تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 421 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منم شنیدم که خانم اول دستشو دراز میکنه
    تو ایرانم که دست دادن زن و مرد مرسوم نیست..

یه سوالم من بپرسم:
    آقا این بروبچ فیس بوکو تو دانشگاه میبینیم چی کنیم؟ مخصوصا اگه دختر باشه... آخه ما یه گروپ داریم واسه دانشگاه... خیلی اونجا همدیگرو میبینیم..
    این موضوع هم موضلی شده تو ایران واقعا!
    منظورم اختلاف بین جامعه واقعی و فیس بوکه!

2. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

یه چیز دیگه در مورد دست دادن هست و من مشکل دارم اینه که مثلا میری تو جمع دوستای مامان یا بابا بعد میبینی بچه هاشون هم هستن و البته دخترارو میگم...بعد من شروع میکنم به خانوما دست میدم...به اون دختره که میرسم میمونم دست بدم یا نه (البته اگه اختلاف سنیش با من بیشتر از 5 باشه دست میدم)

معمولا دست نمیدم...بنظرتون بی ادبی حساب میشه یا بهتره که دست ندم؟

سلام دوستان...

یه مشکلی دارم...اونم اینه که یه چند وقتیه(امسال) دوستام رو من حساس شدن و هر دفعه منو میکنن سوژه خنده از این بابت که جلو دوست و آشنا و غریبه و خودی اصلا ملاحظه نمیکنن و سریع تا 7 جد ادمو مسخره میکنن...

من فک میکنم این جبهه گیری علیه من به این علت باشه که من از نظر درسی و موقعیت اجتماعی پدرم و وضعیت مالی از اونا بهترم(در مقایسه با اونها میگم نه کلی) طوری که این موضوع کاملا به چشم اونا میاد و خواه نا خواه عنوان میکنن....

یا اینکه من پدربزرگم تا 7-8 سال پیش کله گنده ی شهر بوده و برو بیایی داشته،الانم اینطوریه که کلی آشنا داره همه جا فک میکنم این موضوع باعث شده که اینا رو من حساس بشن و دم به دقیقه جلو همه با پدربزرگم و با اوردن اسمش شوخی کنن...تو جمع خودمونی مشکلی نیس ولی جلو افراد غریبه خیلی برام گرون تموم میشه مخصوصا این که اگه یه مطابقت بدن فامیلیمو میفهمن دارن با پدریزرگم شوخی میکنن....من هم جوابشونو میدم و در قبالشون کم نمیارم...اما بنظرم دیگه این رفتار ها کم کم واسه ما داره بد میشه...تا قبلش محیط مدرسه بود،حالا 4 نفر مارو میشناسن تو شهر فک کن اینا میان یه دفه با خونواده شوخی میکنن...آدم میمونه جوابشونو چی بده!

کلا خیلی شوخی بدی شده بین ما که تا یه چیز میشه بحث خونواده میاد وسط،یعنی تا طرف تو کل کل (کل کل حرفی منظورمه) ممیونه یه تیکه به مامان یا بابا میندازه!

بنظر شما چطور میشه با این طور افراد رفتار کرد تا دیگه این کارا رو نکنن؟!

من دیگه واقعا خجالت میشکم جلو بعضیا!

ممنون...
    با توجه به نظر دوستان امشب که شوخی کردن گفتم و یکی از بچه ها اولش گفت خوب بی جنبه ای و بعد یکی دیگه دوستم هم تصدیق کرد!!!!

بعد که بحث جدیتر شد گفتند که خوب دیگه شوخی نمیکنیم...منم یه ساعت توضیح دادم که زشته و جلو دیگران و .... کلا بحث یه کم یه طرفه شد و فک کردند من دارم میگم اقا با من شوخی نکنید!اصلا باید این شوخی مزخرف از بین بره!
    Last edited by solo8; 25-08-2012 at 00:11.

4. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

یه چیزی بهتون بگم خندتون میگیره .
    من بالاخره موفق شدم !!!!!!!
    زنگ زدم پشتیبانی و سوالم رو پرسیدم . درسته یکم استرس داشتم و یکم تو حرف زدن گیر میکردم و نمی دونستم چی بگم ولی بالاخره برای بار اول بدک نبود .
    حالا یه سوال دیگه وقتی یکی میگه بیا خونه ی ما خوشحال میشیم چی باید بگم ؟

6. 3 کاربر از m3hrd4d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

زنگ زدم پشتیبانی و سوالم رو پرسیدم . درسته یکم استرس داشتم و یکم تو حرف زدن گیر میکردم و نمی دونستم چی بگم ولی بالاخره برای بار اول بدک نبود .
    حالا یه سوال دیگه وقتی یکی میگه بیا خونه ی ما خوشحال میشیم چی باید بگم ؟
    آورین....

میتونی بگی باعث افتخاره...

8. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اگه این تاپیک نبود و کمک آقای solo 8 و بقیه دوستان نبود نمی تونستم خودمم کارامو بکنم و مشکل داشتم. یه سوال دیگه وقتی کسی برای ناهار یا شام دعوتت می کنه و نمیخوای بری باید چی بگی ؟

10. 2 کاربر از m3hrd4d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

اگه این تاپیک نبود و کمک آقای solo 8 و بقیه دوستان نبود نمی تونستم خودمم کارامو بکنم و مشکل داشتم. یه سوال دیگه وقتی کسی برای ناهار یا شام دعوتت می کنه و نمیخوای بری باید چی بگی ؟
    بگو خیلی دوست دارم بیام با هم شام بخوریم ولی فعلا وققت پره (یه بهانه ای بیار) مثلا بگو فعلا دارم واسه امتحانات و ... آماده میشم ودرانتها بگو سر یه فرصت مناسب حتما مزاحمتون میشم .

نوشته شده توسط m3hrd4d [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آفرین آیندت درخشانه

12. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آفرین آیندت درخشانه

یه چیزی میگم به کسی نگیا .
    من از اول با تلفن حرف زدن مشکل داشتم و حتی با دوستامم تلفنی حرف نمیزدم می ترسیدم سوتی بدم . خوب الان دیگه میخوام شروع کنم مسلمه که به نظر شما خنده دار به نظر برسه ولی برای خودم موفقیته !!!!!!!

14. 2 کاربر از m3hrd4d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببینین طرفو تو فیس بوک میبینیم... حتا خیلی هم همدیگرو میشناسیم. کلی باهم حرف میزنیم... خلاصه ریزو درشت طرفو میشناسیم
    بعد یهو تو دانشگاه باهم برخورد میکنیم...پسر باشه خیلی راحت میشه با قضیه کنار اومد اما...
    فکر کن دو نفر همدیگرو کامل میشناسن اما باهم برخوردی نداشتن! اونقوت حالا تو اونو شناختی اما معلوم نیست اونم شناخته یا نه؟!

16. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه چیزی میگم به کسی نگیا .
    من از اول با تلفن حرف زدن مشکل داشتم و حتی با دوستامم تلفنی حرف نمیزدم می ترسیدم سوتی بدم . خوب الان دیگه میخوام شروع کنم مسلمه که به نظر شما خنده دار به نظر برسه ولی برای خودم موفقیته !!!!!!!
    شما چن سالتونه؟
    مسالرو خط نزن . حل کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

17 . خوب از بچگی مغرور بودم و از ترس اینکه سوتی ندم گوشه گیر بودم و در نتیجه آداب معاشرتم صفره .

19. این کاربر از m3hrd4d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •