تست کردم لینکش مشکلی نداره فقط باید کپیش کنید و بندازیدش توی یک دانلود منیجر که بهتره از IDM باشه.
تست کردم لینکش مشکلی نداره فقط باید کپیش کنید و بندازیدش توی یک دانلود منیجر که بهتره از IDM باشه.
شما که نگاش کردی سه بعدیش جالبه؟؟ارزش داره دانلود کنیم؟؟
کسی این فیلم رو سه بعدی دیده؟؟3d چه جوریه؟؟
سه بعدیش اینجوری نیست که خیلی از صفحه بزنه بیرون ولی خود فیلم خیلی قشنگه بر عکس فیلم های سه بعدی که خیلی از تلویزیون میزنه بیرون ولی داستان نداره!
کسی نمیتونه یکی از کلیپهای کم حجم صفحه اول رو از یه جایی که فیل نباشه بزاره برامون ؟؟؟؟
من دیدم ، خود فیلم عالیه ولی 3 بعدیش افتضاحه به نظر من !
در کل فیلم های کم حجم 3 بعدی که تا حالا دیدم هیچکدوم باب دل نبودن ! ولی فیلم های 7 ، 8 گیگی که از همین تاپیک دانلود کردم همگی فوق العاده بودن ! نمیدونم دقیقا این عمق تصویر به حجم فیلم مربوطه یا نه ولی چیزی که من تجربه کردم اینه !
سرعت اپلود باز کمه میشه با خرید اکانت اپلود باز سرعت رو بیشتر کرد؟
داداش این فیلم سفر به اعماق زمین رو میشه خانوادگی دید صحنه داره؟
نه چیز خاصی نداره کلا ، چون این فیلم ها رو برای تمام سنین میسازن تو خود آمریکا این بچه مچه ها هم میبینن !اگر خانواده ت مثه مال ما اونقدرا مذهبی نباشن موردی نداره
قسمت دومش هم که فقط یه دختر و پسر نوجوونن و بازم موردی خاصی نداره ! در کل این دوتا فیلم یکی دوتا ماچ و بوسه آخر فیلم داره که اگر از اونا هم خوشت نیاد میتونی آخر فیلم رو قطع کنی !
ولی لذت دیدن این دوتا فیلم رو هرگز از دست نده و حتی با دیدن نسخه های با کیفیت پایینتر لذتش رو از بین نبر ، نسخه های 7 ، 8 گیگیشون که توی همین تاپیک هم هست دانلود کن حالشو ببر !![]()
Last edited by seedorf10; 10-07-2012 at 09:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)