تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 405 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام
    مدتي بود تو اينترنت سرچ ميکردم تا به اينجا رسيدم . از توضيحات بسيار کامل شما ممنونم . خيلي خوب راهنمايي ميکنيد ... سپاس

يک سئوال : من براي آپارتمان 95 متري مي خواهم يک پکيج بخرم در شهر يزد .
    مرکز ايساتيس و آريستون در يزد هست . ايساتيس که تعريفش را زياد نشنيده ام ولي آريستون را اکثرا راضي بودند . الان قيمت آريستون بالاي 2 ميليون رفته .
    با توجه به توضيحات شما عزيزان که مي گفتيد از ايرانيها بوتان بهتر است از يکي از دوستانم که بوتان دارد کيفيت را پرسيدم ولي مي گفت در زمستان براي رفتن به حمام دلنشين بايد دما را تابستانه بگذارد در حالي که پکيجي را هم انتخاب کرده بود که تا 200 متر ساپورت مي کند .
    حالا لطفا يک راهنمايي بکنيد که چه پکيجي بخرم ( هزينه هم تا جايي که امکان دارد نمي خواهم زياد باشد ) . ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام
    مدتي بود تو اينترنت سرچ ميکردم تا به اينجا رسيدم . از توضيحات بسيار کامل شما ممنونم . خيلي خوب راهنمايي ميکنيد ... سپاس

يک سئوال : من براي آپارتمان 95 متري مي خواهم يک پکيج بخرم در شهر يزد .
    مرکز ايساتيس و آريستون در يزد هست . ايساتيس که تعريفش را زياد نشنيده ام ولي آريستون را اکثرا راضي بودند . الان قيمت آريستون بالاي 2 ميليون رفته .
    با توجه به توضيحات شما عزيزان که مي گفتيد از ايرانيها بوتان بهتر است از يکي از دوستانم که بوتان دارد کيفيت را پرسيدم ولي مي گفت در زمستان براي رفتن به حمام دلنشين بايد دما را تابستانه بگذارد در حالي که پکيجي را هم انتخاب کرده بود که تا 200 متر ساپورت مي کند .
    حالا لطفا يک راهنمايي بکنيد که چه پکيجي بخرم ( هزينه هم تا جايي که امکان دارد نمي خواهم زياد باشد ) . ممنون
    سلام.
    ببین دوست عزیز در اینکه کیفیت آریستون (ایتالیا) بالاتر از بوتانه (اونم نه همه دستگاه هاش) شکی نیست. خوب قیمتش هم بیشتره. من خودم دستگاه های جدید آریستون رو باز نکردم که ببینم هنوز هم ایتالیائیه یا نه و در نمایشگاه تاسیسات هم دستگاه باز ازش ندیدم. دوستانی که با آریستون کار میکنن اگه میدونن بگن.
    اما این بحث که دوستتون مشکل داشته با دستگاهش نمیتونه یه مساله عمومی باشه. کارکرد یک دستگاه فقط به خود دستگاه مربوط نیست. از محل نصب دستگاه گرفته تا نوع و کیفیت لوله کشی و جنس رادیاتورها گرفته و دودکش ساختمون و نحوه استفاده مشتری همشون میتونن کاملا تاثیر گذار باشن.
    من به خدمات آریستون اعتمادی ندارم به شخصه چون تا چند سال پیش اصلا خدماتی نداشت این برند و فقط گارانتیه طلائی داشت. یعنی تا 2 سال هر چی میشد دستگاهتون رو عوض میکردن و بعد دو سال دیگه تعهدی نداشتن....
    من باز هم بوتان رو پیشنهاد میکنم هر چند اونم الان گرون شده و 50 درصد افزایش قیمت داشته اما چون خدمات خیلی مهمه اینو میگم. بعدش هم فرولی. اگه هم دستگاه خارجی میخای وستن، باکسی ، ایمر... و البته بوتان بنه سره پرو.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام من در شمال زندگی میکنم میخوام برای واحد 90 متری پکیج دیواری بخرم بین مارک بوتان و ایران رادیاتور کدوم کیفیتش بالاتره و در مورد رسوب گیر کدوم مارک ایرانی بهتره و اماتیس تو استان مازندران نمایندگی داره و خدمات بوتان بهتره یا ایران رادیاتور خواهشن زودتر جواب بدین چون یکی دو روزه میخوام پکیج رو بخرم با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام من در شمال زندگی میکنم میخوام برای واحد 90 متری پکیج دیواری بخرم بین مارک بوتان و ایران رادیاتور کدوم کیفیتش بالاتره و در مورد رسوب گیر کدوم مارک ایرانی بهتره و اماتیس تو استان مازندران نمایندگی داره و خدمات بوتان بهتره یا ایران رادیاتور خواهشن زودتر جواب بدین چون یکی دو روزه میخوام پکیج رو بخرم با تشکر
    حتی یک در صد هم شک نکنید بوتان بهتره. سخت گیر هم مارکش زیاد فرق نمیکنه اما اطلس فیلتر و آکوا کینگ بد نیستن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام به دوستان عزیزم tamirkar1 و pedi261
    من چند وقت پیش یک پکیج نصب کردم که سیستمش گرمایش از کف بود و چون توی زمستان لوله کشی شده بود با آب نمک تستش کرده بودن من اولش سیستمو یکم شستم دستگاه رو راه اندازی کردم وتحویل دادم. مشتری بعد 2 روز زنگ زده که اصلا کف خونه گرم نشده و دوباره من رفتم خونه مشتری فیلترو باز کردم انگار 1 ساله کار کرده پر پر بود از اونرو چند بار سیستم رو شستم اما باز هم زود فیلتر برگشت کثیف میشه و نمیزاره آب بچرخه خواستم اگه میشه راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم.میتونم فیلتر برگشت رو حذف کنم یا نه
    دوستان امروز دوبار بعد از دو هفته رفتم سراغ این پکیج اما متاسفانه بازم فیلترش پر بود و خونه اینجور که باید گرم نشده بود.دوباره فیلترو باز کردم پر پر شده بود مجبور شدم دوباره مدارو شستم اما این بار از زیر خود پکیج و به همون شکلی که دوستان(pedi261 & tamirkar 1) گفته بودن. مشتری میگه دستگاه خیلی تند تند استارت میزنه 2 دقیقه مشعل روشنه و دما میرسه به دمای تنظیمی و شعله خاموش میشه 2 دقیقه پمپ کار مکنه و همین سیکل ادامه داره.دوستان به نظر شما چه باید بکنم.من فکر میکنم گردش آب خوب صورت نمی گیره و یا مدار هوا داره.
    یک سوال دیگه اینکه تو گرمایش از کف رفت و برگشت رو چطوری انتخاب کنم.(کلکتور بالا = برگشت)(کلکتور پایین = رفت )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام برای واحد 90 متری کدوم مدل بوتان خوب جواب داده و قیمت رسوب گیر چنده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان امروز دوبار بعد از دو هفته رفتم سراغ این پکیج اما متاسفانه بازم فیلترش پر بود و خونه اینجور که باید گرم نشده بود.دوباره فیلترو باز کردم پر پر شده بود مجبور شدم دوباره مدارو شستم اما این بار از زیر خود پکیج و به همون شکلی که دوستان(pedi261 & tamirkar 1) گفته بودن. مشتری میگه دستگاه خیلی تند تند استارت میزنه 2 دقیقه مشعل روشنه و دما میرسه به دمای تنظیمی و شعله خاموش میشه 2 دقیقه پمپ کار مکنه و همین سیکل ادامه داره.دوستان به نظر شما چه باید بکنم.من فکر میکنم گردش آب خوب صورت نمی گیره و یا مدار هوا داره.
    یک سوال دیگه اینکه تو گرمایش از کف رفت و برگشت رو چطوری انتخاب کنم.(کلکتور بالا = برگشت)(کلکتور پایین = رفت )
    کاملا درسته آب گردش نداره تو سیتم. که به دلیل پر بودن فیلتره. حالا بازم صبر کن ببین با شستن از زیر دستگاه هم همین وضع خواهد بود یا نه. هوای مدار رو هم که هم از رو کلکتور بگیر هم اگه دیدی بازم صدای هوا میاد از روی پمپ بگیر
    معمولا کلکتور رفت بالاس اما همه جورشو دیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام برای واحد 90 متری کدوم مدل بوتان خوب جواب داده و قیمت رسوب گیر چنده
    اگه نمیخای زیاد هزینه کنی کالدا ونزیا 24000. رسوب گیر هم باید بین 20 تا 30 تومن باشه.

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان تو محصولات بوتان فرق بین مدل
    بنه سره پرو و اپتیما چیه ؟؟و برای یه آپارتمان 90 متری طبقه سوم چه مدلی (ترجیحا بوتان) رو پیشنهاد میدید؟
    اگه قیمتاشونم دارید لطفا بگید...
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان عزیز ارور اف 16 و اف 64 مربوط به چه مشکلیه؟پکیج وایلانت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •