تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 346 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

به خدا بقیه سرور ها ... ادمین ها ... هیچ کدوم مثل شما نیستن ....
    Last edited by Aria1997; 20-03-2012 at 11:37.

2. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یعنی ... تو این مپ! رفتیم با یکی از بچه ها زیره زمین یه صندوقچه بود درشو باز کردیم توش 200 تا الماس بود خب که چی؟ دیگه بازی مزه میده؟ دیگه برا چی بازی کنیم؟
    والا ما همون اول گفتیم مپ ادیت شده و ساختگیه معدن درست حسابی نداره قلعه نداره کوه نداره جنگل نداره زمین درست حسابی نداره حیوون نداره طلا! نداره ! قیافه ! نداره همه هم که انگار ته چاه هستن پایین تاریک تاریکه !
    زیر هر سنگی رو توی دنجن بکنید پر الماس و پرتاله !! ولی بازم شما قبول ندارید و جواد میاد میگه
    map be in khobi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خب حالا چی شد؟ چرا 2 نفر بیشتر تو سرور نیستن؟؟؟؟ منم دیگه زده شدم چون 85 الماس دارم همه جای دنجن هارو هم گشتم( 1 دونه بیشتر نبود) ولی الان برم باس بزنم نمیشه ! چون لاوا کم هست نمیشه باهاش obsidian ساخت حالا اونم گیرم ساختیم دروازه stronghold رو چطوری میخواید باز کنید وقتی وجود خارجی نداره؟؟؟؟؟ هرکی هم شک داره بیاد بالای خونه من چنتا سنگ هست بشکنتشون ببینه چی بهش حمله میکنه!! ( موش قلعه!)
    در صورتی که اصلا اونجا قلعه نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!در کل این مپ اینطوریه >>>>>

4. 4 کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه marde tanhayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا تنهایی باشه

پيش فرض

من چند روز قبل ولش کردم بازی یه کپی از بازی کشاورز هست ( بازی کنسول پلی استیشن یک harvest moon ) با این تفاوت که گرافیک اون و جزئیات اون خیلی کمتر از کشاورز است فقط تو کشاورز گشتن معدن به این صورن نیست که همه جا رو سوراخ سوراخ کنی و یا تو ساخت خونه ازادی حرکت نداری و یک روال رو طی می کنی ولی بازی کشاورز صد تا از این بازی ها بهتره ادم رو به بازی می بنده این نه اونقدر جزئیات داره که ادم اون رو بازی کنه نه اونقدر گرافیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pure Energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Between Goods & God

پيش فرض

والا ما همون اول گفتیم مپ ادیت شده و ساختگیه معدن درست حسابی نداره قلعه نداره کوه نداره جنگل نداره زمین درست حسابی نداره حیوون نداره طلا! نداره ! قیافه ! نداره همه هم که انگار ته چاه هستن پایین تاریک تاریکه !
    زیر هر سنگی رو توی دنجن بکنید پر الماس و پرتاله !! ولی بازم شما قبول ندارید و جواد میاد میگه
    map be in khobi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خب حالا چی شد؟ چرا 2 نفر بیشتر تو سرور نیستن؟؟؟؟ منم دیگه زده شدم چون 85 الماس دارم همه جای دنجن هارو هم گشتم( 1 دونه بیشتر نبود) ولی الان برم باس بزنم نمیشه ! چون لاوا کم هست نمیشه باهاش obsidian ساخت حالا اونم گیرم ساختیم دروازه stronghold رو چطوری میخواید باز کنید وقتی وجود خارجی نداره؟؟؟؟؟ هرکی هم شک داره بیاد بالای خونه من چنتا سنگ هست بشکنتشون ببینه چی بهش حمله میکنه!! ( موش قلعه!)
    در صورتی که اصلا اونجا قلعه نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!در کل این مپ اینطوریه >>>>>
    من پرتال ساختم رفتم Nether! مپ Nether نداره!!!!!! ای خاک بر سره ...

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حالا به حرف ما رسیدی اقا جواد؟؟؟ هنوزم بنظرت مپ خوبیه ؟ بیا جواب بده دیگه !

---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------

من چند روز قبل ولش کردم بازی یه کپی از بازی کشاورز هست ( بازی کنسول پلی استیشن یک harvest moon ) با این تفاوت که گرافیک اون و جزئیات اون خیلی کمتر از کشاورز است فقط تو کشاورز گشتن معدن به این صورن نیست که همه جا رو سوراخ سوراخ کنی و یا تو ساخت خونه ازادی حرکت نداری و یک روال رو طی می کنی ولی بازی کشاورز صد تا از این بازی ها بهتره ادم رو به بازی می بنده این نه اونقدر جزئیات داره که ادم اون رو بازی کنه نه اونقدر گرافیک
    کجاش کپیه عزیز من؟ هروست موون موضوعش چیز دیگه هست این چیز دیگه ای! هاروست مون فقط 2 تا معدن بیشتر نداره! اصلا این دوتا بازی هیچ ربطی به هم ندارن!!!!!!!

8. 3 کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه marde tanhayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا تنهایی باشه

پيش فرض

حالا به حرف ما رسیدی اقا جواد؟؟؟ هنوزم بنظرت مپ خوبیه ؟ بیا جواب بده دیگه !

---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------

کجاش کپیه عزیز من؟ هروست موون موضوعش چیز دیگه هست این چیز دیگه ای! هاروست مون فقط 2 تا معدن بیشتر نداره! اصلا این دوتا بازی هیچ ربطی به هم ندارن!!!!!!!

کجاش کپی نیست از ایتمها گرفته تا غذا درست کردن و ماهی گیری و دامداری مثلا چطوری می خوای کپی باشه تو معدن تفاوت نداشت دیگه می گفتیم تموم این ورژن دیگه کشاوزه یا بهتره سازنده بگه فکرش رو از کشاوز گرفته اون وقت فکر کنم متوجه می شی که کپی هست
    درست می فرمایی چون این بازی اصلا موضوع نداره!!!!
    Last edited by marde tanhayi; 20-03-2012 at 16:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ای بابا از یک طرف که سرور اینجوریه یه گوسفند پیدا نمیشه
    از یک طرف تا حالا نشده از 5نفر بیشتر آن شن(یعنی من ندیدم)
    خوب آدم حوصلش سر میره دیگه

داره خودمونی میشه Apple inc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

عید همگی مبارك!
    خبر بد دارم
    من از تعطیلات عید فقط پنجم تا هشتم خونه هستم!
    توی اون چند روز شاید یه سرور دیگه با یه مپ جدید زدم
    مشكلات مپ رو به بزرگی خودتون ببخشید

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

لطفا خونمو خراب نکنید

---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------

چطوری کشاورزی و دامداری کنم ؟
    و چطوری 1 کار کنم خونمو نتونن خراب کنندمیشه جواب بدید
    ببری جان باید صبر كنی تا من بیام خونه رو ثبت كنم برات

12. این کاربر از Apple inc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Apple inc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من پرتال ساختم رفتم Nether! مپ Nether نداره!!!!!! ای خاک بر سره ...
    یعنی چی ندر نداره
    خودم رفته بودم تست كردم

درضمن اگه وقت كردید یه سر داخل كوه بزرگه تو مپ بزنید (!) شاید مشكلاتتون حل شد

مپ هم دستكاری شدست ولی قشنگه و برای شروع خوبه آرمان جان اگر شكایتی داری بهتره تو پیام خصوصی بگی كه حداقل نتیجه داشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pure Energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Between Goods & God

پيش فرض

یعنی چی ندر نداره
    خودم رفته بودم تست كردم

درضمن اگه وقت كردید یه سر داخل كوه بزرگه تو مپ بزنید (!) شاید مشكلاتتون حل شد

مپ هم دستكاری شدست ولی قشنگه و برای شروع خوبه آرمان جان اگر شكایتی داری بهتره تو پیام خصوصی بگی كه حداقل نتیجه داشته باشه
    100 نفر دارن میگن مپو عوض کن بعد تو میگی بریم بالا کوه؟ میشه یه مپ نرمال انگشت نشده بزاری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •