salalm man shatel 512 gereftam 6 gig 3 mahe.chetori mishe tets sorat geref to statuse man neveshte 100 oni ke omad nasb kone goft soratesh in nist.az koja mishe fahmid? mer30
salalm man shatel 512 gereftam 6 gig 3 mahe.chetori mishe tets sorat geref to statuse man neveshte 100 oni ke omad nasb kone goft soratesh in nist.az koja mishe fahmid? mer30
سلام دوست عزیز.
شما میتونید از سایت زیر سرعت اینترنت خودتون رو تست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حالتون،من 500 مگ هم دانلود نکردم،سرعت افتضاحه
همین الان یه کشف جدید کردم مخابرات برعکس شرکتای دیگه به خاطر دانلود زیاد شما رو محدود نمیکنه که سماق بمکید بلکه اون سایتی که به طور مکرر ازش دانلود می کنید رو ip اون رو تو بلکلیست قرار میده تا اگه دوباره خواستید ازش دانلود کنید سرعتتون محدود بشه الان من با کمال تعجب دارم می بینم این 3-4 تا سایتی که کلا منبع دانلود شبانه من هستن سرعت دانلود تک لینکشون از 100 بالاتر نمیره ولی سایت های دیگه تک لینک سرعت کامل به من میده
سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان بزرگوار و عزیز
وقت شما بخیر
دوست عزیز، شما آخرشم نفرمودید از چه آپلودری دانلود میکنید؟ از لینک مستقیم سایت؟ یا لینکهای کمکی؟ اینم خدمت شما عرض کنم، آپلودباز چند هفته ای است که خرابه، به اذعان خود سایت آپلودباز، رودفایلم چند شب خراب بود، تو صفحه اصلی رودفایلم نوشته(البته برای یوزرهای رایگان خراب بود) من برا حل این مشکل از هیپ فایل اکانت گرفتم، دانلودم خوب شد، شبی 6 گیگ حداقل، رودفایلم برا یوزرهای غیر رایگان، سرعتش عالیه!!!
خب دوست عزیز و گلم، اگه طبق فرمایش شما این حدس شما درست باشه، اینم راه حل داره، میتونید، لینکهای مستقیمُ ریموت آپلود کنید، و لینکهای غیر مستقیمُ لیچ کنید، به همین راحتی!!!
ضمناً شما قرار بود لطف کنید خصوصی به بنده لینک سایتی که ازش فیلم دانلود میکنیدُ ارسال کنید، قرار نبود اینجا هم بابلی بازی در بیاریاخب به منم بگید، من از تورنت و ... دانلود میکنم
ارادتمندم
موفق باشید
Last edited by keyvan13611361; 23-06-2012 at 15:05.
اره این راه حل که شما میگی درست ولی شبی 60-70 تا لینک رو کی می خوتد ریموت اپلود کنه تازه یه اکانت پرمیموم یه سایتی رو گرفتیم و همه لینک ها رو یه جا اپلود کردیم فرض بر اینکه این حرف من درست باشه (که خودمم زیاد مطمین نیستم)اون سایت هم بعد یه هفته میره تو بلک لیست و محدود میشه اینطوری که من باید راه بیفتم هرچی سایت اپلود هست ازش اکانت بخرم و کلا برشکست میشم
کیوان جان تو کدوم پست گفته بودی ادرسه سایت رو برات پیام خصوصی کنم من که هیچی یادم نمیاد ولی برات فرستادم سایته خوبیه![]()
سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان بزرگوار و عزیزم
عرضم به خدمت شما دوست گلم، الان متوجه شدم، مشکل شما چیه، یه بارم تو همین سایت عرض کردم ولی شما اصلاً معلوم نیس حواستون کجاست، عاشقی همین چیزارم داره، عزیزم!!!
عرض شود که من از سایت فیلم ... تا دوسال پیش اکانت دانلود مستقیم میخریدم، ولی دقیقاً یه سال پیش زد و همین اتفاق مثل شما برام رخ داد، خیلی پیگیر شدم، متوجه شدم آی اس پی من با سرور آلمان مشکل داره، ولی با سرورهای آمریکا هیچ مشکلی نداره، با لینک مستقیم و خریداری شده از همون سایت سرعت دانلودم زیر 10-20 بود، پیگیر شدم، دیدم بله اون سایت محترم تغیر سرور داده بود، از آمریکا به سرور آلمان، برا هیچکسی توفیری نداشت جز من و چند تا از بچه های آمل، که از یه آی اس پی استفاده میکردیم
عرض شود خدمت شما، از این به بعد مجبوری که از لینکهای کمکی دانلود کنی، مطمئن باش، مخابرات هیچ سایتیُ محدود نمیکنه
خب منم مثل شما دانلودم زیاده، شبها که از محل کارم میام خونه تا صبح 6 گیگ حداقل دانلود میکنم، فکر کنم تو این یه ماه، 145 گیگ دانلود رایگان شبانه داشتم
همیشه هم از آپلودباز دانلود کردم، تا یه هفته پیش که آپلودباز مشکل دار شده، البته برای همه مشکل داره شده به اذعان خودِ سایت آپلودباز
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::
ضمناً اون ماسپلکی که قرار بود برام ارسال کنید، اشتباه بود
جناب بلک یرز بزرگوار که اصلاً تحویلمون نمیگیرن، به همه گفتم از کجا و کدوم سایتی دانلود میکنید، خصوصی ارسال کنید ولی...؟!
ممنونم
موفّق باشید
سلام دوست عزیز.
عرض شود بنده از سایت هایی که با لینک مستقیم فیلم و موزیک میذارند دانلود میکنم،مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و .... .
از رودفایل و مدیافایر و ... هم سرعت پایینه.
چندتا لینک همزمان میذارم هم مجموع بالای 120 نمیرسه.
اما بعد این همه مدت دیشب بد نبود.
کیوان جان اون که تو میگی قضیش فرق داره برا من فقط تو ساعات شبانه این اتفاق میفته و در طول روز سرعت 470 فیکس بدون بالا پایین کردن عین چی دانلود می کنه اما تو ساعات شبانه سرعتش میاد پایین رو 80-90 اگه می خواید الان جواب بدین که چون تو ساعات شبانه همه ازش دانلود می کنن سرعتش پایین میاد باید عرض کنم این طور نیست چون دارای سرور های واقعا قوی هست که جواب گوی دانلود تمام اینترنت داران پرسرعت ایران هست مشکل از یه جای دیگست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)