به خدا بقیه سرور ها ... ادمین ها ... هیچ کدوم مثل شما نیستن ....
به خدا بقیه سرور ها ... ادمین ها ... هیچ کدوم مثل شما نیستن ....
Last edited by Aria1997; 20-03-2012 at 11:37.
والا ما همون اول گفتیم مپ ادیت شده و ساختگیه معدن درست حسابی نداره قلعه نداره کوه نداره جنگل نداره زمین درست حسابی نداره حیوون نداره طلا! نداره ! قیافه ! نداره همه هم که انگار ته چاه هستن پایین تاریک تاریکه !
زیر هر سنگی رو توی دنجن بکنید پر الماس و پرتاله !! ولی بازم شما قبول ندارید و جواد میاد میگه
map be in khobi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خب حالا چی شد؟ چرا 2 نفر بیشتر تو سرور نیستن؟؟؟؟ منم دیگه زده شدم چون 85 الماس دارم همه جای دنجن هارو هم گشتم( 1 دونه بیشتر نبود) ولی الان برم باس بزنم نمیشه ! چون لاوا کم هست نمیشه باهاش obsidian ساخت حالا اونم گیرم ساختیم دروازه stronghold رو چطوری میخواید باز کنید وقتی وجود خارجی نداره؟؟؟؟؟ هرکی هم شک داره بیاد بالای خونه من چنتا سنگ هست بشکنتشون ببینه چی بهش حمله میکنه!! ( موش قلعه!)
در صورتی که اصلا اونجا قلعه نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!در کل این مپ اینطوریه >>>>>![]()
من چند روز قبل ولش کردم بازی یه کپی از بازی کشاورز هست ( بازی کنسول پلی استیشن یک harvest moon ) با این تفاوت که گرافیک اون و جزئیات اون خیلی کمتر از کشاورز است فقط تو کشاورز گشتن معدن به این صورن نیست که همه جا رو سوراخ سوراخ کنی و یا تو ساخت خونه ازادی حرکت نداری و یک روال رو طی می کنی ولی بازی کشاورز صد تا از این بازی ها بهتره ادم رو به بازی می بنده این نه اونقدر جزئیات داره که ادم اون رو بازی کنه نه اونقدر گرافیک
من پرتال ساختم رفتم Nether! مپ Nether نداره!!!!!! ای خاک بر سره ...
حالا به حرف ما رسیدی اقا جواد؟؟؟ هنوزم بنظرت مپ خوبیه ؟ بیا جواب بده دیگه !
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
کجاش کپیه عزیز من؟ هروست موون موضوعش چیز دیگه هست این چیز دیگه ای! هاروست مون فقط 2 تا معدن بیشتر نداره! اصلا این دوتا بازی هیچ ربطی به هم ندارن!!!!!!!![]()
کجاش کپی نیست از ایتمها گرفته تا غذا درست کردن و ماهی گیری و دامداری مثلا چطوری می خوای کپی باشه تو معدن تفاوت نداشت دیگه می گفتیم تموم این ورژن دیگه کشاوزه یا بهتره سازنده بگه فکرش رو از کشاوز گرفته اون وقت فکر کنم متوجه می شی که کپی هست
درست می فرمایی چون این بازی اصلا موضوع نداره!!!!![]()
Last edited by marde tanhayi; 20-03-2012 at 16:05.
ای بابا از یک طرف که سرور اینجوریهیه گوسفند پیدا نمیشه
از یک طرف تا حالا نشده از 5نفر بیشتر آن شن(یعنی من ندیدم)
خوب آدم حوصلش سر میره دیگه
عید همگی مبارك!
خبر بد دارم
من از تعطیلات عید فقط پنجم تا هشتم خونه هستم!
توی اون چند روز شاید یه سرور دیگه با یه مپ جدید زدم
مشكلات مپ رو به بزرگی خودتون ببخشید
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
ببری جان باید صبر كنی تا من بیام خونه رو ثبت كنم برات
یعنی چی ندر نداره
خودم رفته بودم تست كردم
درضمن اگه وقت كردید یه سر داخل كوه بزرگه تو مپ بزنید (!) شاید مشكلاتتون حل شد
مپ هم دستكاری شدست ولی قشنگه و برای شروع خوبه آرمان جان اگر شكایتی داری بهتره تو پیام خصوصی بگی كه حداقل نتیجه داشته باشه
100 نفر دارن میگن مپو عوض کن بعد تو میگی بریم بالا کوه؟ میشه یه مپ نرمال انگشت نشده بزاری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)