دوستمون که گفت خود نرم افزار چند تا دسته به صورت پیش فرض داره انتخاب کنید و load رو بزنید و ببینید با کدوم همه ی دکمه ها کار میکنن و بعد اونهایی رو که اشتباهن رو درست کنید...........پاس دادن اینا درست شد اما جهت ها موقع بازی کارنیمکنه
دوستمون که گفت خود نرم افزار چند تا دسته به صورت پیش فرض داره انتخاب کنید و load رو بزنید و ببینید با کدوم همه ی دکمه ها کار میکنن و بعد اونهایی رو که اشتباهن رو درست کنید...........پاس دادن اینا درست شد اما جهت ها موقع بازی کارنیمکنه
من با این نرم افزار تمامی مشکلات دستم حل شد
حتی ویبره هم داره
چیزی که توی 11 برای من نداشت...
فقط این مشکل لگ مال همس یا سیستم من زغالیه ؟
بازی رو کرک کردم وقتی میخوام اجراش کنم error میده:
This application has faild to start because the application configuration is incorrent
من بازی رو بدون مشکل اجرا کردم ولی چرا اینقدر کیفیت گرافیکش پایینه چرا جایی برای high کردن تنظیمات گرافیک وجود نداره ؟
از اين كرك استفاده كن كه دوست عزيزمون Mehdy.z قرار دادند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپست تكميلي مشكلات FIFA12
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپست تكميلي مشكلات FIFA12
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shahin_mp3; 07-10-2011 at 20:58.
دوست عزیز ما که گرافیکمون ati هست چی کار باید بکنیم . لگ بازی خیلی زیاده و بسی اذیت می شویم .
فيفا رو اجرا کنيد و در حال اجرا دکمه ويندوز رو بزنيد و CTRL + ALT + DELETE رو بزنيد و به سر برگ processes برويد
در اين قسمت فيفا رو پيدا کنيد ، روي فيفا کليک راست کنيد و از گزينه set priority اين قسمت رو از از normal به high تغيير بديد
شما این کار رو میکنی همین هم کم تاثیر نداره به نوع کارت گرافیک هم کاری نداره
اقا من همه ای کارها رو می کنم ولی موقع سیو ارور میده . چیکار کنم؟!!![]()
چه اروري ميده ؟
شما مطمئني رزولوشن مانيتورتو درست زدي ؟
جا به جا نزدي ؟![]()
با سلام دوستان من بازی رو با همه ی برنامه هایی رو که باسه نصب تو dvd بازی بود نصب کردم ولی وقتی روی ایکون بازی کلیک مینم تا بازی اجرا بشه یه لحظه صفحه سیاه میشه دوباره میره تو دسکتاپ ویندوزم 7 هستش ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)