DLL-Files.com FIXER رو نصب کردم حل شد
حالا نمیتونم بازی رو سیو کنم
چون game live for windows یوزر و پسوورد میخاد
چی کار کنم ؟
ظاهرا الان بیشتر دوستان مشکل سیو کردن دارند
DLL-Files.com FIXER رو نصب کردم حل شد
حالا نمیتونم بازی رو سیو کنم
چون game live for windows یوزر و پسوورد میخاد
چی کار کنم ؟
ظاهرا الان بیشتر دوستان مشکل سیو کردن دارند
Last edited by peyman_nn; 19-12-2011 at 22:11.
من نسخه 4 دی وی دی رو از نقلاب خریدم. بعد از نصب و کپی فولدر WIN32 و اجرای بازی این میاد:
چی کارش کنم؟
کسانی که مشکل اینو دارن که وقتی توی بازی میرن و home رو می زنن gfwl باز نمیشه فایل xlive.dll از داخل پوشه بازی رو پاک کنن و این مشکل حل میشه و می تونن راحت توی بازی اکانت آفلاین بسازن تا دیگه مشکل سیو نشدن بازی وجود نداشته باشه...
اینو خودم امتحان کردم
من اصلا این فایل xlive.dll رو تو پوشه بازی ندارم. ضمنا gfwl رو هم نصب کردم و آپدیت هم کردم
هیچ کس نمی تونه کمک کنه؟
dlc با حجم 600 مگ رو ریختم و کرک ورژن 2 که تو پست اول هست رو هم ریختم ولی باز هم همین میاد!
این مشکلها چطور حل می شه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
retry رو که می زنم یه صفحه میاد می گه سریال نامبر بده!
کمک؟؟؟!!
در ضمن نسخه R.G. Catalyst دارم و 4 dvd هست و وقتی بازی کامل نصب میشه حجمش 17gb میشه و crackfix 53 mb به همراه اپدیت 99 mb هم با بازی نصب میشه مشکلم رو بالا توضیح دادم لطفا راهنمایی کنید
جوابتون رو تو این پست دادم مدتها پیش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام منم قبلا اینو خوندم ولی فکر نکنم بازیم چیزی کم داشته باشه چون 17gb حجمشه حالا اگه شما میتونید این فایلی که میگید رو برام اپلود کنید خیلی ممنون میشم و اگه نه حداحقل از اون پوشه ای که این فایل توش هست یک عکس بگیرید تا با مال خودم مقایسه کنم ببینم چی کسر داره با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)