قطعا با بزرگترین بازی سال روبرو هستیم .
می ترکونه ببین کی گفتم اینو ...
من که هایپ شدم در حد مرگ![]()
قطعا با بزرگترین بازی سال روبرو هستیم .
می ترکونه ببین کی گفتم اینو ...
من که هایپ شدم در حد مرگ![]()
پیر پاتال شده دیگه![]()
اینکه معلومه صد شرف داره به 5.
ولی واقعا" حس بدی پیدا نمیکنی وقتی الان فکر میکنی، تو که 5 رو داشتی بازی میکردی این اتفاقات همه افتاده بوده ؟ و انگار که بازی نمیکنی تا ببینی چی میشه ، بازی میکنی تا ببینی چی شده بوده ؟
یکم Awkward هست دیگه . واسه من که ضد حال هست. مث دیدن مسابقه فوتبال ضبط شده میمونه ، حتی اگه فینال جام جهانی باشه . دیگه حال قبلشو نداره . شاید من یکم وسواسیم.
کاپشن لیون رو دوس داری باید کمی اون جیبرو شل کنی...: دی
کاپکام یک نسخه ای به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو قراره منتشر کنه که در این نسخه همراه با کاورهای مختلف یک کاپشن چرم ..( کاپشنه دیگه..؟ ) در سه سایز با توجه به درخواست مشتری قرار داده میشه..
قیمت این بسته به دلار 1300 دلار و به ین ژاپن 105,000 yen میشه..که به قیمت الان ما میشه 2 میلیون و ششصد هزار تومن..
خب علی منم همینو گفتم دیگه...قطعا با بزرگترین بازی سال روبرو هستیم .
می ترکونه ببین کی گفتم اینو ...![]()
ارین چند روزه هایپ در هایپ شدیم ...سیستم زده ترکونده...: دی..... ولی کرایسیس جذب کرد ها..از من گفتن..از تو نشنیدن : دینوشته شده توسط marmolak kocholo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا منم با هر ویدئو RE6 میزان هایپ زدگیم بیشتر میشه! امیدوارم بازی قشنگی از آب در بیاد.
اتفاقا منم همین حسو دارم ...بعضی وقتا فکر میکنم این شخصیت ها کار و زندگی ندارن ..همیشه تو جنگن..اینکه معلومه صد شرف داره به 5.
ولی واقعا" حس بدی پیدا نمیکنی وقتی الان فکر میکنی، تو که 5 رو داشتی بازی میکردی این اتفاقات همه افتاده بوده ؟ و انگار که بازی نمیکنی تا ببینی چی میشه ، بازی میکنی تا ببینی چی شده بوده ؟
یکم Awkward هست دیگه . واسه من که ضد حال هست. مث دیدن مسابقه فوتبال ضبط شده میمونه ، حتی اگه فینال جام جهانی باشه . دیگه حال قبلشو نداره . شاید من یکم وسواسیم.
مثلا میبینی میگه سه سال قبل از فلان قسمت یا 2 سال بعد از فلان قسمت...کلا دنیای بازی زیاد داره قبل و بعد میکنه....
Last edited by Layken; 14-04-2012 at 23:51.
بعد از افتضاح ORC به نظر میرسه این یکی شاهکار باشه و برگشته به دوران اقتدار اویل - یعنی همون چیزی که من همیشه دوست داشتم بشه - ترکیب شماره ۴ با قبلی ها .
به خصوص که همون طوری که پیشتر درست حدس زده بودیم این یارو مو کوتاهه یکی از وسکر هاست که بازی رو چند برابر جذاب تر میکنه .
از اونجایی که داستان این بازی قبل از شماره ۵ هستش (ادای متال گیر رو در آوردند) و ایدا برای وسکر کار میکنه امیدوارم بلایی سرش نیاد
![]()
حالا جدا از همه ی اینا ...
به نظرتون بازی اصن ترسناک هسش؟ منظورم اینه ک با یه SURVIVAL HORROR طرفیم یا نه؟
احتمالا توی همین 6 هست که وسکر جیل رو میگیره و فکر میکنن کشته شده که بعدا" توی 5 اونجوری میشه .
بازم میگم ، کارشون اصن جالب نیست . مث ِ این میمونه که قسمت N ام ِ یک سریال رو خیلی وقت پیش دیدی ، حالا بشینی ببینی قسمت ِ N-1 چی بوده :|
اقا بهتره تو فکر کردن در مورد این شماره تجدید نظر کنی ( یه کمی خوشبین باش)
sonixax
آی گفتی عالی میشه. با حضور لیون همه چیز شدنیستیعنی همون چیزی که من همیشه دوست داشتم بشه - ترکیب شماره ۴ با قبلی هاراستی این کاپشن لیون تو مولوی گیر نمیاد؟!!
![]()
با این قیمت های داغون دلار و یورور ما خیلی هنر کنیم نسخه اوریجینال بازی رو بگیریم کاپشن ماپشن بخوره تو سرمون
ولی کاش لباس ایدا رو هم داشت اون قرمز منکراتیه![]()
تو این نسخه فکر نمی کنم ربطی داشته باشه چون که قبلا به خوبی در مورد اون صحنه توضیح داده شده...
در اواخر Resident Evil: Revelations میبینیم که وقتی کریس و جیل همدیگرو پیدا می کنن به اون عمارت وسکر میرن..
در نسخه Resident Evil 5 Gold Edition هم به خوبی حتی اون مراحل رو بازی میکنیم و به از داستان های داخل اون عمارت و اتفاقاتی که توش رخ داده مطلع میشیم پس اون موضوع فکر کنم منتفی باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)