ممنونم از شما
یعنی درمقایسه با همطراز اینها در LG ،سامسونگ بهتره ؟
و این موضوع پیکسل سوخته را چطوری میشه متوجه شد ؟
ممنون
ممنونم از شما
یعنی درمقایسه با همطراز اینها در LG ،سامسونگ بهتره ؟
و این موضوع پیکسل سوخته را چطوری میشه متوجه شد ؟
ممنون
معادل این مدل ها LS57000 ال جی هست. حالا شما هم در مغازه یه تست بکن.
چند تا عکس JPG در رنگ های مختلف با ابعاد 1920 در 1080 درست کن و موقعی که نصاب اومد خونتون با فلش رو تلویزیون نمایششون بده تا اگر پیکسلی سوخته مشخص بشه.
من زنگ زدم بخش VIP سامسونگ گفتن که تو ورژن (1016) برای مدل 6960 کیبرد فارسی حذف شده.
گفتن که قبلش باید با شرکت هماهنگ میکردین برای آپدیت کردن که ما بهتون بگیم این مسئله رو.
بعدش گفتن باید صبر کنید تا ورژن بعد که بیاد.
مشکل افت فریم رو تو مسابقات فوتبال با چه تنظیماتی می شه حل کرد ...
البته من سوالم رو تو یه تاپیک دیگه هم پرسیدم ولی برام جای تعجبه که فوتبال های شبکه سه در بعضی وقت ها افت فریم داره ولی فوتبال شبکه ورزش با بالاترین کیفیت پخش می شه. ربطی به سورس شبکه ها داره ؟ البته تو شبکه سه بازی های داخلی به اون شکل، مشکل محسوسی نداره و بیشتر تو بازی های خارجی اذیت می کنه.
اصولا شبکه ورزش چون بیشتر دیجیتال پخش میشه افت کیفیت نداره.
بازی های حارجی هم چون از شبکه های دیگه میگیرن به این شکله
رو شبکه 3 آنالوگ تست کن ببین اگر مشکلی نبود ایراد از سورس دیجیتاله.
من 32 مدل 5560 گرفتم میخواستم بدونم امکان ضبط کانالهای سیما با استفاده از فلش هست مثل کاری که ست اپ باکسها میکنند؟
تو منوهاش گردش میکردم زده بود فقط در چند که گفته بود سه بعدی ندارد مثل 5960
میخواستم بدونم یعنی سه بعدی رو میشه با این دید عینک بگیریم؟
با سلام خدمت دوستان
من یک دستگاه تی وی سامی ال ای دی اسمارت 3 دی خریدم با این شماره سریال : UE46C8700
چندتا سوال داشتم
1- معادل سریالش تو سایت چیه؟
2- all sher آن چطور کار میکنه تا کنون نتونستم هیچگونه ارتباط رسانه ای با آن برقرار کنم.
3- آیا wifi داره وچگونه کار میکنه ADSL دارم وبرای ورود به اینترنت از کابل رابط شبکه استفاده میکنم هنوز نتونستم وایرلس وارد اینتر نت بشم
4- فرمتهای پخش فیلمش چیه و چرا زیرنویس فارسی اون از کلمات جدا از هم و چپ به راست می باشد ؟
با کمال تشکر از دوستان و اساتید محترم
دوستان میشه نظر بدین سری 7 با سری 6 تفاوت کیفیت تصویری داره یا نه؟ دنبال چیزی فراتر از اون چیزی که تو کاتالوگ یا مغازه هاس هستم (مثلا میدونم هرتز بالاتر یا micro dimming داره اما تو مغازه ها تفاوتی تو منو ها ندیدم)
سری 7 با 8 چطور؟ این برام مهمتره چون امکانات ارتباطی تقریبا برابر دارند
مرسی
تصویر سری 6 با سری 7 خیلی فرق داره و کنتراست سری 7 خیلی بالاتره، سری 8 هم local dimming (تاریکی موضعی) هوشمندانه تر از سری 7 داره و انطباق بالاتر و طراحی زیباتر.
به نظر من تو سایز 46 صرف با سری 8 سامسونگه، و تو سایز 55 صرف با سری 7.
Last edited by parham511; 26-02-2013 at 04:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)