خدا رو شکر که ایپد 3 خیلی با 2 فرق نداره و امثال من که 2 داریم زیاد دلمون نمیسوزه....فقط صفحه نمایش رتینا و چهار هسته اییش خوبه...وگرنه همه چیش مثه قبله
خدا رو شکر که ایپد 3 خیلی با 2 فرق نداره و امثال من که 2 داریم زیاد دلمون نمیسوزه....فقط صفحه نمایش رتینا و چهار هسته اییش خوبه...وگرنه همه چیش مثه قبله
بااااااااا
یه چیز گفتیم ببین چه قدر نوشته تحویلمون داد میگم یکم بیشتر از شکلکها استفاده میکردی
منظورم از اطلاعات خام این بود که اطلاعاتی که پردازش میشن ربطی به Gpu نداشته باشن گرفتی
تازه کی گفته که برای بازی تو pc پردازنده مهم نیست
اگه گرافیک قوی داشته باشی ولی پردازندت خوب نباشه پردازنده برای کارت گرافیک محدودیت ایجاد میکنه و این یعنی افت فریم حالا تو تبلتش رو نمیدونم
در ضمن من نمیدونم این Ios چی داره که شما سنگش رو به سینه میمالی
من طرفدار آندروید هم نیستم
ختم کلام بگم که پردازنده ی آیپد 3 از 4 هسته ای ها کم میاره
آقا سهیل کم پیدایی؟
منم دقیقا نظر شمارو دارم
اگر که تغییراتش عمده تر بود سریع اینو میفروختم میرفتم آیپد ۳ میخریدم ولی از اونجایی که چندان احتیاجی به این تغییرات جدید پیدا نمیکنم ترجیح میدم یک سال دیگه در خدمت آیپد ۲ عزیزم باشم d:
در کل پردازنده ی بسیار عالی وقتی نتونه قابلیت هاشو تو سیستم عاملی نشون بده چه فایده ای داره؟الآن تو اندروید این وضعیته و با این روال حتی اگه از لحاظ سخت افزاری پردازنده آیپد 3 ضعیف تر باشه(بر فرض)ولی در عمل و در استفاده سرعت چند برابری میده.
اکوسیستم اپل هم برای اهلش خیلی جذابه دیگه.نمیشه بگی چرا دوستش دارند.حالا شما برا چی دوستش نداری؟
کلا تبلتها و پی سی ها هم قابل مقایسه نیستند فکر میکنم.برا همین دوران بعد از پی سی داره شروع میشه دیگه!
درود بر شما
به عقیده من دلیل عمده این که امروزه ما شاهد افزایش کارایی بیشتر و افزایش کیفی و کمی کارتهای گرافیکی نسبت به پردازنده ها هستیم برمیگرده به توقعات مصرف کننده ها و مشتری .
به این شکل که منِ مصرف کننده انتظار دارم با تبلتم بتونم حد اقل بازی های روز رو انجام بدم و یا اینکه بتونم فیلمهای با کیفیت روتین رو مشاهده کنم و از اونجایی که در این دو زمینه شاهد پیشرفت روز افزون هستیم میبینیم که دستگاه های قابل حمل هم سعی میکنند که بتونن از این پیشرفت عقب نمونن
ولی از طرف دیگه من توقع انجام کارهایی با ثردازش بالا رو از تبلتم ندارم و برای اینکار از دسکتاپم استفاده میکنم
مثلا من انتظار ندارم آیپدم کارهای بتونه از پس کارهای محاسباتی نرم افزاری بر بیاد چون اصلا برای این کار طراحی نشده
و فرمایش شما در رابطه با ویندوز ۸ هم صحیح هست فقط باید توجه داشته باشید که این مشخصات اعلام شده از طرف مایکروسافت به عنوان حد اقلها بیان شده و بحث اون کاملا متفاوت از سیستم عامل آی او اس هست چونکه آی او اس فقط و فقط برای آیدیوایسها طراحی شده ولی ویندوز ۸ مثل اندروید خواهد بود
.
ما نمیتونیم بگیم پردازش گر در دستگاه های اپل مهم نیست چون اصلا این صحبت منتق خاصی پشتش نیست و با کمی توجه میفهمیم که پردازنده های استفاده شده در آیدیوایسها همیشه در بین بهترین ها بودن
هنگامی که شما مشغول اجرای یک بازی هستید این بازی هم از سیپیو استفاده میکنه هم از کارت گرافیک چه در تبلت چه در پی سی
ولی جدیدن این استفاده کردن از سی پی یو با آمدن جی پی یو ها کاهش چشم گیری داشته در همین فروم یک بار راجع به این موضوع بحث شد
شما اصلا خوندی چی گفتم یا نهمن کامل توضیح دادم که آیپد به علت استفاده درست از پردازنده و سیستم عامل ios و مچ بودن ایپد و.... کم نمیاره حالا اونرو بخون یکمقداری بیشتر از قبل توضیح میدهم
مجبورم با تکرار هر سوال شما که قبلا توضیح دادم و نگرفتینبیشتر توضیح بدهم پس خودت را اماده کن گفته باشم
شما یکبار با آیپاد تاچ کار کنید بعد برید اندروید4 را هم بریزید ببینید تو استفاده عملی کدوم هست که
هنگ نمیکند
ویروس نمیگیرد
کندی ندارد و به سریعترین شکل کار میکند
مشخصات پردازنده اصلا برای یک تبلت مهم نیست
اصلا شما نمیدونی تبلت برای چی هستش و چرا فروش تبلت آیپد اینقدر تو خارج ایران بالا است و چرا اکثر پزشکان امریکا در فکر خرید تبلت ایپد2 بودند
وقتی 4 هسته مهم است که سیستم سریعتر بشه ولی تو آیپد که سریعترین سخت افزاری هست که دیدم تا حالا هیچ کمبودی نیست
آیپد1 هم تو خیلی موارد سریعتر از 4 هسته ای هست چون
از2 هسته اون4 هسته استفاده نمیشه
باز اگه میگفتین 2 هسته فرکانس بالا ایپد را شکست بده باز یک چیزی
که در اون صورت هم ios بهتره به خاطر سرعت سیستم عامل اپل که اونقدر سریعه که شما اصلا سیستم عامل را نمیبینیو مزاحم نیستش برات وبه خاطر همین بعضیها که سیستم عامل را مترادف با کندی-هنگی-ویروسی-اتلاف وقت-سختی در کار کرد میدونند ios را جزو سیستم عامل نمیدونند
همیشه اپل کارهاشو چه نرم افزاری و چه سخت افزاری کامل و روان انجام میدهد
یعنی وقتی ios4 را بارios5 مقایسه میکنید سرعت ممکنه کمتر هم شده باشهچون اضافه کردن یک مورد کامل همیشه به یک سیستم عامل کامل سخت هستش و اونقدر سیستم عامل خوب هست که سریعتر نمیشه
ممکنه با اضافه کردن مواردی به سیستم عامل پردازنده به مشکل بخورد و خیلیها هم برای همین است که میگند چرا 4 هسته نشده و گرنه سریعترین سیستم عامل دنیا هستش با اجازتون البته
در حالی اندروید میاد از اول کند و حالت بتا با هزارتا ایراد و باگ هست بعدش کم کم بهبود میده و سریعترش میکنه و هیچوقت هم کامل و روان نیست
بعشم ios سریعترین سیستم عامل دنیا هست و البتهذممکنه شما طرفدار ویندوز8 باشید که باید بگویم تو ویندوز 9 با تغیرات انقلابی شاید به سرعت ios6 برسد
آخه اگه 1 خط جواب بدم که مدام میخواین سوال کنیدهر جند الان هم زیاد فرقی نکرد
استفاده درست از شکلک هم میتونه به فهم مطلب کمک کنه و شاید بالعکس
و نمیدونم چرا بعضیها بدشون میاد
یکی به سوالهای من هم جواب میداد خوب بودها
فکر کنم مطلب از 3 خط بیشتر باشه را کسی نخونهمن هم احتمالا بیکارم میام گزارش زنده از معرفی آیپد میگذارم بعدش پاک میشه
یا تحلیل و معرفی و...بعدش هم انگار هیچکی مطلب را نخونده
تشکر هم که رنگش را هم یادم رفته چطوری میگذاشتن
اصل قضیه این هست که هر چی گرافیک کارش سنگینتر باشه برعکس پردازنده کار راحت تری برای کنترل اطلاعات گرافیک داره یعنی هر وقت گرافیک کم بیاره پردازنده راحته و بالعکس
بطور عامیانه گفتم
این نظرات غیر تخصصی که میگند نمیدونم این گرافیک 7850 از AMD مثلا پردازنده 8 هسته بولدوزر میخواهد تا کم نیاره را اصلا قبول ندارم
پردازنده نباید برای گرافیک گلوگاه باشه و وقتی گلوگاه میشود که گرافیک سرعت بالایی برای اطلاعاتش بخواهد
مثال: در یک سیستم که مثلا از گرافیک آنبرد اینتل که روی پردازنده هست استفاده شده و پردازنده هم مثلا core i7 2500 هستش و شما میبینید که در وضوح 720p حدود 100 فریم میگیرید و پردازنده در بالاترین فشار کاری هست حالا اگر وضوح به full hd برسد کارت گرافیک تحت فشار قرار گرفته و پردازنده در کمترین فشار کاری هست و فریم به 30 افت کرده است
الان APU AMD از یک پردازنده ضعیف و یک گرافیک بسیار قوی تشکیل شده است و در همه مقایسه هایی که برای بازی بود و مصرف انرژی AMDاز اینتل (که دارای پردازنده بسیار قویتر و گرافیک بسیار ضعیفتر هستش ) شکست خورده است.
شما اطلاعات خام را یک 5 خط توضیح بده به من
یعنی چی گرافیک نخواهد؟دقیقا چه کاری؟حداقل بگو تو چه بخشی؟
شما اگه تبلت را فقط تو پردازنده اونهم از نوع 4 هسته میبنی باید بگم اصلا درک درستی از تبلت نداری
به قیمت تک تک قطعات هم نگاه کنی میبینی پردازنده ارزونترینشه
باتری تبلت و صفجه نمایش اون هر کدوم چندین برابر پردازنده که شما عاشقشی قیمت تموم شده داره
همین گرافیک آیپد بیشتر از 20 برابر پردازنده اون قدرت داره
برای قدرت بالای گرافیک هست که کلی برنامه هم برای کار با گرافیک اومده مثل تبدیل 6 برابر سریعتر گرافیک به نسبت پردازنده و رندر 20 برابر سریعتر گرافیک و...
اصلا به خاطر قدرت بالای گرافیک شرکت AMD رفت شرکت ATI را خرید تا بتواند APU بدهد که تا سال 2014 کاملا گرافیکی میشود که پردازنده هم هست حالایعنی به خاطر معماری برتر گرافیک پردازنده داخل گرافیک حل میشود
توی تبلت اپل که دیگه اصلا پردازنده مهم نیست چون تنها وظیفه پردازنده کند نشدن کارایی سیستم عامل و کارهای مربوط به اون هستش
تا حالا فکر کردین چرا یک کنسول بازی کند بازی را اجرا نمیکند!دلیل کند نشدن سیستم عامل اپل هم همونه
فرق اپل مثلا با کنسول بازی سونی این هست که در PS3 یک سختت افزار هست که بازی برای اون سخت افزار بخصوص نوشته میشودو PS3 ارزان ولی برنامه را گران میخرید یعنی از برنامه سود میکند
ایپد برعکسهٌ یعنی برنامه ایی هست که سخت افزار روی آن سوار میشود نرم افزار ارزان و عالی و خوب و سخت افزار مقداری گران قیمت که الان دیگه گران نیستش
بعدش هم اول جای سیلی رو صورتم را ببین بعد بگو سرخه
اون موقع که آیپد 2 3G 64 GB بودش 1070 هزارمن ابله رفتم آیپد 3G 16 خریدم که چی؟حالا پول ندارم برم تبدیلش کنم به آیپد64 گیگابایت
چه برسه به خرید آیپد جدید
خود لبتاپ قویترینش مثلا 5 میلیونی اون قابل مقایسه با یک سیستم دسکتابب2 تومانی هم نیستش و پایینتره ولی یک تبلت ارزش بیشتری نسبت به لبتاپ داره .اون موقع میتونستم لبتاپ بخرم و...ولی من ار اون موقع فهمیدم :
مهم لذت و کاری هست که با تبلت انجام میدهیدادمها نیستم که
یک لبتاپ چند کیلیوی را بگیرند و دلشون خوش باشه که یک وسیله گرفتند حالا تنها کارشون ممکنه اینترنت رفتن باشه و یا فیلم دیدن ویا...
تنها فرق و کمبود ios نسبت به مک نبودن حالت برنامه نویسی هست که بدرد من که نمیخوره
وگرنه ایپد برای من 100 برابر بهتر از بهترین لبتاپ هستش و 100 برابر کاربردی تر
آهنگ میزنم-کتاب میخونم-اینترنت میرم-بازی میکنم-فیلم میبینم-عکاسی -انواع نرم افزار متفرقه مثلا برای کار با وسایل به وسیله داک مادون قرمز و یا مهندسی و یا بیزنسی ویا ویرایش فیلم و یا...
تعریف pc=وسیله ای که با تغییر نرم افزار کاربرد اون هم کاملا تغییر کنه
مکانیکها میدونند آیپد برای خودرو چه وسیله ارزشمندی هست حالا چه به عنوان تزیینات داخل خودرو و چه به عنوان دستگاه تنظیم موتور و...
گذاشتن هر روز آیپد تو شارژ هم به معنی میزان استفاده بیشتر از مجموع دستاب و لبتاپ و ... برام هستش
همینقدر بگم که 99 درصد دانلود من شده app store از وقتی آیپد خریدم
تا آخرش خوندیپس یک تشکر ویژه داری
الان تو ایران دست دوم آیپد بهترین انتخواب ممکنه هر چند که من دستگاه نو خریدم ولی با این اختلاف تخیلی قیمت دست دوم آیپد دیگه نو نمیخرم
ویندوز8 هم که اصلا برای تبلت اومدهببینم چقدر میتونه هنگ نکنه
ویروسی نشه
کند نشه
و کار باهاش سخت نباشه
![]()
دقیقا درستهحالا فردا بیان اصلا 8 هسته بندازن روی تبلت
چه فایده که از 6 هسته اون هم استفاده نمیشه
سیستم عامل ios در سریعترین شکل ممکن و بهترین حالت است درست مثل بازی کردن روی یک کنسول بازی هستش
دوران بعد از pc به نظر من:
در گذشته و در حالت سنتی شما یک کامپیوتر بیشتر نداشتی که اون هم خیلی گران بودش و همه وسایل به اون وصل میشد
ولی در حالت مدرن که دوران بعد از pc باشه
همون کامپیوتر به علت ارزانی خورد شده و در داخل تمام وسایل شما قرار میگیرد
مثل:گوشی هوشمند =ترکیب کامپیوتر+گوشی
تلویزیون هوشمند=ترکیب کامپیوتر+tv
و...
تعریف کامپیوتر=هر سخت افزاری که با نرم افزارهای مختلف کاربردش کاملا تغییر کند
البته یک تعریف هم هست که بیشتر به درد محصولات اپل میخوره
اونقدر استفاده از کامپیوتر آسان شود که در تمام وسایل بشود آن را قرار داد
چند دفعه keynote را نگاه کردم. (از iTunes دانلود شده)
به نظرم خیلی زور میزدن بقبولونن که ما بدون استیو هم همچنان همونیم که بودیم!
اما کلا iPad جدید نسبت به iPad2 اونقدر قابلیت داره که من بخوام آپگرید کنم. (فقط به خاطر رتینا!)
قابلیتهای دیگه که افزوده شدن زیاد به درد من نمیخورن اما رتینا یکی از بهترین قابلیتهای این آیپد هست که به کمک گرافیک بهبود یافته میتونه کمک خوبی برای appبازهای گرافیست باشه.
چرا مدیر مورد علاقه من، اسکات نیومد؟! کسی میدونه؟
استیو یه دونه بود. Keynoteـی که اون ارائه میداد اصلاً قابل مقایسه با این صدای بیحال تیم کوک نیست. یه بار مراسم معرفی آیفون (2007) و آیپاد (2001) رو ببینید و فرض کنید مثلا فیل شیلر میخواست اینها رو معرفی کنه... چه شود!
اسکات هم شاید چون حرفی واسه گفتن نداشت نیومد. در مورد 5.1 فقط اضافه کردن زبان ژاپنی به Siri رو گفتند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)