خطاب به همه دوستان این کرک تست شده و تایید شدس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خطاب به همه دوستان این کرک تست شده و تایید شدس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیا یه حساب برات درست کردم(اسمم گذاشتم نخود)
تو این لینک
برو و اینا رو وارد کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: ...
ببخشید اسم کاربری تصحیح شد.
(دوستان سوءاستفاده نکنیدا.......)
Last edited by M E S S I; 29-09-2011 at 12:03.
اینو دان کرده بودم ولی وقتی میخوام سیو ادیت بازی رو بیارم اصلا پیدا نمیکنه هیچ اروری هم نمیده![]()
قربون دستت فقط اینو دانلود کنم و بریزم زبان اسپانیایی اضافه میشه ؟ از توی بازی شاید زبانش فعال نیست اینو از کجا میشه چک کرد ؟ چون دوستان دیگه دوتا زبان المانی و فرانسوی رو بدون دانلود تو بازی دارن شاید تنظیماتی داره
شرمنده تو هرسایتی دنبال ادیتور گشتم،اینو پیدا کردم و فکر نمیکنم ادیتور دیگه ای در اومده باشه.
(من خودم ازش استفاده نکردم،(بهتره شمام با ادیت کاری نداشته باشی تا بعدا برات مشکلی پیش نیاد))
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
تو قسمت تنظیمات به قسمت زبانش برو و ببین زبان دیگه ای هست؟!(اسمای خارجیش یادم نیست(یکی از دوستان لطف کنه و اسمای خارجی منو رو که وارد بخش زبان گزارشگر میشه رو بنویسه.)
الان رفت سایت fifacz.com من همیشه از اینجا ادیتور میگیرم ولی اینم هیچی نداشت3-2 روز صبر میکنم شاید اومد .... دمت گرم
![]()
دوستان اپدیت 1.01 رو نصب کنیم میتونیم انلاین بازی کنیم؟
کرک این اپدیت اومده؟
Last edited by majid322; 29-09-2011 at 12:15.
دوستان یه سوال .... با کدوم ورژن میشه رایگان آنلاین بازی کرد ؟؟
بالا نوشتم با نسخه ی 1.01 که لینکش اینجاست:
فقط نمیدونم کرکش اومده یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
18 نفر دارن نیگاه میکنن هیشکی نمیدونه ؟بالا نوشتم با نسخه ی 1.01 که لینکش اینجاست:
فقط نمیدونم کرکش اومده یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)