سلام. برنامه پایین هم میتونه بهتون کمک کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![]()
سلام. برنامه پایین هم میتونه بهتون کمک کنه :
موفق باشید![]()
سلام. می خواستم بدونم آیا نرم افزاری هست که فیلم ها رو تحلیل کنه. مثلا دو تا فیلم رو از لحاظ کیفیت و مشخصات تخصصی با هم مقایسه کنه. یا به فیلم ها رتبه بده. اگه هست ممنون میشم اسمش رو بگین.
سلام دوستانمن یکسری فیلم دارم . میخواهم نرم افزاری باشه که خیلی سریع بتونم حذف کنم و نخواهم 30 دقیقه مثلا صبر کنم تا ویدئوی جدید رو بسازه .سریعترین نرم افزاری که میشه باهاش سانسور انجام داد که سریع هم فایل خروجی رو بده . ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
سلام. کم حجم ترین نرم افزاری که باهاش بتونم صدایی که از بلندگوی کامپیوترم پخش میشه رو با کیفیت بالا ضبط کنم چیه؟ برخی سایت ها آهنگشون قابل دانلود نیستند مثل سیب موزیک. از نرم افزار مدیا کچر هم کار بر نیومد فقط مونده ضبط به این روش. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
سلام
نیازی به نرم افزار برای ضبط ندارید
شما میتوانید با IDM این جور فایل ها رو دانلود کنید
وارد هر صفحه بشید اگه فایل های ویدیویی یا صدا داشته باشه خودش پیام برای دانلود میده
Sent from my C2105 using Tapatalk 4 Beta
سلام دوستان
یک نرم افزار واسه چرخش فیلم میخوام
وقتی میخواستم فیلم بگیرم در حالت portrait گرفتم ، الان توو هر دستگاهی میذارم نمیشه 45 درجه چرخوندش
میخوام وقتی چرخید توو فایل درست شه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام دوستان
دنبال نرم افزاری هستم که فایلهای بافرمت ts را به mpeg تبدیل کند
همچنین بتواند فایلهای با فرمت ts را تکه تکه کند درقطعات دلخواهد وازهرجا که میخواهیم
منظور از فایلهای ts فایلهایی هستند که با ----- ازماهواره گرفته شده است
دارم سريال breaking.badنگاه مي كنم.مشكلي كه دارم بعضي از فايل ها صدا با تصوير هماهنگ نيست
صدايي كه پخش ميشود از تصوير جلوتر هست.اين فايل هايي كه اين مشكل را دارند تفاوتي با بقيه فايل هاي
ديگر دارند.كه تصويرش را درزير مي بينيد.حجم اين فايال ها دوبرابربقيه هست.ايا مي تونم با نرم افزاري
صدا با تصوير را هماهنگ كنم.از چه نرم افزاري بايد استفاده كنم؟
با سلام
من میخوام فیلم عروسی رو که فرمتشvobهست رو میکس کنم ولی توی چند تا برنامه مثل یولید گذاشتم ولی فرمتش رو فراخوانی نمی کنه لطفا برنامه ای رو که بشه باهاش میکس کنم رو بگید که خروجی با کیفیت بالا رو هم داشته باشه
با تشکر
سلام
این لینک vegas pro برای ویندوز 32 بیت پیغام 404 میده :
جایگزینی نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)