سلام
Wi-Fi تبلت HTC Jetstream چه جوری وصل میشه ؟
سلام من یه تبلت چینی دارم که دوسال قبل خریدم اسم مدلش هست ViewSonic Tablet PC VB735
میخواستم بدونم چه جوری میتونم اندروید 4.3 روش نصب کنم و کاستوم رام یا فریم ور این مدل رو کجا میشه پیدا کرد اصلا" تو اینترنت نیست؟؟
چرا وقتی به تبلتم زنگ می خوره بعد از جواب دادن نور صفحه سریع خاموش میشه و باید دوباره دکمه روشن رو زد
من شارژر تبلتم گم شد رفتم مغازه دار بهم شارژر سامسونگ داد گفت میخوره بهش
تبلت من asus memo pad hd 7
و شارژری که گرفتم روش اینا رو نوشته
MOdel :etaou10ebe
Input:100-240v~
50-60~ 0.15a
اکثر تبلت ها مثل همن. فقط باید فیش ورودی یکسان داشته باشند.
سلام تبلت من a2107- h هستش لنووو . اپدیت از طریق خود تبلت با لن حجمش چقدر هستش الان 700 مگ دانلود کرده هنوزم تموم نشده؟ دوم اینکه سرعت جی پی ار اس من واقعا کند هستش مثلا یه پیج ساده مثل گوگل رو 5 دقیقه باید صبر کنم تا بیاد بالا. ممنون از همگی![]()
مگه اندروید نیست ؟! اگر مشکلی نداشته باشه و وای فای داشته باشه از قسمت منو تنظیمات میرید وای فای رو روشن می کنید و به دستگاه مورد نظرتون وصل میشید
این تبلت یه تبلت چینی هست ولی تقریبا برند هم حساب میشه ولی چون فراگیر نشده اطلاعاتش نیست ببین اینجا گیر میاری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مورد به این خاطر که شما وقتی تبلت به گوشتون نزدیک می کنید امکانش هست به صورت تصادفی باعث قطع شدن تلفن یا انجام کاری دیگه بشه و در این هنگام بهتره تبلت لمس نشه
اقا خواهشا اگه کسی اخرین اپدیت فرمویر این تبلت 1207a-h لنووو رو داره لینکشو زحمت بکشه به ما بده الان که چک میکنم واسه اپدیت همون ورژن 4.0.3 رو میاره فقط بیلد نامبرش تغییر میکنه با اپدیت . ما هم که تازه کار( دیگه چی میشه)![]()
سلام ییخشید من یه سوال دارم در مورد تبلت memo pad hd 7
تبلت من در حالت خاموش شارژ میشه ولی وقتی روشن هست شارژ نمی شه اگه میشه کمکم کنید
سلام دوستان امروز تازه بازی آسفالت 8 رو روی تبلتم نصبیدم تبلتم asus fonepad7 هست
حدودا 2-3 بار در طول روز بازی کردم.
اما بعد که مجددا رفتم بازی رو بیارم بازی کنم گفت: Invalid license
که بعد باید میرفتی رو میخریدی؟
مشکل از کجاست؟
حتی حذفش هم کردم باز همون پیغامو میده
خواهشا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)