تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 39 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 381

نام تاپيک: Acer Aspire 5755G به بازار آمد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

به خدا همینه رو مشخصات جعبه و توی وین 7 هم این نشون میده این هم مشخصات دقیقش . واسه خود من هم تعجبه .
    nvidia geforce gt 630m with 2gb deicated vram

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------

واسه شما هم بتل 3 رو الترا اجرا میشه یعنی لگ انچنانی نداره ؟

در آغاز فعالیت Sp@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

esisuzuki عزیز، لپ تاپت رو هر وقت یه تست درست و حسابی کردی، ما رو هم در جریان بزار تا ببینیم این لپ تاپ چند مرده حلاجه!
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

esisuzuki عزیز، لپ تاپت رو هر وقت یه تست درست و حسابی کردی، ما رو هم در جریان بزار تا ببینیم این لپ تاپ چند مرده حلاجه!
    مرسی
    با چه برنامه ای باید تست بزارم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

در آغاز فعالیت Sp@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با چه برنامه ای باید تست بزارم ؟
    برنامه رو نمیدونم! ولی منظور من این بود، هر وقت 5-6 ساعتی باهاش کار کردی، بعد 5-6 ساعت چه حالی داره! چقدر داغ کرده؟ صدای فنش چطوره؟ یا موقع تایپ، کیبوردش خوب کار میکنه؟ لپ تاپ صدا های اضافه داره یا نه؟ مقدار سرعت Wifi چقدره؟ میزان صدا؟ کال آف دیوتی رو با بهترین کیفیت راحت اجرا میکنه یا نه؟ از این جور چیزا!!
    دمت گرم

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به خدا همینه رو مشخصات جعبه و توی وین 7 هم این نشون میده این هم مشخصات دقیقش . واسه خود من هم تعجبه .
    nvidia geforce gt 630m with 2gb deicated vram

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------

واسه شما هم بتل 3 رو الترا اجرا میشه یعنی لگ انچنانی نداره ؟
    درسته من حواسم نبود.

آخه این سری 600 کلا فقط یه تغییر نام تبلیغاتی و بازاریابی هست.
    وگرنه این gt630m شما دقیقا عملکردش مشابه gt540m هست !

امان از دست این سازنده ها...

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

با سلام .
    دوستانی که این لپ تاپ رو دارن و باهاش کار کردن یه لطفی کنن، به این سوالات ما پاسخ بدن، حداقل خیالمون جمع بشه

اینکه میگن فن های این دستگاه، صدای نسبتا زیادی داره ، درسته؟؟ در یه جای ساکت ( مثل کتابخونه) صداش معلومه؟
    پس زمینه مشکی رنگ، واسه قسمت زیر کیبورد وجود داره؟
    این دستگاه به غیر از کانفینگ چه تفاوتی با 5750 داره؟ آخه به نظر صفحه کلیدای 5750 بهتر به نظر میاد! و اینکه 5750 صداش تویه یه محیط ساکت ( مثل کتابخونه) اصلا شنیده نمیشه!
    صدای فن تویه دور کم چطوره؟ تویه دور زیاد صداش چطوره؟
    صدای فن دستگاه خیلی برام مهمه ( کلا صدای دستگاه برام مهمه - که صدای اضافه نداشته باشه)
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام .
    دوستانی که این لپ تاپ رو دارن و باهاش کار کردن یه لطفی کنن، به این سوالات ما پاسخ بدن، حداقل خیالمون جمع بشه

اینکه میگن فن های این دستگاه، صدای نسبتا زیادی داره ، درسته؟؟ در یه جای ساکت ( مثل کتابخونه) صداش معلومه؟
    پس زمینه مشکی رنگ، واسه قسمت زیر کیبورد وجود داره؟
    این دستگاه به غیر از کانفینگ چه تفاوتی با 5750 داره؟ آخه به نظر صفحه کلیدای 5750 بهتر به نظر میاد! و اینکه 5750 صداش تویه یه محیط ساکت ( مثل کتابخونه) اصلا شنیده نمیشه!
    صدای فن تویه دور کم چطوره؟ تویه دور زیاد صداش چطوره؟
    صدای فن دستگاه خیلی برام مهمه ( کلا صدای دستگاه برام مهمه - که صدای اضافه نداشته باشه)
    مرسی
    سلام دوست عزیز
    من مدل 5755g با کانفیگ ci7 , gt540 2g , hard 1000gb , ram 8 gb مشکی رنگ رو به قیمت 1450000 حدود یک ماه پیش تهیه کردم که البته الان قیمتش حدود 1550 یا 1600 هست.
    تفاوتش با 5750g در موارد زیر هست:
    1- سی پی یو 5755g مدل 2670QM 2.2 GHZ هست و 200 مگاهرتز قویتره و پردازش بالاتر ولی 5750g 2630QM 2.0GHz هست و حداکر قدرت کلایک هم 3.1 هست در حالی که 5750جی 2.9 گیگاهرتز هست.
    2- شبکه وایرلسش کمی قویتره
    صدای فن که من تا الان چیزی ازش صدا نشنیدم بسیار کم صداست.
    3- در اجرای بازی ها با قدرت عمل میکنه فقط خیلی داغ میشه مخصوصا در اجرای بازی های سنگین
    معمولا حدود 20 درجه دمای سی پی یو بالاتر میره
    کیبورد خوش دست مخصوصا فاصله بین دکمه ها مناسب و مانع اشتباه در تایپهای سریع میشه.
    صداش هم در حدو و انتظار از لپ ناب خوبه و دالبی هست.
    سرعت بوت سیستم عامل سون با در نظر گرفتن نصب بسیاری از نرم افزار های مهندسی و سنگین حدود 80-90 ثانیه هست از لحضه زدن دکمه پاور تا بوت کامل سیستم.
    در مورد کول پد هم باید بگم که نقش اون فقط ایجاد تهویه و جریاه هوا در زیر لپ تاب هست و حداکثر حدود 5 درجه دما رو کاهش میده و مانع افزایش دما بواسطه متراکم شدن هوای گرم در زیر لپ تاب میشه. البته کول پد های حدود 150 هزار تومنی هست که اونها خیلی قویتر هستن و حتما دما رو کمتر هم میارن ولی برای استفاده عدی خیلی داغ نمیشه و فقط قسمت تاچ پد بعد از حدود 1 ساعت دماش کمی بالا میره.
    بطور کلی من ازش بسیار راضی هستم

9. این کاربر از aliasadi8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان من قصد دارم کانفیگ i7 رو تهیه کنم یه سوال داشتم مدل دقیق سی پی یو 2670 هستش یا 2630؟؟؟چون هر سایتی یه چیزی زده.تو خوده سایته ایسر هم که این مدل اصلا نیستش

هاردش 1 تراس؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یه جوونمرد پیدا نمیشه به ما یه کمکی بده؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •