دوستان چجوري ميتونم بازيكنان زير 18 سالي كه تو تيم اصليه رو بفرستم تو تيم زير 18 سال ؟
دوستان چجوري ميتونم بازيكنان زير 18 سالي كه تو تيم اصليه رو بفرستم تو تيم زير 18 سال ؟
سلام،
نمیتونید...
بازیکنی که تو تیم اصلیه (که میتونه حداقل 16 سال سن داشته باشه) قرارداد حرفه ای (pro contract) با باشگاه امضا کرده و دیگه شما نمیتونین بفرستینش تو تیم های پایه...
بعد از این همه مدت تحلیلتون چیه راجع به این بازی...من زیاد که با فوتبال منجیر حال نکردم...این چطوره؟
امکان نداره با تیم رزرو تو جام حذفی شرکت کرد شما چطور این کارو کردی؟
خوبه دوست عزیز، نسبت به 11 خیلی بهتر شده، مخصوصا تو بخش club facilities
کلا من با فیفا بیشتر حال میکنم ولی فوتبال هم خوبه!
تو بخش ادیت منیجر بازی اینکار رو کردم
دوستانی که نمیدونن الکی از خودشون نظر ندن خواهشا حالا یکیشون فلسفه بافی هم کرده که نمیدونم قرارداد pro contracte و از این حرفا.....رو بازیکنت کلیک راست میکنی از گزینه action باید send to reserve team رو انتخاب کنی بعدش هم از بین گزینه هایی که میاد اگه permanently رو انتخاب کنی بصورت دائم میره و اگه گزینه های دیگه رو هم بزنی مدت دارش میکنی ..البته نگران دائم بودنش نباش چون بلعکس میتونی برش گردونی....
دوستانی که نمیدونن الکی از خودشون نظر ندن خواهشا حالا یکیشون فلسفه بافی هم کرده که نمیدونم قرارداد pro contracte و از این حرفا.....رو بازیکنت کلیک راست میکنی از گزینه action باید send to reserve team رو انتخاب کنی بعدش هم از بین گزینه هایی که میاد اگه permanently رو انتخاب کنی بصورت دائم میره و اگه گزینه های دیگه رو هم بزنی مدت دارش میکنی ..البته نگران دائم بودنش نباش چون بلعکس میتونی برش گردونی....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)