تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 74 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 739

نام تاپيک: ارز و سکه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دلار گرون نشده ريال ایران با کله سقوط کرده!
    خب همونه ديگه !!!
    سخت مي گيريد !!!
    خب وقتي پول ما بي ارزش بشه خب معلومه دلار گرون مي شه ديگه !!!

يه چيزي هم بهتون بگم كه دلار از ارزشش تو كل دنيا داره كم مي شه ولي تو مملكت ما برعكس هست

مالزي مثلا يكيش هست كه دلار روز به روز ارزشش كمتر مي شه ولي خب بعضي كشورها تقريبا هميشه برابر بوده مثل امارات و يه كشوري هم مثل مال ما اينطوري !!!

از سكه بگيد !!!

قيمت اونس 1745.8 همين الان هست حالا نرخ سكه چطوري محاسبه مي شه؟؟؟!!!

با تشكر

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا من از اقتصاد سر در نمیارم. یه سوال ابندایی دارم.

من میخوام از آلمان یکی چند تا کتاب برام بخره بیاره.

میخوام ببینم هزینش چقدر میشه.

یورو الان چنده ؟ تو سایت مثقال که رفتم، یورو رو در بازار زده 2500 تومن ولی در بانک زده 1600 تومن. اینا کدومشون حسابه ؟

الان طرف مثلا 50 یورو کتاب بخره بیاره من چند تومن باید بهش بدم ؟

ممنون.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقا من از اقتصاد سر در نمیارم. یه سوال ابندایی دارم.

من میخوام از آلمان یکی چند تا کتاب برام بخره بیاره.

میخوام ببینم هزینش چقدر میشه.

یورو الان چنده ؟ تو سایت مثقال که رفتم، یورو رو در بازار زده 2500 تومن ولی در بانک زده 1600 تومن. اینا کدومشون حسابه ؟

الان طرف مثلا 50 یورو کتاب بخره بیاره من چند تومن باید بهش بدم ؟

ممنون.
    شما فکر کن باید 50 یورو بهش بدی، یعنی به جای ریال، یورو بدی، اونوقت باید چیکار کنی؟ بری صرافی بگی من 50 یورو میخوام که اونم قیمت آزاد حساب میکنه، چون قیمتی که بانک زده رو تا اونجایی که من میدونم برای تجار یا مثلا ارز مسافرتی هست که اونم با مشاهده ی بلیط و گذرنامه در فرودگاه میدن. بنابراین همون گرونه میشه

4. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

قیمت های بانک فقط مسافرتیه ارز ازاد گرون تر میشه حتی روزنامه هم که قبلا نرخ جفتش رو میداد الان فقط مسافرتی رو میزنه من دیدم دلار رو نوشته بود 1226 تومن در حالیکه دلار ازد حدودا 1750 تا 1800 هست و ازاد رو ننوشته بود حقم دارن ننویسن روشون نمیشه این همه گفتن تک نرخی اوناها ازادش با بانکیش 600 - 700 تومن اختلاف داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بازار تهران –اسکناس-

1 دلار آمریکا
    19,000ریال

1 یورو
    25,500ریال

بنازم به مدیران اقتصادی....اینها کجا درس خوندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با سرعت نور داره ارزش ریال کمتر و کمتر میشه......
    سکوت مرگبار دولت

من کلی پرسو جو کردم!!!!!!خزانه خالی از ارزه!!!!!!!البته نمیدونم شایدم سیاستی در کار باشه وگرنه براحتی نمیگن ما ارز تو خزانه نداریم!!!!!!

کافیه اگه ارزی باشه(که خودم بعید میدونم بدلیل تحریم بانک مرکزی) ریخته بشه تو بازار...قولتون میدم همه چیز دوباره درست میشه ولی

ایا اینها ارز در خزانه دارن یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مساله این است بودن یا نبودن؟؟؟؟؟ )

با توجه به نکته ای مثل سخت گیریهای خروج ارز از کشور !!!!ادم پی میبره ارز واقعا نیست!!!!مگر برای مصارف مهم

نتیجه گیری:فقط باید خدا خدا کنیم ابطه سیاسی از سر گرفته بشه وگرنه .....
    Last edited by hadymk; 09-02-2012 at 17:26.

7. این کاربر از hadymk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان تا جایی که میدونم دلار ۱۲۲۶ تومنی رو فقط به واردات کالای ضروری اختصاص دادن مثل صنایع و خوراک و دارو و این جور چیزا
    ولی برای گوشی و لپ تاپ و کالاهای غیر ضروری از دلار ازاد استفاده میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دفتر مطالعات اقتصادي اين مرکز تثبيت نرخ ارز را لازمه موفقيت سياست‌ هدفمندي يارانه‌ها دانست و افزود: به همين دليل لازم است بانک مرکزي با به کارگيري ابزار مختلف نسبت به ساماندهي بازار اقدام کند.

هم‌چنين در صورتي که منابع کافي تامين ارز وجود داشته باشد بانک مرکزي مي‌تواند بخش عمده آن را با همان سياست نرخ مرجع در بازار عرضه کند تا سود واسطه‌گري و رانت مربوط براي دلال‌ها کاهش و درآمد بانک مرکزي افزايش يابد.

در بخش ديگري از اين پيشنهادها آمده است: نيازي به تامين ارز مسافري با قيمت رسمي براي همه مسافران خارجي وجود ندارد. اين افراد مي‌توانند با همان قيمت مرجع، نياز خود را تامين کنند.

از سوي ديگر، ايجاد سيستم دريافت و پرداخت با نرخ ارز مرجع موجب نزديک شدن نرخ بازار آزاد به نرخ ارز مرجع مي‌شود. به عبارت ديگر عرضه اضافي نرخ مرجع موجب کاهش تقاضاي سوداگرانه خواهد شد.

نکته مهم ديگر اين است که رواج صدور کارت‌هاي الکترونيکي ارزي، مشابه Visacard ، Master و امثال اينها و ايجاد سازوکاري که بتوان از آن طريق به راحتي و در اسرع وقت اين کارت‌ها را در اختيار مردم قرار داد، مي‌تواند در جلوگيري از دلالي موثر باشد. بانک‌ها مي‌توانند با توسعه خدمات بانکي خود و صدور کارت‌هاي مذکور، به نحوي که فقط در خارج از کشور و با نام شخص خريدار قابل نقد شدن باشند، نقش موثري در حذف دلال‌ها از بازار سياه ارز ايفا کنند.

آخرين نکته اين‌که پرداخت هزينه‌هاي ارزي به رانندگان اعزامي از طرف شرکت‌هاي حمل و نقل بين‌المللي بر اساس ضوابط و مقررات مربوط و بر اساس معرفي سازمان حمل و نقل و پايانه‌هاي کشور از طرف بانک‌هاي ذي ربط مي‌تواند از مشکلات اين بخش بکاهد.

کی باور میکنه دلار بیاد پایین یا نرخش ثابت شه با این اوضاع؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

6

دفتر مطالعات اقتصادي اين مرکز تثبيت نرخ ارز را لازمه موفقيت سياست‌ هدفمندي يارانه‌ها دانست و افزود: به همين دليل لازم است بانک مرکزي با به کارگيري ابزار مختلف نسبت به ساماندهي بازار اقدام کند.

هم‌چنين در صورتي که منابع کافي تامين ارز وجود داشته باشد بانک مرکزي مي‌تواند بخش عمده آن را با همان سياست نرخ مرجع در بازار عرضه کند تا سود واسطه‌گري و رانت مربوط براي دلال‌ها کاهش و درآمد بانک مرکزي افزايش يابد.

در بخش ديگري از اين پيشنهادها آمده است: نيازي به تامين ارز مسافري با قيمت رسمي براي همه مسافران خارجي وجود ندارد. اين افراد مي‌توانند با همان قيمت مرجع، نياز خود را تامين کنند.

از سوي ديگر، ايجاد سيستم دريافت و پرداخت با نرخ ارز مرجع موجب نزديک شدن نرخ بازار آزاد به نرخ ارز مرجع مي‌شود. به عبارت ديگر عرضه اضافي نرخ مرجع موجب کاهش تقاضاي سوداگرانه خواهد شد.

نکته مهم ديگر اين است که رواج صدور کارت‌هاي الکترونيکي ارزي، مشابه Visacard ، Master و امثال اينها و ايجاد سازوکاري که بتوان از آن طريق به راحتي و در اسرع وقت اين کارت‌ها را در اختيار مردم قرار داد، مي‌تواند در جلوگيري از دلالي موثر باشد. بانک‌ها مي‌توانند با توسعه خدمات بانکي خود و صدور کارت‌هاي مذکور، به نحوي که فقط در خارج از کشور و با نام شخص خريدار قابل نقد شدن باشند، نقش موثري در حذف دلال‌ها از بازار سياه ارز ايفا کنند.

آخرين نکته اين‌که پرداخت هزينه‌هاي ارزي به رانندگان اعزامي از طرف شرکت‌هاي حمل و نقل بين‌المللي بر اساس ضوابط و مقررات مربوط و بر اساس معرفي سازمان حمل و نقل و پايانه‌هاي کشور از طرف بانک‌هاي ذي ربط مي‌تواند از مشکلات اين بخش بکاهد.

کی باور میکنه دلار بیاد پایین یا نرخش ثابت شه با این اوضاع؟؟؟؟؟
    عزیز من اینها همش شعار هست یکماهه دلار داه روند صعودی خودشو طی میکنه!!!!
    اگ این خبر را وزهای اول میگفتن باور کردنی بود اما الان دیگه خیلی تابلو هست که شعاری بیش نیست!!!!!
    ببین مساله خیلی ساد هست درامد نفت دلار بود بعبارتی X----->Y اگر ایکس نفت باشه در نتیجه اگرگ میشه دلار

الان نفت ما تحریم هست د نتیجه دلار پر......
    فوق فوقش این درامد نفتی میخواد بشه روپیه یا یوان چین که بدرد نمیخورن(مفتشم هم گرونه)

بدبختانه اینه که از دبی هم دیگه جنسی نمیاد و لبتاپی که تا یکماه پیش 1 میلیون بود الان 1و700 شده خوب مشتری نمیخره فروشنده هم بمرور پشه میپرونه
    .
    .
    .
    .حالا شما تیتر بزنید موفقیت در تثبیت نرخ بانکی وقتی استفاده ای برای تولی کننده نداره و از همه مهمتروقتی در خزانه ارزی وجود نداره چه توضیحی میتونه داشته باشه خو اگه واقعا ارز دارن بریزن تو بازار این اشفتگی که عاقبت بدی داره را از بین ببن......
    Last edited by hadymk; 09-02-2012 at 22:30.

داره خودمونی میشه damino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

ببين ما 20 درصد صادرات نفت به اروپا داشتي.م كه وقتي تحريم شروع بشه به گفته آژانس انرژي قيمت نفت 30تا20 دلار افزايش پيدا مي كنه تازه مي شه نفت با كمي تخفيف (البته اون موقع نفت گرونتر شده پس خود به خود تخفيفي در كار نيست) تو كشورهاي شرقي فروخت. چرا يوان و روپيه ارزش نداره مگه از كجا واردات داريم از اروپا!!! ما 99 درصد وارداتمون
    از اين دو كشور هستش تا مي شه از اين دو كشور به عنوان واسطه استفاده كرد بگذريم كه تمام كالاي مصرفي ما توي اين كشورها
    توليد مي شه ( قطعات كامپيوتر،لب تاپ،موبايل و بقيه چيزا كه ما نمي دونيم)
    اصلا ما از طرف اروپا و امريكا تحريم هستيم و به ما جنسي نمي دن كه ما بخواهيم با دلار معامله كنيم
    يوان و روپيه كه توي خود اين كشورها كه ارزش داره
    تازه قراره كه نفت رو با طلا هم معامله كنند كه مي شه مازاد نيازشونو بصورت طلا بيارن تو كشور
    Last edited by damino; 10-02-2012 at 10:44.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

اون دسته از دوستانی که پستشون حذف شد و سایر دوستان گرامی :

لطفا فقط در چهارچوب تاپیک و موضوع تاپیک بحث کنید و از طرح کردن موضوعات انحرافی خودداری کنید /

ممنون از توجه و همکاری شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •