کدام مجله و روزنامه را برای پیگیری موضوعات بورس توصیه میکنید؟
کدام سایت را برای پیگیری موضوعات بورس توصیه میکنید؟
کدام مجله و روزنامه را برای پیگیری موضوعات بورس توصیه میکنید؟
کدام سایت را برای پیگیری موضوعات بورس توصیه میکنید؟
سلام
فکر میکنم منظور شما اینکه بنده نوشتم نگاهم به سیمانی ها هست یعنی سیگنال خرید دادم
به هیچ عنوان اینطور نیست چندین ساله که در بورس و سایت های مختلف فعالیت میکنم هیچ وقت نشده به کسی بگم بخر یا بفروش فقط نگاه خودم رو میگم
اگر چیزی رو میگم حتما دلایل تکنیکال یا بنیادی خاصی داره که با توجه به روشی که من دارم جواب میده اما ممکن است برای دیگری به درستی عمل نکند
هرچند که دلیل بعضی مشکلات موفق به خرید سیمانی ها تا این لحظه نشده ام اما سیمانی ها رو نسبت به بعضی گروها بیشتر میپسندم
در ضمن بازار فعلا به دلیل 5+1 دچار سردرگمی هست در صورت مثبت بودن مذاکرات شاهد پرواز بورس خواهید بود
نه منظورم حرف خودم بود ، فرداش فهمیدم ،اون روز سیستم رو جوری چیده بودن که سیگنال خرید واسه روز بعدش بوده ....
مثبت باشه ، سهام گیر نمیاد شنبهدر ضمن بازار فعلا به دلیل 5+1 دچار سردرگمی هست در صورت مثبت بودن مذاکرات شاهد پرواز بورس خواهید بود
ملت حمله میکننا ...
دوست عزيز اگر قصد داريد با بورس آشنايي اوليه پيدا كنيد به سايت سازمان بورس مجازي ايران كه وابسته به سازمان بورسه مراجعه كنيد. آدرسش هم اينه:
شما ميتونيد با ثبت نام و گرفتن اعتبار مجازي (هيچ پولي نياز نداره)اقدام به خريد و فروش مجازي انجام بديد و ميزان موفقيت خودتون رو بسنجيد . اما اگه حرفه اي ميخواي ياد بگيري مي بايد در كلاسهايي كه توسط آموزشگاه هاي خصوصي با عنوان آموزش تكنيكال تشكيل ميشه شركت كنيد. از سايتا چيز مفيدي بيرون نمياد . اكثرا ميخوان سهام هاي خودشون رو تبليغ كنن . اون دسته از سايتا هم كه پولي اند و سيگنال خريد ميدن 100% تضميني نيستن .بهتره خودتون ماهيگيري رو ياد بگيريد تا اينكه ديگران ماهي رو به شما بدن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالي بود در خدمت هستم![]()
درخواست راهنمایی از دوستان داشتم:
من یه سرمایه ای تقریبا کم(5-6 میلیون)داشتم و می خواستم روی بورس سرمایه گذاری کنم............
با توجه به اینکه الان بیشترین نگاه ها برای سرمایه گذاری به سمت بورس هستش می خواستم ببینم که چه سهامی رو بخرم ؟؟؟الان که فعلا نفت اینجوری که توی سایت ها می بینم افت داشته و پتروشیمی و بانک ها رفته بالا.....
حالا نظر شما چیست؟؟؟اگر هم نمیشه توی اینجا اسم برد،خواهش می کنم در پیام خصوصی من رو راهنمایی کنید.
و اینکه برای خرید سهام باید به دفاتر کار گزاری مراجعه کنم؟؟؟راستی اصلا فروش الان هست تو بورس؟؟؟
پیشاپیش ازتون سپاسگزارم.
ببین دوست من بورس هم به مانند خیلی از رشته ها نیاز به تخصص و تجربه دارد
هر کاری که بدون تجربه و دانش وارد بشی نتیجه مطلوب رو نخواهد داد
به نظر من پولت رو در کاری خرج کن که در اون تجربه داری و میتونی نظر بدی
دوست دارم بگم کدوم سهم رو بخر اما میدونم اخرش گیر میکنی - بورس همیشه هست سعی کن کمی تجربه بدست بیاری اون وقت بهتر میتونی تصمیم بگیری هرچند که الان روند بورس مثبته و شاید اینده اینطور نباشد
بله برای خرید و فروش به دفاتر کارگزاری های معتبر بورس مراجعه کنید شما رو راهنمائی خواهند کرد
Last edited by szh_1367; 24-11-2013 at 21:55.
حرف جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تایید میشه ، تا اطلاعات به دست نیاوردید وارد بازار نشید و سهام نخرید .
خب چه طور باید اطلاعات کسب کنم؟؟؟؟
یه سوال یه کلاس برای سرمایه گزاری در بورس هستش یه جایی هزینش هم 50 هزار تومن هستش.....به نظرتون برم؟؟؟؟مفید هستن این کلاس ها؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)