نــه نمیشه .
از کــل کسایی که بازی میکنــن تا که من دیدم اکثــرا لول 80 هستنــد که البته با هـــک میشه ایــن کارو کرد خودمم با هــک لول 80 شدم .
نــه نمیشه .
از کــل کسایی که بازی میکنــن تا که من دیدم اکثــرا لول 80 هستنــد که البته با هـــک میشه ایــن کارو کرد خودمم با هــک لول 80 شدم .
هـک کردن کار بچه هاست
خودت بازی کن مرد شی
من تا دیروز لولم 19 بود
امروز یه 2 ساعتی آنلاین زدم اونم با آدمای لول 80،همرو ترکوندم
الان لولم شده 76![]()
درستــه حرفت ولی میدونی چیــه وقتی همه اینکارو میکنن تــو هم مجبــور میشی اینکارو کنی. -- لول به نظــرم به جز باز شدن همـه اسلجه ها هیچ مزیت دیگه ای نداره .ولی تا لول 50 خودم رفتــم. حتی یه گان هم لول 30 کردم
![]()
هـک کردن کار بچه هاست
خودت بازی کن مرد شی
من تا دیروز لولم 19 بود
امروز یه 2 ساعتی آنلاین زدم اونم با آدمای لول 80،همرو ترکوندم
الان لولم شده 76
لول بالا بردن که کاری نداره ..برید توی این سرور هایی که Xp بالایی دارن و بازی کنید تا لول هاتون بالا بره ولی چه فایده وقتی دست ادم توی بازی پر نیست وهی میمیره ..درستــه حرفت ولی میدونی چیــه وقتی همه اینکارو میکنن تــو هم مجبــور میشی اینکارو کنی. -- لول به نظــرم به جز باز شدن همـه اسلجه ها هیچ مزیت دیگه ای نداره .ولی تا لول 50 خودم رفتــم. حتی یه گان هم لول 30 کردم
![]()
این سور های ایرانی هم که همش شده پر از مطقلب و چیتر !! مخصوصا مروارید انلاین و همیار نت شیراز !!!
فعلا بهترین سرور برای بازی با ایرانی ها همون Fray هستش که با یه ادمین توش پیدا میشه که چیتر ها رو کیک کنه ...
سرور برای بالا بردن لول هم برید توی High XP Server به اضای هر Kill بهتون 10000Xp میده !!
من تقریبا یه ماهه که دارم بازی می کنم تا الان توی پرستیژ مود 5 هستم !!! یه کلاس هم اضافه کردم و 6 تا کلاس دارم !!!
خداییش بازی توپی هستش به شرطی که چیتر توی سرور نباشه ...
BO$$ IChimaro gin
لینک فایلی که گذاشتید اکسپایر شده میشه دوباره بزارید
من مراحل رو واسه لن انجام دادم خود سیستم سرور وارد میشه ولی نمیدونم چرا سیستم های دیگه سرور رو پیدا نمیکن؟؟!
بچه ها این نقشه هاش هم کمند هم نچسب نقشه های جدید رو از کجا میشه دانلود کنیم
میشه یکی از دوستان لینک نقشه ها رو بده ؟
وقتی میرم توی سرور میگه files different from server
ممنون.....
ورژن بازیــت چیه ؟ حتما بایــد 1.4 باشــه اگه نیست صفحه قبــل گذاشتم اونو دانلود کـن بریز تو پوشه بازی .
ای بابا
شماها چجوری بازی میکنید ؟
هرچی روی Refresh list میزنم میپره بیرون
با Alter rev میرم...
شماهم این مشکلو دارین ؟
سلام دوست عزیز...
آلتر rev مربوط به مدرن وارفار2 میشه....
اون مشکل هم شما اگر حدود 40 ثانیه تا 1 دقیقه وارد سرور لیست شدید بعد دکمه رفرش لیست رو بزنید
اینو به نقل از خود آلتر rev دارم میگم همه همین مشکل رو دارن..من خودمم mw2 میزنم 3 ساله...
آلتر گفت در صدد رفع مشکل هستیم و هی نیایید تو سایت آلتر رو تاپیک بزنید یعنی منظورش به بچه های خارجی بود که هی میومدن اونجا میگفتن..
امیدوارم کمکی کرده باشم ...بای![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)