تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 33 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 329

نام تاپيک: بالاخره asus n55sf رو خریدم ........

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله گرافیک2 گیگ فقط با رم 4 از طرف کارخونه ارائه شده
    لپ تاپ من گرافیکش 2 هست و رمش هم ارجینال 8 یا بقول شما از طرف کارخونه
    از رو برچسبی که روی لپ تاپ و جعبه خورده هم میتونید بفهمید که مشخصات ارجینال هست یا نه

تو قسمت درایورهاش 2 تا VGA داره مطمئن هستی که هر دو تاش را نصب کردی؟

---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------

کارت گرافیک 2 گیگا بایتش بلوری و ویندوز اورجینال نداره اگر بلوری داشته باشه مطمئن باش گرافیکش یک گیگه
    ایضا این مورد!!
    مال من هم بلوری داره هم وین ارجینال با گرافیک 2
    این لپ تاپ با کانفیگهای مختلف روانه بازار شده و هر سری که موجودی تموم شده یه کانفیگ دیگه (اکثرا با مشخصات ضعیف تر و قیمت بیشتر!!) در سری یعدی به بازار ایران وارد شده پس زیاد مطمئن نباشید

دوستانی که لپتاپشون ویندور original داره روز اول هاردشون 2 تا پارتیشن داشت یا یکی؟

دوتا پارتیشن c و d

مخلص همه دوستان
    Last edited by ashkan22; 08-05-2012 at 15:20.

داره خودمونی میشه ali_80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از این سایته خرید نکنید قیمتش رو خیلی بالا میزنه از اون سایتایی که قیمتا رو خراب میکنه

دوستان یه سوال رمش را به 8 ارتقا بدیم گارانتیش باطل میشه ؟
    نه باطل نمیشه البته فقط ارتقا رم

لپ تاپ من گرافیکش 2 هست و رمش هم ارجینال 8 یا بقول شما از طرف کارخونه
    از رو برچسبی که روی لپ تاپ و جعبه خورده هم میتونید بفهمید که مشخصات ارجینال هست یا نه

ایضا این مورد!!
    مال من هم بلوری داره هم وین ارجینال با گرافیک 2
    این لپ تاپ با کانفیگهای مختلف روانه بازار شده و هر سری که موجودی تموم شده یه کانفیگ دیگه (اکثرا با مشخصات ضعیف تر و قیمت بیشتر!!) در سری یعدی به بازار ایران وارد شده پس زیاد مطمئن نباشید

دوتا پارتیشن c و d

مخلص همه دوستان

CPU شما 2630 هست یا 2670 و اینکه Full HD هست یا نه؟
    چقدر وقته خریدیش؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

2670+فول اچ دی واقعی نه ادعای فروشندگان
    فکر کنم فول ترین مدلی که وارد ایران شده (بلوری+وین ارجینال +هارد 750+گرافیک 555 2 گیگ و رم 8 گیگ و...)
    البته چند نفر از دوستان دیگه هم بودن که این کانفیگ رو گرفتن و اگه در پستهای قدیمی تر نگاه کنید هستند
    پائیز پارسال بود اگه اشتباه نکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

2670+فول اچ دی واقعی نه ادعای فروشندگان
    فکر کنم فول ترین مدلی که وارد ایران شده (بلوری+وین ارجینال +هارد 750+گرافیک 555 2 گیگ و رم 8 گیگ و...)
    البته چند نفر از دوستان دیگه هم بودن که این کانفیگ رو گرفتن و اگه در پستهای قدیمی تر نگاه کنید هستند
    پائیز پارسال بود اگه اشتباه نکنم
    ببخشین..میشه از روی قوطی لپ تاپ بعد از n55sf رو بخونین؟مثلا ماله من n55sf-s2155 بود....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این هفته این مدل حدود 100 تا 150 ارزون شده کلا لپتاپ های asus ارزون شدن فکر کنم داره مدل جدیدتر میاد دیگه کم کم باید منتظر N56
    باشیم.دلیل دیگرشم ارزان شدن درهم است.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببخشین..میشه از روی قوطی لپ تاپ بعد از n55sf رو بخونین؟مثلا ماله من n55sf-s2155 بود....
    جعبش رو گزاشتم انباری قاطی خرت و پرتا ولی چشم حتما در اولین فرصت براتون انجام میدم

داره خودمونی میشه saho69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

قیمت تقریبی asus a53s v
    چقدر هستش؟
    cori5
    hard750

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

قیمت تقریبی asus a53s v
    چقدر هستش؟
    cori5
    hard750
    عزیز یکم به آدرس جایی که میخوای بری دقت کن اینجا n55sf هست

دوستان احتمالا ارزونتر باید بشه اگه برخی فقط دنبال پول نباشن
    دلار امروز بازم کاهش داشت قیمتش باید بیاد پایین تر با توجه به قیمت قبل از گونی و افتی که بخاطر مدلهای جدیدتر سرش میاد قیمتش تقریبا باید 1350 تا 1300 باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من این لپ تاپ یه 6 ماهی میشه خریدم..ولی احساس می کنم یکم ایراد داره یکیش این که وقتی ویندوز بالا میاره زیاد طول میکشه(البته ویندوزو خودم زدم داس بود)دومیش اینه که سمت چپ لپ تاپ کلا زیاد داغ میکنه...احساس میکنم ها چون دوستام یکیش سونی f23 داره یکیشم asus k53 وقتی بازی میکنن یا همینطوری بازه اصلا زیاد داغ نمیکنه ولی ماله من وقتی بازی میکنم که تقریبا زیاد داغ میشه هم از جا فنش هوای زیاد گرم بیرون میاد هم روی صفحه سمت چپ لپ تاپ گرم میشه و وقتی که همین طوری کار میکنم مثلا اینترنت و موسیقی سمت چپ لپ تاپم گرم میشه...اونایی که این لپ تاپ و دارن این مشکلا رو دارن؟چجوری حلش کنم؟مشکل اساسی داره؟

داره خودمونی میشه PersianLoverMRB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    من این لپ تاپ یه 6 ماهی میشه خریدم..ولی احساس می کنم یکم ایراد داره یکیش این که وقتی ویندوز بالا میاره زیاد طول میکشه(البته ویندوزو خودم زدم داس بود)دومیش اینه که سمت چپ لپ تاپ کلا زیاد داغ میکنه...احساس میکنم ها چون دوستام یکیش سونی f23 داره یکیشم asus k53 وقتی بازی میکنن یا همینطوری بازه اصلا زیاد داغ نمیکنه ولی ماله من وقتی بازی میکنم که تقریبا زیاد داغ میشه هم از جا فنش هوای زیاد گرم بیرون میاد هم روی صفحه سمت چپ لپ تاپ گرم میشه و وقتی که همین طوری کار میکنم مثلا اینترنت و موسیقی سمت چپ لپ تاپم گرم میشه...اونایی که این لپ تاپ و دارن این مشکلا رو دارن؟چجوری حلش کنم؟مشکل اساسی داره؟
    والا برای ما هم داغ میشه!
    به نظرم کلا مدلیه که درجه حرارتش زیاده.مخصوصا وقتی از کارت انویدیا استفاده می کنی که دیگه افتضاح می شه.
    اگه اسوس یه مدل خوب با کارت 6770 داشت حتما می خریدمش
    من با مدلای دیگه زیاد کار نکردم.دوستانی که تجربه داشتن در مورد حرارت تولید شده توسط این مدل توضیح بدن خوب می شه

11. این کاربر از PersianLoverMRB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •