاده ار این نرم افزار اسامی خود فایل ها و ویدیو ها مثل روز اول حفظ میشه یا تغییر میکنه؟
فمت ویدیو هام mkv بوده آیا اطلاعاتم رو با همین فرمت بهم برمیگردونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)