من 9 تیر یورو 4 تحویل 30 روزه نوشتم امروز زنگ زدم به سایپا میگه یورو 4 تا آخر شهریور طول میکشه اگه عجله داری به یورو 2 تغییرش بده
من 9 تیر یورو 4 تحویل 30 روزه نوشتم امروز زنگ زدم به سایپا میگه یورو 4 تا آخر شهریور طول میکشه اگه عجله داری به یورو 2 تغییرش بده
یه چیزی تو مایه های تصویر زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من می خوام یه ماشین لیزینگی بگیرم. میشه راهنماییم کنین؟
پراید 132 دوگانه سوز
من بهمن سال 91 پراید111 با 25% سود و 22% انصراف ثبت نتم کردم تحویل شهریور 6000 000 پیش دادم حالاباید چقدر بقیه شو بدم؟ رنگ نوک مدادی- آیا میشه رنگشو آبی تغییر بدم؟
25% سود سالیانه هست که برای 6 میلیون میشه1/500. اما از شما نصف سال هست پس میشه 750 هزار تومن. شما 6/750 از قیمت کل ماشین کم کن، بقیشو باید بدی.
در مورد رنگ در شرکت سایپا انتخاب رنگ اولیه الکیه. دعوت نامه که برای شما اومد بهت میگن چه رنگ هایی موجوده، یکی رو انتخاب میکنی.![]()
سلام
وضعیت من از پنج شنبه شده فاکتور شده و امروز هم تاریخ ارسال مدارک را زدند 3/6/92
فکر می کنید اگه خیلی بخواد طول بکشه کی تحویل بشه؟
ببخشید کسی میدونه انصراف بدم بهتره یا ماشینو تحویل بگیرم !؟ اخه بقیه پولشو فکر نکنم جور کنم . با سپاس از دوستان
اگه می خوای بیاری که بفروشی یه چیزی روش واست بیفته انصراف بزن چون باید به همون قیمت خریدبفروشی خرج سند هم میفته گردنت
موفق باشین
تا 3-4روز دیگه اگه تهران هستید
شهرستانها بستگی به باربری داره که چه موقع بارشون سمت شماجور باشه که اونم خیلی طول بکشه 2هفته میشه
ثبت نام تیبا 2 شروع شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)