اینم یه دمو که شاید جالب باشه مپه xyz رو با /dcm رفتم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه دمو که شاید جالب باشه مپه xyz رو با /dcm رفتم![]()
این بقلیش منم هاخودت میزاری ؟؟
خوب به منم بگو منم فیلم بگیرم
همین الان میرم با عرفان بگیرم
اینم لینکش
خیلی باحالهمنو عرفانیم
Last edited by mehrankhanhoy; 21-03-2012 at 22:21.
اینم یه ویدیو دیگه منو سگو اصغر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی باحاله تکنو میزنیم![]()
دوستان این یعنی چه؟اینم شد ddrace و iddrace ؟ ما همون مپای قبلی رو می خوایم اسکاینت ها و ... ای بابا کسی نیست اینجا اون از اون گوب که میاد مردمو ازیت می کنه اینم از اپل که هیچ کاری نمی کنه ای بابا چرا ما نباید مثل قدیم اون مپارو باهاش حال کنیم؟
با قسمت مپا موافقمدوستان این یعنی چه؟اینم شد ddrace و iddrace ؟ ما همون مپای قبلی رو می خوایم اسکاینت ها و ... ای بابا کسی نیست اینجا اون از اون گوب که میاد مردمو ازیت می کنه اینم از اپل که هیچ کاری نمی کنه ای بابا چرا ما نباید مثل قدیم اون مپارو باهاش حال کنیم؟
اره منم موافقم.مپای خوبی میشه گذاشت تو ddrace ;مثل koule ها که خیلی مپای جالبین و tog-ddrace که عشقه منه![]()
چه ربطی داره به این مسابقه یه رقص ؟؟
بابا فیلم بگیرید بزارید وایساجواد بیاد به خودش بگید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم یه ویدیو دیگه
3 نفری![]()
بچه ها یه داستانه جالب با عکسخیلی کوتاه
در حاله مپ رفتن بودم یهو یکی از بچه ها گفت کیل بده منم کیل کردم بد اومدم این جا که الان عکس میزارم
بعد رفت اون بالا یهو دیدم دار میاد پایین یکی از بچه ها از اون ور تیر زد گفت بیاید بعد اینم اومد پایین بعد اونا رفتن بالا
اینم عاقبتش
![]()
Last edited by mehrankhanhoy; 22-03-2012 at 12:51. دليل: عکس نمیاد :(((
چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییی؟!
این اومد بالا نیومد رفت ...اوباما....!
عزیز یه با دیگه با دقت بنویس!!!
این دو تا فیلم همش شوخیه ولی لطفا بی جنبه دانلود نکنن... تجاوز به تی!!!اخر خندس!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یکی 6-7 دقیقه اولشه بقیش چرت و پرته!
راستی اگه میشه اون اولی رو تو مسابقه شرکت بدید
برا این که ریا نشه!!!
.................................
به جز print screen راه دیگه ای برای گرفتن اسکرین شات داخل بازی هست؟؟؟
Last edited by popo2012; 22-03-2012 at 18:32. دليل: mosabeghe!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)