تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 39 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 381

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | مرحله حذفی

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دقایقی از هر دو بازی دیشب دیدم ..
    بازی چلسی و بنفیکا ، بنفیکا اگه نمی ترسید شاید نمی باخت ...
    ترس توی خونه یعنی باخت .
    بازی رئال و اپوئل : فقط باید تاسف خورد برای لیگ قهرمانان که توی 1/4 سی ال همچین بازی رو باید شاهد باشیم ..
    انگاری رئال با شموشک نوشهر بازی داشت ...این اپوئل 25 درصد مرحله قبل هم نبود ...

2. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با بازی بنفیکا چلسی شروع کنیم ؛

چلسی در بازی ای پیروز شد که بنفیکا بسیار بهتر بود / حالا بهتر میشه درک کرد بنفیکا چگونه یونایتد رو حذف کرد .

میتونیم بگیم چلسی با تجربه ی بالای بازیکنانش در این بازی پیروز شد و اگر تورس اون پاس گل رو هم نمیداد دیگه ...
    بنفیکا توی خونه خودش بازی می کرد و طبیعی بود بهتر باشه ولی با این حال چلسی هم بد نبود
    ترکیب چلسی هم می تونست یکمی بهتر باشه و یه جورایی بیشتر دفاعی چیده شده بود وگرنه حداقل بازیکنایی مثل لمپارد و دروگبا و استوریج می تونستن از ابتدا بازی کنن
    ضمن اینکه چلسی نشون داده که حداقل توی لیگ قهرمانان توی خونه خیلی عالی نتیجه گرفته و از 4 تا بازی این فصل که توی خونه داشته هر 4 تا رو برده با 14 گل زده و 1 گل خورده که با این شرایط فکر کنم بنفیکا شانس زیادی برای صعود نداره و تقریبا میشه گفت فعلا چلسی و رئال به نیمه نهایی صعود کردن...
    در مورد قهرمانی هم با این حرف که گفته میشه حتما رئال یا بارسا قهرمان میشن موافق نیستم و به نظر من میلان و بایرن و چلسی هم شانس کمی برای قهرمانی ندارن و شاید بر خلاف پیش بینی ها یکی از این سه تیم قهرمان بشن .... هیچ تیمی هم اینجوری نیست که شکست ناپذیر باشه و مثلا همین بارسا هم اگه دوباره مقابل چلسی بازی کنه هیچ تضمینی نیست که چون یه سری فوق ستاره داره صد در صد صعود می کنه و حتی شیرهای پیر لندن با هدایت دی متیو هم توانایی حذف اونو دارن

4. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یادداشت فنی :الگری، مورینیو خواهد شد یا نه ؟

سعید الهویی

سایت گل - سومین تقابل میلان و بارسا ، بیش از همیشه تحت تاثیر تفکرات آلگری خواهد بود. البته بارسا با فاصله ای کمتر نسبت به سال های گذشته، هنوز در سطح بالاتری از رقبای خود قرار دارد ولی دیدار برگشت مرحله گروهی از یک سو ، و استراتژی مورینیو در دیدار اینتر – بارسا در فصل 2009-2010 از سوی دیگر، آلگری را بر سر دوراهی قرار داده است.

انتخاب هر کدام از این مسیرها می تواند شرایط مسابقه و نمایش بارسا را تحت تاثیر قرار دهد.- اینتر مورینیو در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی دو فصل پیش، با سیستم 1-3-2-4 در زمین مستقر شد. مطمئنا آلگری به دنیال استفاده از این سیستم نخواهد رفت زیرا میلان این فصل توانسته 2-4-4 دیاموند را با شکلی جدید (2-1-3-4) دوباره زنده کند. ولی استراتژی مورینیو می تواند نقشه مناسبی برای متوقف کردن بارسا باشد.

الف- مورینیو از میلیتو بعنوان مهاجم نوک ، اتوئو و پاندف بعنوان گوش های کناری و اشنایدر در پست شماره 10 استفاده کرده بود. نکته کلیدی این چیدمان حضور اتوئو و پاندف در کناره های زمین بود. بازیکنانی که سرعت بالا ، مهارت حفظ توپ و حرکت پا به توپ بالایی دارند. اتوئو و پاندف مامور یارگیری مدافعین کناری بارسا بودند تا مانع حرکات پا به توپ آنها به زمین اینتر شوند و پس از تغییر مالکیت با سرعت بالای خود به سمت باکس جریمه بارسا حرکت می کردند. به همین دلیل آمار این دیدار، اتوئو و پاندف را دونده ترین بازیکنان خطوط تهاجمی دو تیم معرفی کرده بود و البته توپگیرترین.

ب- در دیدار رفت ، مورینیو توپ را به بارسا سپرده بود ولی پرس توپ و فضا را به بهترین شکل ممکن اجرا می کرد تا مانع تدارک حملات این تیم شود. پرس با فشار حداکثری روی بازیکن صاحب توپ و یارگیری نزدیک روی بازیکنان بدون توپ بارسا. اجرای این برنامه تمرکز ذهنی و البته توان جسمانی بالایی نیاز دارد ولی بازیکنان بارسا به دلیل کنسل شدن پروازهای اروپا ( به علت فعالیت آتشفشان ایسلند )

از مسیر زمینی به میلان سفر کرده بودند، و به همین دلیل در شرایط جسمانی مناسبی قرار نداشتند. به همین دلیل ریسک بازی پرس ( به دلیل استهلاک جسمانی بالای بازیکنان اینتر) به حداقل رسید.

ج- فضای پشت مدافعین کناری بارسا منطقه هدف بازیکنان اینتر بود. دو گل این تیم از این منطقه پایه گذاری شد. منطقه ای که می تواند باز هم به بارسا لطمه بزند.

2- دیدار برگشت میلان و بارسا در مرحله گروهی متفاوت از دیدار رفت بود. در دیدار رفت بنا بر استراتژی میلان و یا گل دقیقه اول پاتو، ساختار دفاعی این تیم با 10 بازیکن در یک سوم دفاعی میلان مستقر شده بود. آمار مالکیت 69 در برابر 31 بیانگر یک طرفه بودن این دیدار دارد این در حالی است که در دیدار برگشت با وجود اخراج آکوییلانی در دقیقه 30، مالکیت توپ 60 در مقابل 40 به نفع بارسا بود.

تفاوت به دلیل تغییر استراتژی میلان در دیدار برگشت بود. در دیدار برگشت میلان سعی داشت با استفاده از پاس های کلیدی سیدورف ( پاس های قطری که چند منطقه را طی می کند و چند بازیکن حرف را از ساختار دفاعی خارج می کند) از زیر فشار پرس هافبک های میانی بارسا خارج شود. بازیکن هدف این پاس های زلاتان در شرایط پشت به دروازه و بوآتنگ در شرایط " رو به دروازه" بود. این استراتژی در دیدار برگشت موفق تر از استراتژی دیدار رفت بود. بارسا در دیدار رفت 22 شوت به سمت چهار چوب میلان داشت و میلان تنها 6 شوت ، در دیدار برگشت این آمار 15 در مقابل 10 به نفع بارسا بود. حملات بارسا در دیدار رفت 62 حمله در مقابل 15 حمله میلان بود در حالیکه در دیدار برگشت این آمار 34 در مقابل 30 به نفع میلان بود.

دلیل اصلی این تفاوت، قرار گرفتن ساختار دفاعی میلان دور از باکس جریمه خود بود و اجرای پرس توپ در یک سوم میانی زمین. در دیدار رفت میلان تنها 2 مرتبه موفق به آفساید گیری شد زیرا خط دفاع این تیم نزدیک به باکس جریمه خود مستقر شده بود و آفساید گیری در این شرایط معنایی ندارد در حالی در دیدار برگشت، این آمار 8 آفساید بوده است.

3- دیدار برگشت مرحله گروهی، راهی مناسب برای مقابله با توان تهاجمی بارسا است البته نباید فراموش کرد که شرایط آن مسابقه عادی نبود. آلگری در آخرین گفتگوی مطبوعاتی، اعلام کرده که مانند مورینیو، تیم اش را برابر بارسا وارد میدان نخواهد کرد ولی چه کسی است که از پیروزی با آن شکل و شمایل برابر بارسا بدش بیاید.

انتخاب آلگری است که شرایط بارسا را در این دیدار مشخص خواهد کرد. آیا بارسا فرصت تدارک حمله و رسیدن به نیمه زمین میلان را خواهد داشت (مانند دیدار برابر تیم های مورینیو ) و یا اینکه اسیر پرس های پر فشار لوزی میانه زمین میلان خواهد شد؟ استراتژی بارسا از دقیقه یک بر اساس استراتژی میلان شکل خواهد گرفت. تصور اینکه برنده این دیدار از دل تقابل " کوچینگ های حین دیدار " مشخص خواهد شد، دور از ذهن نیست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    . هیچ تیمی هم اینجوری نیست که شکست ناپذیر باشه و مثلا همین بارسا هم اگه دوباره مقابل چلسی بازی کنه هیچ تضمینی نیست که چون یه سری فوق ستاره داره صد در صد صعود می کنه و حتی شیرهای پیر لندن با هدایت دی متیو هم توانایی حذف اونو دارن
    حتی بدون هیدینک کبیر ؟

6. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تیاگو سیلوا: مسی یکی از بهترین مهاجمان تاریخ است

این ملی پوش برزیلی که دیدار امشب تیمش را به دلیل مصدومیت از دست خواهد داد، معتقد است هم تیمی هایش برای متوقف کردن یکی از بهترین بازیکنان تاریخ کار دشواری در پیش دارند.

سایت گل- تیاگو سیلوا، مدافع میلان، در آستانه دیدار تیمش مقابل بارسا در مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ، لیونل مسی، ستاره بارسا، را مورد ستایش قرار داد.

محتوای مخفی: ادامه 
    این ملی پوش برزیلی که دیدار امشب تیمش را به دلیل مصدومیت از دست خواهد داد، معتقد است هم تیمی هایش برای متوقف کردن یکی از بهترین بازیکنان تاریخ کار دشواری در پیش دارند.

او در گفتگو با سایت فیفا گفت:" مسی یک بازیکن استثنایی است؛ بی تردید بهترین مهاجمی که در مقابلش بازی کردم اما فکر می کنم مقایسه بازیکنانی از نسل های متفاوت با هم کار دشواری است. همه چیزی که من می دانم این است که او فوق العاده است و همین حالا هم در بین بهترین های تاریخ جای دارد."

با این وجود، او امیدوار است که تیمش در دیدار امشب مقابل آبی و اناری ها نتیجه خوبی بگیرد.

" باید خوش بین باشیم. خوشحالیم که مقابل تیمی قرار می گیریم که یکی از بهترین تیم های تاریخ فوتبال محسوب می شود. می دانیم آنها چقدر قدرتمند هستند و به آنها احترام می گذاریم اما ما هم باشگاهی با سابقه ای طولانی و افتخارات زیاد هستیم.

تقریبا همه بارسا را یکی از مدعیان می دانند و من فکر می کنم این طبیعی است. این به خودمان بستگی دارد که بتوانیم خودمان را ثابت کنیم و نشان بدهیم که میلان شایستگی قهرمانی در اروپا را دارد.

اینکه ما در مرحله گروهی هم مقابل آنها قرار گرفتیم یک نکته مثبت است. نمی دانم بارسا هم نگران رویارویی با ماست یا خیر؛ مهم این است که ما بهترین بازی مان را ارائه بدهیم."

این مدافع برزیلی سپس در مورد زلاتان صحبت کرد و این مهاجم ملی پوش را مورد ستایش قرار داد.

" زلاتان بازیکن بسیار باهوشی است و بازیکنانی مانند او در دنیا بسیار کم هستند. او می تواند با قدرت بدنی فوق العاده اش برای مدافعان حریف دردسر ساز شود ؛ ضمن اینکه نقطه اتکای بازی میلان است.

حتی برای بازیکنان بزرگ هم در بعضی از باشگاه ها اوضاع خوب پیش نمی رود. او اکنون این فرصت را دارد که در چمپیونزلیگ مقابل میلان خوب کار کند. ضمن اینکه از انگیزه زیادی نیز برخوردار است."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Behnam Jafarzadeh

2012/3/28

مورینیو: امیدوارم در دیدار میلان- بارسا مشکل داوری رخ ندهد

مورینیو همواره از اینکه داوری ها در رقابت های اروپایی به سود بارسا بوده، اعتراض داشته و امیدوار است پس از دیدار امشب همه تنها در مورد فوتبال صحبت کنند.

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، بی صبرانه در انتظار دیدار امشب بارسا مقابل میلان است و اظهار امیدواری کرد که در این دیدار جنجال داوری رخ ندهد.

محتوای مخفی: ادامه 
    در دیدارهای اخیر بارسا جنجال های داوری زیادی اتفاق افتاد؛ از جمله در دو دیدار اخیر مقابل خیخون و مایورکا که کاتالان ها به اخراج پیکه و تیاگو آلکانتارا اعتراض داشتند.

مورینیو همواره از اینکه داوری ها در رقابت های اروپایی به سود بارسا بوده، اعتراض داشته و امیدوار است پس از دیدار امشب همه تنها در مورد فوتبال صحبت کنند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" امیدوارم بازی زیبایی باشد و در پایان بازی ما در مورد داوری صحبت نکنیم."

در این بین کاکا، ستاره برزیلی رئال، هم معتقد است که میلانی ها می دانند چگونه در سن سیرو یک نتیجه خوب مقابل بارسا کسب کنند.

" من بازی را تماشا خواهم کرد و مانند همیشه طرفدار میلان هستم. هیچ یک از هم تیمی های سابقش تا به حال به من زنگ نزده اند اما میلان می داند که چگونه بارسا را شکست دهد.

امیدوارم روسونری نمایش خوبی داشته باشد و نتیجه خوبی کسب کند."

By Behnam Jafarzadeh

2012/3/28

8. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آلگری : یک بازی هجومی از میلان خواهید دید

در اینجا می توانید مصاحبه ی پیش از بازی ماکس آلگری را مشاهده کنید.

ماسیمیلیانو آلگری وعده داده است که تیمش در برابر بارسلونا یک بازی تهاجمی به نمایش خواهد گذاشت.

دو تیم که فردا شب در چارچوب مرحله ی یک چهارم نهایی به مصاف یکدیگر خواهند رفت در مرحله ی گروهی نیز رو در روی یکدیگر قرار گرفته بودند که در مجموع دو بازی 9 بار توپ از خط دروازه ها عبور کرد.

به همین دلیل سرمربی تیم میلان بر این باور است که تیمش راه غلبه بر بارسلونا را به خوبی می داند.

"ما در آرامش کامل به سر می بریم. ما اکنون در جمع هشت تیم برتر اروپا هستیم اتفاقی که در چهار سال گذشته رخ نداده است."

"ما به خوبی می دانیم که بازی سختی را در مرحله ی یک چهارم نهایی پیش رو داریم بنابراین باید آماده باشیم.دو بازی گذشته کاملا متفاوت بود ، ما در بازی نخست با یک سیستم تدافعی وارد زمین شدیم و در بازی دوم با اعتماد به نفس و باور بیشتری وارد زمین شدیم بازی که فردا نیز به ارائه ی آن نیاز داریم."

بارسلونا 11 بازی از 12 بازی گذشته خود را با پیروزی به پایان رسانده است . آنها پس از پیروزی 10-2 برابر بایر لورکوزن به این مرحله از مسابقات راه یافته اند. آلگری برخی از نکات را در مورد متوقف کردن تیم پپ گواردیولا بیان کرده است.

"از لحاظ تاکتیکی برخی از مسائل را امروز تمرین کردیم . از لحاظ روانی ، من فکر می کنم که این بازی بزرگ و جذاب می تواند انگیزه ی زیادی را در تیم ها ایجاد کند."

"لیونل مسی یک بازیکن کلیدی تیمی است که فوتبال زیبایی ارائه می دهد ما باید در برابر آن ها بازی دقیقی انجام دهیم و اشتباهات خود را به حداقل برسانیم اما با یک روحیه ی قوی و با شجاعت تا بتوانیم به سمت دروازه ی آن ها حمله کنیم."

سپس از آلگری در مورد این مسئله سوال شد که آیا او از شیوه ی بازی اینتر در برابر بارسلونا در سال 2009 که منجر به صعود اینتر به فینال شد استفاده خواهد کرد یا خیر.

" با توجه به شخصیت و توانایی بازیکنانی که در اختیار داریم سخت است که بتوانیم بازی مشابه آن بازی را در برابر بارسلونا به نمایش بگذاریم"

" من فکر نمی کنم که این تیم بتواند به خوبی دفاع کند مانند بازی که منجر به حذف میلان در کوپا ایتالیا شد"

" من برای غیبت بازیکنانم ناراحت هستم اما از لحاظ روانی ما در شرایط خوبی هستیم. بدون شک من می خواهم که همه ی بازیکنانم را در اختیار داشته باشم اما حقیقت این جاست و تیم ما آماده ی این مسابقه است."

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بازی چیزی نبود که از 2 تیم انتظار میرفت ! مخصوصا نیمه دوم که به شدت کسل کننده بود.هر دو تیم چند تا موقعیت گل داشتن که اگه شاید تو نیمه اول یکیش گل میشد روند بازی به کل تغییر میکرد

تعویض های میلان هم به نظرم اصلا درست نبود . بارسا هم همون بازی همیشگی رو ارائه داد فقط مسئله اینه که میلان مثل بایرن لورکوزن نیست که تو هر حمله 1 گل بخوره ! ببینیم سه شنبه بعدی نتیجه چی میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قبل از همه چیز باید لعنت فرستاد به تلویزیون که یه طنز مسخره رو به یه فوتبال خیلی خیلی مهم ترجیح میده

بعدش اینکه :

تقریبا سه تیم از چهار تیم نیمه نهایی معلوم شده

1- رئال مادرید: بعد قرعه کشی صعود رئال حتمی شده بود و باید توی نیمه نهایی با بایرن بازی کنه و میشه گفت این مسابقه هم برای رئال و هم برای بایرن اولین محک جدی خواهد بود( هر چند بایرن بازی های سخت تری رو پشت سر گذاشت: ناپولی و من سیتی قطعا سخت تر از آژاکس و لیون و آپوئل بودن)

2- بایرن مونیخ: بایرن از اول خیلی خوب شروع کرد و بعد از برد خوب خارج از خونه برابر مارسی باید با مادرید رو در رو بشه.

یه سمت جدول کامل شد: من پیش بینی یه بازی کاملا نزدیک رو میکنم(هر چند بنظر من بخاطر بازی برگشت که توی برنابئو هستش شانس رئال کمی بیشتر از مونیخ هستش)

3- چلسی: با دیدن بازی دیشب تاسف خوردم که چرا باید چلسی بجای یکی از دو تیم میلان و بارسا توی نیمه نهایی بره. چلسی بنفیکا رو با حرفه ای گری برد و من فکر می کنم از این مرحله به سلامت عبور میکنه اما با این بازی هیچ شانسی برابر میلان یا بارسا نداره.

4- بارسا / میلان: اعتراف می کنم بازی کسل کننده ای بود. طبق معمول بارسا توپ رو در اختیار داشت و موقعیت های نسبتا بیشتری هم خلق کرد اما بارسا اون بارسای همیشگی نبود شاید چون مسی مسی همیشه نبود. بازی میلان هم نا امید کننده بود( انتظار من از میلان چیزی بیشتر از بازی به زن زیرش بود). قطعا بارسا توی نیوکمپ اینطوری نصف و نیمه حمله نمیکنه و میلان با این بازی بنظرم شانس زیادی نداره.

من 70 درصد احتمال میدم که بارسا میلان رو حذف کنه

و حرف آخر:

حیفم میاد تلویزیون ایران رو لعنت دوباره ای نکنم

13. 6 کاربر از arvin1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

در حالی که داوری بازی بایرن _مارسی افتضاح بود و کارتای مفتی گرفتیم . ولی 2_0 بردیم و گذاشتیم تو کاسه ی پلاتینی !!!
    درود بر ژرمن ها

15. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خب هنوز بازی میلان ، بارسا رو ندیم ... 0 -0 رقبتی برای ادم نمی زاره .. سخته ببینی .. بازی خوبی بوده ببینم؟!

بایرن - مارسی ..
    اول بازی کمی جو ورزشگاه روی بایرن به خصوص ریبری تاثیر گذاشته بود .. چه سوت هایی که نمی زدند!
    نیمه اول نویر هم خیلی خوب یک واکنش نشون داد ... مرسی نویر .
    گل اواخر نیمه اول روی کار خوب لام+روبن و گومز بود ... گومز 11 گله ( با احتساب گل مرحله پلی اف 12) شد .

نیمه دوم هم بایرن خوب بود ... و روبن عالی . ریبری کمی در جو ورزشگاه محبوس شده بود .
    کروس هم تا وقتی که بازی می کرد میانه میدان رو در اختیار داشت . الابا هم در جناح چپ نفوذهای خوبی داشت .
    باددشتوبر و بواتنگ هم یک کمی متزلزل نشون دادند در لحظاتی از بازی .
    تعویض های خوبی هم انجام داد هاینکس . بازی دادن به شواینی اونم در پست جلو که کمتر درگیر باشه و گرفتن اخطار !

مارسی هم مثل اپوئل نتونست انتظارات رو براورده کنه ... البته برای ما که خوب شد ...
    واقعا حیف دورتموند نتونست از پس مارسی بر بیاد .

پ ن : در مجموع من کیفیت لیگ اروپا رو توی مرحله قبل بهتر از 1/4 سی ال دیدم .

17. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

4- بارسا / میلان: اعتراف می کنم بازی کسل کننده ای بود. طبق معمول بارسا توپ رو در اختیار داشت و موقعیت های نسبتا بیشتری هم خلق کرد اما بارسا اون بارسای همیشگی نبود شاید چون مسی مسی همیشه نبود. بازی میلان هم نا امید کننده بود( انتظار من از میلان چیزی بیشتر از بازی به زن زیرش بود). قطعا بارسا توی نیوکمپ اینطوری نصف و نیمه حمله نمیکنه و میلان با این بازی بنظرم شانس زیادی نداره.

من 70 درصد احتمال میدم که بارسا میلان رو حذف کنه
    خدمت دوست عزیزمون عرض کنم که اون بزن زیرش نبود
    اگه یک کم بیشتر دقت کرده بودین متوجه میشدین که میلان قصد داشت از فضای ایجاد شده پشت سر مدافعین بارسا استفاده کنه.
    زمانی که بازیکنان بارسا جلو میکشیدن میلان قصد داشت با بازی هوایی و ضعف بارسا در مصاف های هوایی از این نقطه به این تیم ضربه بزنه.
    همونطور هم که دیدیم اکثر حرکات میلان به سمت دروازه بارسا با همین روش شروع و پایه ریزی میشد.
    به هر حال یک نود دقیقه حساس و سنگین دیگه این بار در نیوکمپ باقی مونده...ولی این بازی در سن سیرو بر خلاف وعده و اعتقاد بعضی افراد بود که ادعا میکردن بارسا در این بازی میلان رو گلباران میکنه یا با اختلاف دو گل پیروز میشه.

به هر حال هر چقدر بارسا توی کارهای هجومی خوب بود از اون طرف میلان در کارهای تدافعی خوب نشون عمل کرد.بهتره دو طرف قضیه رو ببینیم.

باید تا هفته دیگه صبر کرد تا وضعیت تیم صعود کننده مشخص بشه...به نظرم میلان با نتیجه و عملکرد خوبی بازی رو به پایان رسوند.همین که در زمین خودش گل نخورد میتونه خیلی به نفع میلان بشه.

با تمام احترام نسبت به تیم بارسا من شانس هر دو تیم رو برای صعود برابر میدونم.

19. 8 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •