تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 53 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 524

نام تاپيک: ** تجربیات رانندگی **

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سلام
    در موقع مسافرت اگر می خواهید با دو ماشین یا بیشتر مسافرت کنید ....حتما به همه ی راننده ها بگویید که نزدیک به هم رانندگی کنند .......
    یا اگر راه را بلد نیستید از کسی که راه را بلد است بخواهید به ماشین شما بیاید و شما را راه نمایی کند........
    در این صورت گم نمی شوید...و اگر یکی از ماشین نیاز به کمک داشت شما در دسترس خواهید بود برای کمک...

موفق باشید.

2. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

در موقع مسافرت اگر می خواهید با دو ماشین یا بیشتر مسافرت کنید ....حتما به همه ی راننده ها بگویید که نزدیک به هم رانندگی کنند .......
    راستش من با این مسئله قدری مخالفم....
    اکثرا ماشین ها مثل هم نیستن....
    تو اتوبان و جاده‌های بین شهری، کسی که ماشین بهتری داره، ماشینش یا خودش اذیت میشه با ماشین های دیگه برونه....
    مثلا من با سمند واقعا حال هم خودم هم ماشینم گرفته میشد وقتی با پراید همسفرمون کند میرفتیم...
    واسه همین هماهنگ کردیم که مسیر به مسیر بریم.... مثلا قرار گذاشتیم که مقصد بعدی فلان شهر باشه.... بعد هر کی راه خودش رو می‌رفت...

من دقیقا توی یه مسیر از ایلام تا کرمانشاه 4 بار ماشینم جوش اورد! در صورتی که وقتی این کار رو کردیم که اقا هر کی واسه خودش بره، خیلی راحت و بدون مشکل رفتیم تا اردبیل و زنجان و تبریز و ارومیه و برگشتیم.....
    شب با هم بودیم، ناهار و شام و صبحونه هم با هم بودیم!!...

4. 5 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    از فردا ممنوعیت گردش به راست در چهارراهها موقع چراغ قرمز انجام میشه
    5 نمره منفی داره و 100 هزارتومن جریمه
    فقط در چهار راههائی که یک لاین مخصوص برای گردش به راست وجود داره میشه در چراغ قرمز گردش به راست انجام داد .
    مراقب باشید و به دوستان و آشنایانتون هم خبر بدین .
    ================================================
    البته در بعضی کشورها یک چراغ سبزِ تکی در زیر چراغ راهنما نصب شده که فلاش روش هست به سمت راست و وقتی که چراغ تکی سبز هست میشه گردش به راست کرد حتی اگر لاین مخصوص گردش به راست هم وجود نداشته باشه

6. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    از فردا ممنوعیت گردش به راست در چهارراهها موقع چراغ قرمز انجام میشه
    5 نمره منفی داره و 100 هزارتومن جریمه
    فقط در چهار راههائی که یک لاین مخصوص برای گردش به راست وجود داره میشه در چراغ قرمز گردش به راست انجام داد .
    مراقب باشید و به دوستان و آشنایانتون هم خبر بدین .
    ================================================
    البته در بعضی کشورها یک چراغ سبزِ تکی در زیر چراغ راهنما نصب شده که فلاش روش هست به سمت راست و وقتی که چراغ تکی سبز هست میشه گردش به راست کرد حتی اگر لاین مخصوص گردش به راست هم وجود نداشته باشه
    اینجا (توی مشهد) خیلی وقته سر چهارراهها تابلو نصب کردند که گردش به راست فقط با اعلام چراغ !
    و اغلب چهارراهامونم لاین گردش به راست داره...
    یعنی امکانات ما از تهرانیا بیشتره؟!

یا نکنه من قضیه رو نگرفتم و منظورشون چیز دیگست؟!

8. 3 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اینجا (توی مشهد) خیلی وقته سر چهارراهها تابلو نصب کردند که گردش به راست فقط با اعلام چراغ !و اغلب چهارراهامونم لاین گردش به راست داره...یعنی امکانات ما از تهرانیا بیشتره؟! یا نکنه من قضیه رو نگرفتم و منظورشون چیز دیگست؟!
    سلام
    اگه اشتباه نکنم قبلاً هم جریمه میکردند اما مردم اعتراض کردند و جریمه ها لغو شد و گفتند هر کی هم پرداخت کرده بهش برمیگردونند
    حالا رسماً اجرا میشه .
    مشهد چون شهر مذهبی توریستی هست شاید بیشتر بهش توجه میشه
    البته ایمنی و قوانین باید برای همه جا رعایت بشه حتی در روستاها

10. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستش من با این مسئله قدری مخالفم....
    اکثرا ماشین ها مثل هم نیستن....
    تو اتوبان و جاده‌های بین شهری، کسی که ماشین بهتری داره، ماشینش یا خودش اذیت میشه با ماشین های دیگه برونه....
    دقیقا . . . .
    ضمنا مشکل فقط جوش آوردن ماشین و خستگی راننده نیست . این طور رانندگی کردن خطرناک هم هست . با یه بنده خدایی میرفتیم خارج شهر ، مسیر شلوغ بود . به جای اینکه حواسش به رانندگی باشه همش مواظب بود که ماشین رفیقمون رو گم نکنه و خلاصه خیلی خطری رانندگی می کرد . یه جا ماشین جلویی سبقت گرفت ، اینم واسه اینکه بهش برسه یه سبقت بیخود و نابجایی انجام داد که نزدیک بود همه رو به کشتن بده .
    خلاصه بعدش ما هم رانندگی نزدیک به هم رو غدقن کردیم !!!!

12. 4 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

اینکه راننده های دیگه بلد نیستن اینه هاشون رو تنظیم کنن، دلیل نمیشه که من تو تاریکی رانندگی کنم...
    چراغ رو گذاشتن که روشن کنی که جلوت رو ببینی....
    من بارها و بارها شده که از دور دیدم یه حیوون رو که داره میاد تو جاده و فرصت داشتم واسه عکس العمل... ولی وقتی چراغها توی مود نور پایین باشن، فقط دو متر جلو تر رو میبینی و کلی اسیب به ماشین وارد میشه....

بحث تنظیم ایینه ها هم، نمیدونم چرا فکر میکنین غلطه... ولی این کار باعث کوچیک تر شدن نقاط کور ماشین میشه.... تست کنین می بینید که حضرات موتوری رو هیچوقت از دست نمی دین، ماشین هایی که نزدیک شمان و تو ایینه در حالت عادی دیده نمیشه رو هم راحت میشه دیدشون و مواظب بود که بهشون نخوری موقع کنار گرفتن چون ماشینی که بغل دستت باشه، راهنما هات رو هم نمی‌بینه و اگر هم ببینه، باید ملاک رو بذاری که طرف ندیده...(حداقل متد رانندگی من اینه که از نظرم همه دیوونه هستن و میخوان خودشون رو بزنن به من و واسه همین همیشه هم سرعت مطمئنه رو رعایت میکنم( 95- 110-120 تو جاده های مختلف) هم فاصله ام با ماشین جلویی در هر شرایطی و هم همیشه راهنما میزنم و خلاصه همیشه حواسم هست.... دلیلش هم اینه که تو ماشین های دیگران بودم و دیدم که دیگر راننده ها چه حرکات های مسخره ای انجام دادن و باعث اسیب دیدن افراد یا ماشین ها شدن... منم از تعمیرگاه و تعمیرکار متنفرم، پس هر کاری میکنم کارم بهشون نخوره!)....
    شما قوانین راهنما و رانندگی رو هم بخونید میبینید که نور بالا در جاده جریمه داره پس کارتون از پایه مشکل داره و معمولا افراد مثل شما کم نیستند و توی جاده زیادن

14. 2 کاربر از mohsensada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تجربه ای که دیروز برام شد این بود که هر وقت ماشینی جلوتون ترمز کرد شما با بیشترین شدت ترمز کنید و اصلا نگران اینکه از عقب بزنن بهتون نباشین...
    من دیروز ترسیدم که از پشت بزنن کم ترمز کردم و خودم خوردم به ماشین جلویی....
    خدا لعنت کنه کسی که طرح پرایدو وارد کشور کرد گلگیر عقب ماشین جلویی با اینکه به سپرش زدم جمع شد ولی ماشین من کاریش نشد..
    نتیجه:همیشه پشت سر یک پراید فاصله ی بیشتری بگیرید.

sent from my glx sky using tapatalk

16. این کاربر از narmnews بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

همیشه وقتی لنت عوض می کنید تا چند روز با سرعت کمتر رانندگی کنید چون تا چند روز ترمز ها نرم میشه و عملکردشون ضعیف تر میشه. و اینکه حتما وقتی لنت عوض می کنید چند بار ترمز رو محکم فشار بدید که ترمز پر بشه وگرنه میشه گفت ترمز ندارید.

18. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

شما قوانین راهنما و رانندگی رو هم بخونید میبینید که نور بالا در جاده جریمه داره پس کارتون از پایه مشکل داره و معمولا افراد مثل شما کم نیستند و توی جاده زیادن
    منم با استفاده از نوربالا بدون توجه به اینکه ممکنه چشم رانندگان دیگه دچار کوری موقت بشه، به شدت مخالفم و بارها حادثه هایی که ازین طریق بوجود اومده رو شاهد بودم. یکیش مربوط به خودروی نیسان باری (که کلن نورش وحشتناکه و غیراستاندارد) بود که بدون توجه به ماشین های دیگه نور بالا زده بود و موجب انحراف و نهایتن چپ شدن خودروی مقابل شده بود.

البته تا جایی که من میدونم فقط وقتی فاصله کمتر از یا مساوی با 150 متر با وسائط نقلیه دیگه (جلو، روبرو) باشه، نور بالا ممنوع هستش. در باقی موارد قانون شمارو منع نمیکنه بلکه حتا یجورایی تشویق به استفاده هم میکنه (البته به شکل صحیح)

ماده 131 : وسائل نقليه موتوري موظفند كه در جاده ها از نور بالا استفاده كنند تا بتوانند تمام اشياء و اشخاص را در فاصله دور ببينند مگر در موارد زير كه بايد از نور پائين استفاده نمايند :

1- در موقع روبرو شدن با وسيله نقليه اي كه از جهت مخالف حركت مي كند. در اين صورت راننده بايستي از فاصله 150 متري از نور پائين استفاده نمايد تا نور بالا چشم هاي راننده مقابل را خيره نسازد . در عين حال براي جلوگيري از تابش خيره كننده نور به چشم رانندگان ديگر ممكن است بر حسب مورد از چراغهاي كوچك يا چراغها ي مه استفاده نمود.

2- هنگامي كه وسيله نقليه از فاصله 150 متري عقب وسيله نقليه ديگري كه در حال حركت است عبور ميكند مگر وقتي كه در حال سبقت گرفتن باشد .

مخلص کلام این هست که وقتی ماشینی رو از فاصله 150 متری مشاهده میکنید خواهشن خواهشن از نور بالا استفاده نکنید و به حقوق افراد دیگه احترام بگذارید. من خودم به شخصه چشمم خیلی به نور حساسه، کافیه یه نور بیفته توی چشمم دیگه عملن هیچی نمیبینم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •