فرق 132 با پراید های دیگه در تغییرات داخلی و نمای ظاهری هست همین.
از نظر فنی مثل پراید های دیگه در تیپ های SL/SX/ تولید میشه و مثل هم هستن.
سایر تغییرات انجام شده هم برای بقیه پراید ها بوده
فرق 132 با پراید های دیگه در تغییرات داخلی و نمای ظاهری هست همین.
از نظر فنی مثل پراید های دیگه در تیپ های SL/SX/ تولید میشه و مثل هم هستن.
سایر تغییرات انجام شده هم برای بقیه پراید ها بوده
چطوره که با اینکه 132 یه مدل جوان تر و دارای ترمز ای بی اس و اتاق جدیدتری هست ولی با پراید معمولی فقط 200 تومن تفاوت قیمت داره؟![]()
تفاوت قیمت پراید ها همیشه همینطوری زیاد نیست.
ساهای پیش 100 هزار تومنم بود اما.
چون قیمت تمام شده پراید الان حدود 10 میلیون تومان هست دیگه هر تیپی و مدلی بخواد مثلا بالای 1 میلیون تومان تفاوت داشته باشه نمیشه
شرکت همیشه این تفاوت هارو کنترل میکنه برای حفظ بازار فروش
سلام دوستان میخواستم بپرسم ارزش داره من برای opel coursa هزینه کنم یه دونه ترتمیزشو گیر بیارم؟آیا رسک نداره؟تا چقدر ارزش داره بخریش؟
با اینکه دورش دیگه تمام شده اما میشه پیدا کرد.
اپل کورسا الان اگرم گیر بیاد خیلی بعیده تمیز باشه اکثرا تصادف یا رنگ شدگی رو دارن.
مثل سابق دیگه محبوبیت ندارن و روز به روز هم قطعاتش کمیاب تر میشه.
اینکه تا چقدر ارزش داره بخری بستگی داره ماشین در چه شرایطی باشه.
سلام .
یه بنده خدایی میخواد ماشین بگیره واسه مسافرکشی.حالا نمدونه با این بودجه پایینش چی خوبه.
به نظرتون پیکان مدل بالا (82-83) بهتره یا پراید مدل پایین ؟ پیکان دوگانه منظورمه که از نظر هزینه هم مشکلی پیش نیاد واسش .
بودجه حدود 3 تومن هست .
(اینو بگم که قبلا پیکان داشته و کاملا وارده به کارهای فنی و مکانیکیش . )
ممنون .
با این بودجه همون پیکان گزینه خوبیه اما مدل 82 یا 83 دوگانه سوز رو فکر نکنم با 3 میلیون تومن پیدا کنن.
سلام
دوستان یه پراید 141 مدل 88 سفید دیدم دوگانه ماشین تمیزی هستش طرف میگه 7میلیون یه کم بغلش رنگ داره ولی از نظر خودم موردی نیست میخواستم ببینم قیمتش مناسبه؟
قيمتش خيلي خوبه
قيمت هارو الان ديدم اين مدل بالاي 7400-7500 هست
مناسبه![]()
Last edited by dash_mehdi; 15-07-2012 at 00:35.
دوستان اگه میشه راجع به اپل کورسا هم بگن.مزایا معایب.کلا هرچی میدونن بگن و اینکه آیا خریدش پیشنهاد میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)