اگه صبر داشته باشی و یک سال دیگه تحمل کنی همه چی درست میشه...![]()
اگه صبر داشته باشی و یک سال دیگه تحمل کنی همه چی درست میشه...![]()
به نظر من هم دلار تا یک سال دیگه وضعش همینه...اما یقین داشته باشید که همیشگی نیست....اگه لازم دارید بخرید اگه لازم ندارید بزارید یه سال دیگه....
به نظر من که بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم خواهد شد.دلار تازه داره به قیمت واقعی خودش نزدیک میشه.اگه مقاومت دولت و بانک مرکزی نباشه به راحتی تا 3 تومن بالا میره.تازه به عقیده برخی کارشناسا تو 6 ماهه دوم سال احتمال رسیدن به 6 تومن رو هم داره.
بابا دیگه اینجوریام نیست!
مطمئنا با تزریق ارزی که آخر دولت مجبور شد انجامش بده حداقل برای یک ماه هم شده قیمت دلار شدیدا پائین میاد اما فروشنده ها ککشون هم نمیگزه و قیمت رو پائین نمیارن چون ذاتا دزد تشریف دارن هیچ بویی از مسلمونی نبردن!
تا کی میخواد ارز تزریق کنه.دیگه ارزی نمیمونه که بخواد تزریق کنه. 2.4 میلیون بشکه نفت شده 1 میلیون بشکه.تازه به همونم چوب حراجی زده و داره نصف قیمت میفروشه.درآمد سالیانه فروش نفت 60 میلیارد دلار کمتر شده.این تزریقات همش داره از ته مونده صندوق ذخیره ارزی و بودجه میدانهای گازی و درآمد حاصل از یارانه تو بازار عرضه میشه که بالاخره یه روزی تموم میشه.اونوقته که دیگه دلار روزی چند صد تومن بالا میره.
به هر حال وقتی فرصتی پیش بیاد یه عده تا بتونن استفاده میکنن،بینواتر از مردم که پیدا نمیکنن.
از نظرات کارشناسی و موثق قیمت و تولید و فروش نفت تشکر میکنم .![]()
وضعیت خراب تر از اون حرفاست که با تزریق دلار درست بشه
ضمنا دولت با قیمت بازار دلار تزریق میکنه(برای پول بدست اوردن برای پرداخت یارانه ها) حالا چجوری میخواد قیمت بیاد پایین؟
پی نوشت: ارزش ریال داره سقوط میکنه که باید منتظر چیزهای بدتر از این هم باشیم لپ تاپ که چیز مهمی نیست
خواهش میکنم.زکات علم در نشر آن است.
دوستان تو عجب گرفتار ای گیر کردیما خواستیم گوشی بگیریم دلار رفت رو 2200 اومدیم لپ تاپ بگیریم رفت رو 2600 ت آخه شما بگید این شانسه ما داریم !!
به خاطر دلار(دقیق ترش سقوط ارزش پولمون) و گرون شدن مواد اولیه وارداتی صدها شرکت در حال ورشکستگی هستند و هزاران نفر دارند بیکار می شوند اونا پس چی بگند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)