ممنون از لطف همه دوستان. به نظر من بهتره فعلا آمپی که ساختم رو بعنوان یه پروژه پروتوتایپ در نظر بگیریم و طی مراحل مختلف سعی کنیم که تغییرات ممکن رو اعمال کنیم تا کارایی آمپ رو افزایش بدیم. یعنی بصورت قدم به قدم سعی کنیم که نویز و هـــــوم کمتری داشته باشیم و هارمونیک دیستورشن رو بیاریم پایین (بایاسینگ مناسب رو انجام بدیم) و منبع تغذیه تصفیه شده ای بسازیم... خازن های مختلف رو تست کنم و ببینم کدوم بهتر عمل میکنه.
.gif)
یعنی به نظر من فعلا دوستان اقدام به ساخت نکنن، کمی صبر کنید تا بهترین حالت و نقشه بدست بیاد. در این اثنی نظرات دوستان که تخصصی فنی دارند در نقشه و نظر دوستان دیگه در ظاهر دستگاه اعمال بشه. همچنین به نظر من بهتره که برای تست صدای آمپ، یکی از دوستان که در زمینه هدفون خبره هستند و تهران هم هستند با من هماهنگ بشن که من آمپ رو در اختیارشون بزارم و نظراتشون رو در اصلاح طرح بکار ببریم
.gif)
گاهی حتی تست های روتین آزمایشگاهی نتیجه ی خوبی نشون میده ولی در تست صدا تفاوتی تشخیص داده میشه
.gif)
همچنین به نظر من جعبه ی به این کوچکی مناسب نیست، همونطور که میدونیم لامپ تحت تاثیر پدیده مایکروفونیکک هست و همچنین میدونیم که خازن ها پیزوالکتریک هستند (نسبت به ولتاژی که بر اونها اعمال میشه، تا شعاع مشخصی امواج مافوق صوت ساطع می کنند) که می تونن صدارو تخریب کنند. به نظر من یه جعبه بزرگتر باید انتخاب بشه. از سیم های بهتر برای اتصالات میشه استفاده کرد و همچنین از کانکتورهای بهتر... اگه جعبه بزرگتر باشه میشه تغذیه رو در محفظه ای فلزی و کاملا ایزوله در داخل جعبه اصلی تعبیه کرد. اگه جعبه بزرگتر باشه میشه از ولوم های های-اند مثل alps یا پاناسونیک استفاده کرد که 100% تاثیر مثبت توی نتیجه دارن... (اگه از ولوم های موتوردار استفاده بشه، میشه برای آمپ ریموت کنترل هم تعبیه کرد که البته برای آمپ هدفون زیاد ضروری نیست چون فاصله شنونده تا آمپ کمه قاعدتاً)
اونطوری که من می بینم، دوستان زیادی علاقمند به آمپ هدفون (مخصوصا لامپی) هستند. من دیدم که دوستانی 200... 300... 500 یا حتی بالای 1 میلیون تومان برای هدفون هزینه کردند. به نظر من اگه کسی اینقدر هزینه کنه، و یک پنجم اون مبلغ رو برای آمپ لامپی هزینه کنه، تازه حق مطلب ادا شده. یعنی حیفه که شما که سورس های مناسب (Cowon و ایپاد و ...) دارید و هدفون خوب هم دارید، گوشتون رو از شنیدن صدای لامپ محروم کنید. حالا این پروژه ای که شروع کردم یه چیز حداقلی برای داشتن صدای لامپه. یه هایبریده. میشه حتی به پروژه تمام لامپی فکر کرد
.gif)
اگه به نتایج خوب برسیم و دوستان علاقه داشته باشند، می تونم حتی نقشه نهایی رو پروتل کنیم و بدیم برامون PCB بسازن که کلا کار حرفه ای تر انجام بشه
برای جعبه خوشبختانه میتونیم از گروه صنعتی بهار کمک بگیریم که محصولات بسیار ارزنده با قیمت مناسب دارند. انواع و اقسام جعبه های پلاستیکی، آلومنیومی و شیشه ای رو دارند. برای آمپ هدفون به دلیل اینکه کوچکه، بهتره که جعبه آماده خریداری بشه، خیلی بصرفه تره. آدرس گروه بهار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید محصولات رو ببینید و لذت ببرید
.gif)
من که خیلی خوشم میاد از این جعبه های آماده.
به نظر من هدف ما باید رسیدن به پروژه ای کاملا پویا با نتیجه صوتی عالی و هزینه زیر 100 هزار تومن + ظاهر زیبا باشه.