تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 91 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بچه ها قدر این پست هارو بدونین.من به خود این سینا جان هم عرض کرده بودم در یه سایت دیگه که از هومن اسماعیل زاده نزدیک بود خر شم یه امپ هدفون بردارم میگفت 130000 تومن. دمت گرم داداش خیلی چشم و دل سیری ممنونتم.من پشت دستت میسازم یدونه.توی نت نقشه زیاده منم زبانم بد نیست چندین بار دانلود کردم که خودم بسازم ولی مشکلم رو الان شما حل کردی که از قطعات داخل ایران استفاده میکنی.بازم مرسی و منتظر ادامه هستیم.راستی من برام حمل و ایناش مهم نیست اصلا می خوام با برق شهری بزنم کار کنه لطفا اینم یه راهنمایی برام بکن.بازم مرسی...

2. 7 کاربر از seido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خیلی ممنون از حمایت شما
    بله اگه کمکی از دستم بر میاد در خدمتم

خیلی ممنون از مطالب مفید شما اصولا جریان DC در های فای جایگاه ویژه ای داره، به دلیل خطی بودن و نداشتن ریپل های ناگهانی و ازینرو کمترین تاثیر منفی بر صدا اعمال میشه. ولی مساله اصلی اینه که لامپها مایکروفونیک دارند. خازن ها پیزوالکتریک اصولا یه لامپ وقتی لرزش داشته باشه، سازمانش بهم میریزه و مایکروفونیک روی صدا تاثیر منفی میزاره، حالا دلیل اینکه این آمپ های فول لامپ یا هایبرید ساخته میشه، اینه که شما میتونی در حالیکه نشستی از آمپ استفاده کنی. یا براحتی با خودت حمل کنی . ولی بهترین بازده بصورت ثابت و دستکتاپ خواهد بود

امروز رفتم و Mosfet IRF510 و رگولاتور LM317 پیدا کردم و گرفتم. خوشبختانه یه نقشه خیلی خوب از این ماسفت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست... یه سری مقاومت و خازن و مولتی ترن هم گرفتم و امد خونه و مونتاژش کردم. تقریبا 1 ساعت کار داشت مونتاژش. هنوز صدا نگرفتم (هدفون دم دست نیست، فردا احتمال داره تست کنم)
    نکته خیلی مهم: کیفیت صدای نهایی ارتباط مستقیم داره با کیفیت خازن ها و ارتباط بین قطعات و از همه مهمتر یه جریان 12 ولت تمیز و بدون ریپل. صرف ساخت یه همچین آمپی نمیشه انتظار داشت بهترین صدارو ازش بگیرید، باید روش کار کنید و مودیفای کنید و از قطعات بهتر استفاده کنید، بایاس کنید... مدار رگوله جریان سر راهش قرار بدین یا از همه بهتر از باطری استفاده کنید ... ورودی و خروجی های با کیفیت تر استفاده کنید تا به بهترین نتیجه برسید
    عکس ها: (گزارش کامل تر و جامع تر رو بعدا سر فرصت میزارم با توضیح واضحات)

قطعات:

ظاهر کلی:

نمای پشتی:

در تاریکی:

یه LED بنفش گذاشتم پشت لامپ برای زیبایی که میشه همون رو از داخل تعبیه کرد که زیبایی بیشتری به لامپ میده:
    آقا من که خیلی ذوق زده شدم
    اگر اینجوری پیش بره، حتماً یدونه akg k701 میگیرم
    فقط یک قضیه ایی هست، خب من از لحاظ تئوری و ساخت آمپ هیچی بارم نیست؛ ولی به نظر میاد که این آمپ توان راه اندازی هدفون های گرسنه رو نداره (بحث کیفیت صدا رو که نمیدونیم)
    برای گزینه های خیلی بهتر،
    من مقداری سرچ کردم، علاوه بر یکسری یافته های نا امید کننده که حاوی این مطلب بودن که "احتمال زیادی داره که هزینۀ آمپی که قراره بسازین بیشتر از قیمت خود آمپ بشه
    یکسری لینک مفید پیدا کردم که توش آموزش های بعضی آمپ های خیلی خوب بود
    فقط اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که این ها نیاز به بورد دارن که برای طراحی و ساخت بورد، نمیدونم امکانات توی ایران هست یا نه، یا اصلاً یهو هزینۀ اینها خیلی زیاد میشه برای ما و قطعات مورد استفادشون، توی ایران نیست احتمالاً
    حالا شما یک زحمتی بکشین، نگاهی به لیست قطعات بعضی مدل ها بکنین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها قدر این پست هارو بدونین.من به خود این سینا جان هم عرض کرده بودم در یه سایت دیگه که از هومن اسماعیل زاده نزدیک بود خر شم یه امپ هدفون بردارم میگفت 130000 تومن. دمت گرم داداش خیلی چشم و دل سیری ممنونتم.من پشت دستت میسازم یدونه.توی نت نقشه زیاده منم زبانم بد نیست چندین بار دانلود کردم که خودم بسازم ولی مشکلم رو الان شما حل کردی که از قطعات داخل ایران استفاده میکنی.بازم مرسی و منتظر ادامه هستیم.راستی من برام حمل و ایناش مهم نیست اصلا می خوام با برق شهری بزنم کار کنه لطفا اینم یه راهنمایی برام بکن.بازم مرسی...
    آقا من که خیلی ذوق زده شدم
    اگر اینجوری پیش بره، حتماً یدونه akg k701 میگیرم
    فقط یک قضیه ایی هست، خب من از لحاظ تئوری و ساخت آمپ هیچی بارم نیست؛ ولی به نظر میاد که این آمپ توان راه اندازی هدفون های گرسنه رو نداره (بحث کیفیت صدا رو که نمیدونیم)
    برای گزینه های خیلی بهتر،
    من مقداری سرچ کردم، علاوه بر یکسری یافته های نا امید کننده که حاوی این مطلب بودن که "احتمال زیادی داره که هزینۀ آمپی که قراره بسازین بیشتر از قیمت خود آمپ بشه
    یکسری لینک مفید پیدا کردم که توش آموزش های بعضی آمپ های خیلی خوب بود
    فقط اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که این ها نیاز به بورد دارن که برای طراحی و ساخت بورد، نمیدونم امکانات توی ایران هست یا نه، یا اصلاً یهو هزینۀ اینها خیلی زیاد میشه برای ما و قطعات مورد استفادشون، توی ایران نیست احتمالاً
    حالا شما یک زحمتی بکشین، نگاهی به لیست قطعات بعضی مدل ها بکنین:

ممنون از لطف همه دوستان. به نظر من بهتره فعلا آمپی که ساختم رو بعنوان یه پروژه پروتوتایپ در نظر بگیریم و طی مراحل مختلف سعی کنیم که تغییرات ممکن رو اعمال کنیم تا کارایی آمپ رو افزایش بدیم. یعنی بصورت قدم به قدم سعی کنیم که نویز و هـــــوم کمتری داشته باشیم و هارمونیک دیستورشن رو بیاریم پایین (بایاسینگ مناسب رو انجام بدیم) و منبع تغذیه تصفیه شده ای بسازیم... خازن های مختلف رو تست کنم و ببینم کدوم بهتر عمل میکنه. یعنی به نظر من فعلا دوستان اقدام به ساخت نکنن، کمی صبر کنید تا بهترین حالت و نقشه بدست بیاد. در این اثنی نظرات دوستان که تخصصی فنی دارند در نقشه و نظر دوستان دیگه در ظاهر دستگاه اعمال بشه. همچنین به نظر من بهتره که برای تست صدای آمپ، یکی از دوستان که در زمینه هدفون خبره هستند و تهران هم هستند با من هماهنگ بشن که من آمپ رو در اختیارشون بزارم و نظراتشون رو در اصلاح طرح بکار ببریم گاهی حتی تست های روتین آزمایشگاهی نتیجه ی خوبی نشون میده ولی در تست صدا تفاوتی تشخیص داده میشه همچنین به نظر من جعبه ی به این کوچکی مناسب نیست، همونطور که میدونیم لامپ تحت تاثیر پدیده مایکروفونیکک هست و همچنین میدونیم که خازن ها پیزوالکتریک هستند (نسبت به ولتاژی که بر اونها اعمال میشه، تا شعاع مشخصی امواج مافوق صوت ساطع می کنند) که می تونن صدارو تخریب کنند. به نظر من یه جعبه بزرگتر باید انتخاب بشه. از سیم های بهتر برای اتصالات میشه استفاده کرد و همچنین از کانکتورهای بهتر... اگه جعبه بزرگتر باشه میشه تغذیه رو در محفظه ای فلزی و کاملا ایزوله در داخل جعبه اصلی تعبیه کرد. اگه جعبه بزرگتر باشه میشه از ولوم های های-اند مثل alps یا پاناسونیک استفاده کرد که 100% تاثیر مثبت توی نتیجه دارن... (اگه از ولوم های موتوردار استفاده بشه، میشه برای آمپ ریموت کنترل هم تعبیه کرد که البته برای آمپ هدفون زیاد ضروری نیست چون فاصله شنونده تا آمپ کمه قاعدتاً)
    اونطوری که من می بینم، دوستان زیادی علاقمند به آمپ هدفون (مخصوصا لامپی) هستند. من دیدم که دوستانی 200... 300... 500 یا حتی بالای 1 میلیون تومان برای هدفون هزینه کردند. به نظر من اگه کسی اینقدر هزینه کنه، و یک پنجم اون مبلغ رو برای آمپ لامپی هزینه کنه، تازه حق مطلب ادا شده. یعنی حیفه که شما که سورس های مناسب (Cowon و ایپاد و ...) دارید و هدفون خوب هم دارید، گوشتون رو از شنیدن صدای لامپ محروم کنید. حالا این پروژه ای که شروع کردم یه چیز حداقلی برای داشتن صدای لامپه. یه هایبریده. میشه حتی به پروژه تمام لامپی فکر کرد اگه به نتایج خوب برسیم و دوستان علاقه داشته باشند، می تونم حتی نقشه نهایی رو پروتل کنیم و بدیم برامون PCB بسازن که کلا کار حرفه ای تر انجام بشه

برای جعبه خوشبختانه میتونیم از گروه صنعتی بهار کمک بگیریم که محصولات بسیار ارزنده با قیمت مناسب دارند. انواع و اقسام جعبه های پلاستیکی، آلومنیومی و شیشه ای رو دارند. برای آمپ هدفون به دلیل اینکه کوچکه، بهتره که جعبه آماده خریداری بشه، خیلی بصرفه تره. آدرس گروه بهار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برید محصولات رو ببینید و لذت ببرید من که خیلی خوشم میاد از این جعبه های آماده.

به نظر من هدف ما باید رسیدن به پروژه ای کاملا پویا با نتیجه صوتی عالی و هزینه زیر 100 هزار تومن + ظاهر زیبا باشه.
    Last edited by klipsch; 08-05-2012 at 00:16.

6. 8 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

!!! NICE

راستی اون جعبه‌ای که تو تصویر اول گذاشتید رو از کجا تهیه کردید؟
    یه مدت در به در دنبال همچین چیزی میگشتم اما گیرم نیومد.
    نگید از بهار گرفتید که شاخ درمیارم!
    -----------------------------------------------
    ویرایش:
    خوب، قبل از اینکه پست من ارسال بشه شما در ویرایش پست قبلی نوشتید که از بهار تهیه کردید و من هم شاخه رو در آوردم!
    کد محصولش رو میدونید چیه؟
    Last edited by BraveKnight; 08-05-2012 at 00:44.

8. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از لطف همه دوستان. به نظر من بهتره فعلا آمپی که ساختم رو بعنوان یه پروژه پروتوتایپ در نظر بگیریم و طی مراحل مختلف سعی کنیم که تغییرات ممکن رو اعمال کنیم تا کارایی آمپ رو افزایش بدیم. یعنی بصورت قدم به قدم سعی کنیم که نویز و هـــــوم کمتری داشته باشیم و هارمونیک دیستورشن رو بیاریم پایین (بایاسینگ مناسب رو انجام بدیم) و منبع تغذیه تصفیه شده ای بسازیم... خازن های مختلف رو تست کنم و ببینم کدوم بهتر عمل میکنه. یعنی به نظر من فعلا دوستان اقدام به ساخت نکنن، کمی صبر کنید تا بهترین حالت و نقشه بدست بیاد. در این اثنی نظرات دوستان که تخصصی فنی دارند در نقشه و نظر دوستان دیگه در ظاهر دستگاه اعمال بشه. همچنین به نظر من بهتره که برای تست صدای آمپ، یکی از دوستان که در زمینه هدفون خبره هستند و تهران هم هستند با من هماهنگ بشن که من آمپ رو در اختیارشون بزارم و نظراتشون رو در اصلاح طرح بکار ببریم گاهی حتی تست های روتین آزمایشگاهی نتیجه ی خوبی نشون میده ولی در تست صدا تفاوتی تشخیص داده میشه همچنین به نظر من جعبه ی به این کوچکی مناسب نیست، همونطور که میدونیم لامپ تحت تاثیر پدیده مایکروفونیکک هست و همچنین میدونیم که خازن ها پیزوالکتریک هستند (نسبت به ولتاژی که بر اونها اعمال میشه، تا شعاع مشخصی امواج مافوق صوت ساطع می کنند) که می تونن صدارو تخریب کنند. به نظر من یه جعبه بزرگتر باید انتخاب بشه. از سیم های بهتر برای اتصالات میشه استفاده کرد و همچنین از کانکتورهای بهتر... اگه جعبه بزرگتر باشه میشه تغذیه رو در محفظه ای فلزی و کاملا ایزوله در داخل جعبه اصلی تعبیه کرد. اگه جعبه بزرگتر باشه میشه از ولوم های های-اند مثل alps یا پاناسونیک استفاده کرد که 100% تاثیر مثبت توی نتیجه دارن... (اگه از ولوم های موتوردار استفاده بشه، میشه برای آمپ ریموت کنترل هم تعبیه کرد که البته برای آمپ هدفون زیاد ضروری نیست چون فاصله شنونده تا آمپ کمه قاعدتاً)
    اونطوری که من می بینم، دوستان زیادی علاقمند به آمپ هدفون (مخصوصا لامپی) هستند. من دیدم که دوستانی 200... 300... 500 یا حتی بالای 1 میلیون تومان برای هدفون هزینه کردند. به نظر من اگه کسی اینقدر هزینه کنه، و یک پنجم اون مبلغ رو برای آمپ لامپی هزینه کنه، تازه حق مطلب ادا شده. یعنی حیفه که شما که سورس های مناسب (Cowon و ایپاد و ...) دارید و هدفون خوب هم دارید، گوشتون رو از شنیدن صدای لامپ محروم کنید. حالا این پروژه ای که شروع کردم یه چیز حداقلی برای داشتن صدای لامپه. یه هایبریده. میشه حتی به پروژه تمام لامپی فکر کرد اگه به نتایج خوب برسیم و دوستان علاقه داشته باشند، می تونم حتی نقشه نهایی رو پروتل کنیم و بدیم برامون PCB بسازن که کلا کار حرفه ای تر انجام بشه

برای جعبه خوشبختانه میتونیم از گروه صنعتی بهار کمک بگیریم که محصولات بسیار ارزنده با قیمت مناسب دارند. انواع و اقسام جعبه های پلاستیکی، آلومنیومی و شیشه ای رو دارند. برای آمپ هدفون به دلیل اینکه کوچکه، بهتره که جعبه آماده خریداری بشه، خیلی بصرفه تره. آدرس گروه بهار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من هدف ما باید رسیدن به پروژه ای کاملا پویا با نتیجه صوتی عالی و هزینه زیر 100 هزار تومن + ظاهر زیبا باشه.
    اول معذرت خواهی کنم بابت اشتباهات فراوون تایپی تو پست هایی که با تبلت می ذارم...
    دوم اینکه با تمام نظراتتون چه در مورد نحوه برخورد با این پروژه و چه در مورد استفاده از گوش و هدفون دوستان خبره صد در صد موافقم...
    سوم اظهار خرسندی از امکاناتی که تو ایران با کمی هزینه می تونه در دسترس باشه، مثلا همین پاساژ امجد که از موهبت های الهی هست( من برای طراحی کنترلر بایورآکتورم از یکی از افراد ین پاساژ کمک گرفتم که ستاپی که به طرق دیگه بالای یک ملیون خرج بر می داشت رو با 140-50 تومن برام طراحی کردن و ساختن"آقای سینا فقیهی بود اسمشون اگه درست خاطرم مونده باشه") طبقه دوم هم که باکس های خوبی داشت که خیلی به کار من اومد....

10. 4 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

12. 3 کاربر از mahdigholami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

!!! NICE

راستی اون جعبه‌ای که تو تصویر اول گذاشتید رو از کجا تهیه کردید؟
    یه مدت در به در دنبال همچین چیزی میگشتم اما گیرم نیومد.
    نگید از بهار گرفتید که شاخ درمیارم!
    -----------------------------------------------
    ویرایش:
    خوب، قبل از اینکه پست من ارسال بشه شما در ویرایش پست قبلی نوشتید که از بهار تهیه کردید و من هم شاخه رو در آوردم!
    کد محصولش رو میدونید چیه؟
    BMD 60003-A6
    قیمت: 14،500 ریال

و جعبه دوم که سفید-فسفری بود که من استفاده کردم: BMC 70003-A4
    قیمت: 49،000 ریال

14. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kouroshpayande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    قیمت آمپ های ویتوس رو دارید؟
    تهران پیدا میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    قیمت آمپ های ویتوس رو دارید؟
    تهران پیدا میشه؟
    نمایندگی داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز از صدای آمپ کوچولوی خوشحال چه خبر؟ تستش کردید؟

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

19. 4 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •