تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 42 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 420

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی ال جی Cinema 3D LW57000

داره خودمونی میشه Nikola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام،
    دوستان من دیروز 42LW57000 گرفتم. البته فرشنده میگفت این مدل قدیمی شده. اما چون هم اسمارت بود و هم کنترل جادویی داشت و هم قیمتش پایین تر بود این تصمیم رو گرفتم.
    هنوز کسی نیومده برای نصبش.
    خواستم بپرسم کار درستی کردم یا باید LM58000 می گرفتم با 40 تومن اختلاف قیمت - که اسمارت نیست اما جدید ترینه-؟ یا LW65100 که فقط کنترل جادویی نداره اما با 170 هزار تومن اختلاف قیمت؟
    فکر کنم هنوز فرصت تعویض داشته باشم اگه نیاز باشه.

لطفا یک نفر پاسخ بده.
    ممنون

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،
    دوستان من دیروز 42LW57000 گرفتم. البته فرشنده میگفت این مدل قدیمی شده. اما چون هم اسمارت بود و هم کنترل جادویی داشت و هم قیمتش پایین تر بود این تصمیم رو گرفتم.
    خواستم بپرسم کار درستی کردم یا باید LM58000 می گرفتم با 40 تومن اختلاف قیمت - که اسمارت نیست اما جدید ترینه-؟ یا LW65100 که فقط کنترل جادویی نداره اما با 170 هزار تومن اختلاف قیمت؟

لطفا یک نفر پاسخ بده.
    ممنون
    مبارکت باشه.تلویزیون خوبیه.من باهاش گیم میزنم با ایکس باکس و فیلم سه بعدی تماشا میکنم و بازی های المپیک رو هم با ای تلویزیون تماشا کردم.تو هیچ مورد کم نمیاره.اگه الکی حساس نباشی بخ این مدل و اون مدل واقعا تفاوت رو احساس نمیکنی.خودمم با امکانات اسمارتش تاحالا کار نکردم.کنترل مجیک رو هم بنظرم سخت بود گذاشتم کنار بنظرم من همین رو استفاده کن.تلویزیون خوبیه. حالا انتخاب با خودته

دوستان من یه سوال دارم آیا این تلویزیون به صورت آنلاین هم فریمورش رو میشه آپدیت کرد؟

3. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام،

لطفا یک نفر پاسخ بده.
    ممنون
    چن خریدی؟
    lw65
    100 تا انطباق تصویرش بالاست . این چن بود؟
    lm ها ظاهری فکر کنم تنها سری 5 و 6 فرق دارن اینا چند بودن؟

5. این کاربر از thinker-mos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Nikola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مبارکت باشه.تلویزیون خوبیه.من باهاش گیم میزنم با ایکس باکس و فیلم سه بعدی تماشا میکنم و بازی های المپیک رو هم با ای تلویزیون تماشا کردم.تو هیچ مورد کم نمیاره.اگه الکی حساس نباشی بخ این مدل و اون مدل واقعا تفاوت رو احساس نمیکنی.خودمم با امکانات اسمارتش تاحالا کار نکردم.کنترل مجیک رو هم بنظرم سخت بود گذاشتم کنار بنظرم من همین رو استفاده کن.تلویزیون خوبیه. حالا انتخاب با خودته

دوستان من یه سوال دارم آیا این تلویزیون به صورت آنلاین هم فریمورش رو میشه آپدیت کرد؟
    مرسی دوست عزیز.
    خیالم رو راحت کردی. من هنوز xbox ندارم اما قصد داشتم بگیرم. بیشتر به نگرانیم همین بود که توی این مورد برام مشکل پیش بیاد که شما امتحان کردی و جواب داده.
    امروز صبح به نصابش هم زنگ زدم اونم گفت شما اصلا تفاوت رو احساس نخواهی کرد با اون مدل بالاتر.

چن خریدی؟
    lw65
    100 تا انطباق تصویرش بالاست . این چن بود؟
    lm ها ظاهری فکر کنم تنها سری 5 و 6 فرق دارن اینا چند بودن؟
    والا ما هی صبر کردیم گفتیم شاید برای عید فطر، هدیه ای، چیزی روی محصولاتشون بزارن، بعد دیروز رفتم نمایندگی نزدیک خونمون (در شیراز) دیدم قیمت ها رو افزایش دادن. فروشنده گفت 2 روزه قیمت ها رو بالا بردیم.
    اما شب قبلش که از فروشگاه هایپر استار (مرکز خرید خلیج فارس) خرید کرده بودیم، قیمت ها مثل قبل بود.
    دیگه من هم سریع رفتم اونجا و با همون قیمت قبلی یعنی 1.700 خریدم.
    lw65100 قیمتش 1870 تومن بود و مدل lm58000 هم 1740 تومن میشد (همه 42 اینچ).
    یعنی همون قیمت هایی که سایت lgcenter.ir گذاشته و هنوز عوض نکرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadv2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قزوين

پيش فرض

با سلام
    از بین دو مدل 47LM5800 , 47LW5700 برای تصاویر دو بعدی کدوم بهتری (خصوصا فوتبال 576P)

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من مودم وایمکس ایرانسل رو به تلویزیون وصل کردم و به روز رسانی بصورت آنلاین انجام شد.فریمور قبلیم 4.01.20 بود و الان 4.04.03 هست که این آپدیت آنلاین دقیقاً 3 ساعت طول کشید!!!!!!!!!!!!
    با فریمور قبلی گیرنده دیجیتال قادر به دریافت سیگنال شبکه های جدید ایران مثل شما و بازار و تماشا و .. نبود و بعد آپدیت همه این شبکه ها رو نشون میده
    ولی میخواستم بپرسم همیشه آپدیت انقدر طول میکشه؟سرعت نت من 512 هست و مودمم فول انتن بود.فکر نمیکردم انقدر طول بکشه
    یه سوال دیگه هم دارم و اون اینکه سایز فونت یا قالب فونت زیرنویس فیلم هایی که با فلش مموری پخش میکنیم رو این تی وی رو میشه از طریق تلویزیون ویرایش کرد مثلا بالتیکش کرد یا قالب و فرمتشو تغییر داد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadv2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قزوين

پيش فرض

با سلام
    از بین دو مدل 47LM5800 , 47LW5700 برای تصاویر دو بعدی کدوم بهتری (خصوصا فوتبال 576P)
    27 صفحه پست دادن دوستان. هنوزم کسی مطمئن نیس این تلویزیون خوبه برای تصاویر دو بعدی.
    در مورد صحنه های اکشن لااقل یه نفر بگه در مقابل سری 5 سامسونگ هم ضعیف تره.
    Last edited by mohammadv2; 18-08-2012 at 00:09. دليل: اضافه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان خوشحالم که سایت شما رو پیدا کردم و ازش استفاده میکنم.چند تا سوالی در باره این تلوزیون برام پیش اومد اونم اینکه:من دوماه پیش 47LW5700 خریدم فارسی رو ساپورت میکنه یعنی منوی تلوزیون فارسی هم میشه ولی نوع گرافیک و فونت خیلی افتضاحه خیلی درشت نشون میده و با فونت اریا که من اصلا خوشم نمیاد.حالا سوالم اینه که چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم ایا با اپدیت نرم افزارش مشکل حل میشه؟ شما چه نظری درباره اپدیت دارید؟ ایا با اپدیت مشکلی پیش میاد؟سوال بعدیم در باره اینترنت این تلوزیونه.من وقتی که خریدم توی کارتون تی وی دانگل و کنترل جادویی مجیک موشن موجود بود. و الان هم بدون هیچ مشکلی ازشون استفاده میکنم.حالا سوالم اینه که: من مودم وایرلس دارم و از اون دارم توی کامپیوتر استفاده میکنم و با کامپیوتر به اینترنت متصل میشم.من گوشی ایفون ۴اس دارم و با اون هم میتونم راحت از همون مودم استفاده کنم. حالا میخوام بببنم که چطور میتونم از ابنترنت این مودم همونطور که با گوشی استفاده میکنم با تلوزیون هم به همون مودم وصل بشم و بتونم اینتر نت رو توی تلوزیون هم داشته باشم؟ببخشید که سوالم طولانی بود ولی خواهش میکنم به سوال من هم پاسخ بدین.ممنون از هم

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان خوشحالم که سایت شما رو پیدا کردم و ازش استفاده میکنم.چند تا سوالی در باره این تلوزیون برام پیش اومد اونم اینکه:من دوماه پیش 47LW5700 خریدم فارسی رو ساپورت میکنه یعنی منوی تلوزیون فارسی هم میشه ولی نوع گرافیک و فونت خیلی افتضاحه خیلی درشت نشون میده و با فونت اریا که من اصلا خوشم نمیاد.حالا سوالم اینه که چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم ایا با اپدیت نرم افزارش مشکل حل میشه؟ شما چه نظری درباره اپدیت دارید؟ ایا با اپدیت مشکلی پیش میاد؟سوال بعدیم در باره اینترنت این تلوزیونه.من وقتی که خریدم توی کارتون تی وی دانگل و کنترل جادویی مجیک موشن موجود بود. و الان هم بدون هیچ مشکلی ازشون استفاده میکنم.حالا سوالم اینه که: من مودم وایرلس دارم و از اون دارم توی کامپیوتر استفاده میکنم و با کامپیوتر به اینترنت متصل میشم.من گوشی ایفون ۴اس دارم و با اون هم میتونم راحت از همون مودم استفاده کنم. حالا میخوام بببنم که چطور میتونم از ابنترنت این مودم همونطور که با گوشی استفاده میکنم با تلوزیون هم به همون مودم وصل بشم و بتونم اینتر نت رو توی تلوزیون هم داشته باشم؟ببخشید که سوالم طولانی بود ولی خواهش میکنم به سوال من هم پاسخ بدین.ممنون از هم
    مستقیم از طریق خود تلویزیون آپدیت کن ضرری نداره. برای وصل شدن به مودم از سریق وایرلس نیاز به دانگل Wi-Fi دارید که باید از گلدیران سفارش بدید براتون بیارن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مستقیم از طریق خود تلویزیون آپدیت کن ضرری نداره. برای وصل شدن به مودم از سریق وایرلس نیاز به دانگل Wi-Fi دارید که باید از گلدیران سفارش بدید براتون بیارن.
    ممنون از جوابتون دوست عزیز لطفا شماره نمایندگی رو بهم بدید.من تو یکی از پست های این تاپیک دیدم که یکی از دوستان اپدیتشو گذاشته بود و گفته بود که با مسولیت خودتون اپدیت کنید. چرا اینو گفت؟لطفا لینکی از خود سایت ال جی قرار بدین که بشه اپدیت تلوزیون رو از اونجا دانلود کرد و اپدیت افلاین انجام داد. اموزشش یادتون نره لطفا.راستی اون لینکی که دوستمون رامتین از فور شیرد گذاشته بودن که برای دسترسی به منوی مخفی بود خرابه و میگه لینک صحیح نیست لطفا اونو دوباره آپ کنید و ادرسشو اینجا بذارین ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •