من امروز جمهوری بودم از چند تا از نمایندگی ها پرسیدم :
دستگاه رو نداشتن هیچکدوم و گفتن معلوم نیست تا قبل از عید بیاد یا نه
پرسیدم اخرین قیمت فروشتون چند بود :
گفتن 120
من امروز جمهوری بودم از چند تا از نمایندگی ها پرسیدم :
دستگاه رو نداشتن هیچکدوم و گفتن معلوم نیست تا قبل از عید بیاد یا نه
پرسیدم اخرین قیمت فروشتون چند بود :
گفتن 120
سلام.
امروز کل تبریز رو زیر و رو کردم ولی نبود که نبود.همه یا مارشال داشتن و یا lumixy.خواستم ببینم کدوم یک از دوستان میتونه برام بخره بفرسته(به خدا ثواب داره)؟
از خود شرکت زنگ بزن خرید کن، منم هیمن کارو کردم . با تیپاکس می فرستن فرداش دستته ...![]()
زنگ زدم گفتش نداریم 1 فروردین میاریم![]()
help me.
پریروز کم مونده بود سرم کلاه بره یه دونه lumixy بخرم.کسی از دوستان سایت اصلی(مال ایران نه)الکومکس رو میدونه.من که نمیتونم پیداش کنم
دوست من الکومکس سایت اصلی نداره الکومکس یه برند ایرانی هست و قطعات برای چین و کره
اکثر گیرنده های دیجیتال که میبینید تو چین کارتن میشند و اسماشون کلا در هیجا غیر ایران پیدا نمیشه![]()
بنام خدا
دوستان همه با مدالهای زیر آشنایی دارید
می خواستم ببینم در جکع بندی کدوم بهتره
فین ترونیکسfintronix--fts 3200 b
-الکومکسmv200 2012
-بلوسنسt14+
- لومکسی3608 یا 1007 یا 1008؟؟
کدوم بهترم
از نظر قیمت تقریبا یک رنجند
از نظر پخش فرمتها- مخصوصا همخوانی صدا و تصویر- بروزرسانی- آنتن دهی- تایم تعویض کانال- داغ کردن- همراه داشتن کابل HDMI- و .....
دا خل کاتالوگ که فقط بلوسنس flv پخش نمی کنه و سه تای دیگه همه چیز پخش کنن
بلوسنس دوستم صدا و تصویر همزمانی نداره برای فیلم های USB و فیلم های MKV رو فقط با کدینگ MPEG پخش میکنه
منم هر وقت زنگ میزنم شیراز میگه الکومکس هنوز نیومده شاید بعد از عید بیاد اگه ایرانیه چطوریه که میگن از گمرک ترخیص نشده ؟
سلام
الکومکس MV200 2012
لومکسی از نظر کیفیتی ساپورت FLV و زیرنویس ضعیفتر از الکومکس و بلوسنسه . تجربه من در مدل 3605 است که ظرف 6 ماه دو بار خراب شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)