تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 30 اولاول ... 172324252627282930 آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 294

نام تاپيک: سومین مجموعه بازیهای مستقل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مهديار عشقه منه
    تركوندن

2. این کاربر از pilot2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

هی خودمونیم یاد اون دوران کوچیکیمون به خیر مینشستیم بازی میکردیم کاری به جایی نداشتیم حیف که گذشت . آخیــــــــی

راستی کسی میدونه اسم اون بازی که تا با یه ماشین تصادف می کردی یه نفر می گفت " هی آقا - مواظب باش"
    واقعا که چه دورانی داشتیمو دیگه برنمی گرده.
    خوب اینجا جاش نیست ول خوب اون بازی که شما می گید اسمش هست machine madness ماکروسافت خارجی بود ولی گه گداری این جمله رو می گفت نمی دونم اسمش شو درست گفتم یا نه ولی ماله ماکروسافته ببخشید اسم درستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
    midtown madness هست.
    Last edited by parvizamd; 11-08-2012 at 05:33.

4. 4 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeiddddd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Here

پيش فرض

سلام کی منتشر میشه؟

6. این کاربر از saeiddddd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز و گل و گلاب خودم

خوب اول یک خبر خوب بدم که امسال با یاری خود در نمایشگاه رسانه های دیجیتال شرکت خواهیم داشت . بچه هایی که می یان نمایشگاه یه آماری بدن . اصلا بهتره تو یکی از روزهای نمایشگاه همه مون دور هم جمع شیم و یادی از گذشته ها کنیم.
    در مورد مجموعه باید بگم که مجوز پخش بهمون ندادن آخر سر و گفتن باید بریم و مجوز ساخت رو در ابتدا بگیریم . که یه مدت هم به دلیل این تعطیلات پشت سرهم ( عید فطر -اجلاس سران) کارمون عقب افتاد ولی بالاخره فرمش رو به دست مسئولین رسوندیم . امیدوارم که تا نمایشگاه بتونیم مجموعه رو هم برسونیم. اگر از دوستان کسی هم تو بخش نظارت بنیاد ملی آشنا داره معرفی کنه که کارش رو زودتر بتونیم پیش ببریم.

شرمنده همگی دوستان هم هستم اگه کارها اینقدر دیر پیش می ره و طولانی شده اینقدر اخه گرفتار انجمن شدیم و این در و اون در زدیم و به سازمانهای مختلف برای حمایت سر زدیم که حد نداره و یه جاهایی دیگه کم آوردیم و تا الان هم حمایتهای که ازمون شده معنوی بوده که یک نمونه اش رو در نمایشگاه خواهیم دید. ولی امیدوارم با یاری و هماهنگی و پشتیبانی بچه ها هر جوری شده بلاخره این مسیر و طی کنیم و به سوی پیشرفت و ترقی پیش بریم.

باتشکر از لطف و پشتیبانی همگی عزیزان

8. 10 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه knight_rak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    BOOTSTRAP LOADER

پيش فرض

امسال نمایشگاه چه تاریخی برگزار میشه ؟ حالا آمار دقیقتر غرفه ای هم که هستین هم بگین که انشاا... اومدیم زیارت کنیم شما رو

10. 3 کاربر از knight_rak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز . نمایشگاه از 13 مهر شروع می شه فکر کنم به مدت یک هفته باشه . آمار دقیق غرفه هم هنوز معلوم نیست هر وقت معلوم شد دوستان رو در جریان می ذارم . با تشکر
    راستی متوجه شدم رسانه های دیجیتال برای خودش مجوز جداگانه برای بازی صادر می کنه که برای پخش در بازار می شه استفاده کرد . رقابت بنیاد و رسانه های دیجیتال بر سر بازیهای رایانه ای مثل اینکه به مرحله تازه ای رسیده

12. 4 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    یه خبری هست 2-3 روزی هست که اتفاق افتاده ولی مونده بودم که چطور این خبر رو اعلام کنم. خودم وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم . نتیجه 2 ماه پیگیری های مداوم ما با شهرداری برای گرفتن غرفه در نمایشگاه رسانه های دیجیتال با اهمال کاری مسئولینش در دیر گرفتن غرفه به نابودی کشیده شده شد. نمی دونم واقعا چی بگم از دست بد قولی این مسئولین بی مسئولیت که همه چیز رو به اهمال کردی و با کم توجهی انجام می دن . غرفه ای که قرار بود از زمان اعلام ما و درخواست کتبی مون رزو شده باشه آقایون نزدیک به نمایشگاه تازه می خواستن اقدام کنند :| و تازه ما رو هم در جریان نمی ذاشتند و تا همین اواخر فکر می کردیم غرفه رو رزرو کردن . واقعا دیگه شورش رو در آوردن این ارگانهای دولتی من که حسابی نا امید شدم ازشون همشون بدقولی پشت بد قولی که باعث شده این چند وقت منم پیش دوستان شرمنده و بدقول بشم . گرچه از اون طرف هم مجموعه که سعی داشتیم مجوزش تا نمایشگاه حاضر بشه هم که بعد از یکی دو ماه تاخیر و چندین و چند نسخه که من براشون فرستادم تازه زنگ زدند و گفتن مجموعه اشکال داره و بازیهای اجرا نمی شه :| و بعد از رفع این مشکل تازه ارجاع دادن به یه بخش دیگه برای مجوز تولید ! و تازه بعد از پیگیری خودم اونها هم گفتن که ما اصلا نسخه ای برای تست نداریم :| و من باز هم نسخه کپی کردم و براشون بردم خدا به خیر کنه سر نوشت ما رو با اینها . دیگه نمی دونم چی بگم ولی هر طوری شده مطمئن باشید ما این مجموعه رو در بازار دیر یا زود خواهیم دید برای اینکه ثابت کنیم ما می تونیم این کار رو انجام بدیم با همه مشکلات و نواقص موجود بر سر راه

14. 9 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

نوکرتم مهدیار جان خیلی زحمت میکشی جون فدایی چیزی خواستی در خدمتیم

16. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

خسته نباشی مهدیار جان.

18. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رضا و پرویز عزیز ممنون از لطفتون خیلی مخلصیم .همین محبتاتون و حمایت های شما و بقیه بچه ها من رو به ادامه تشویق می کنه . واقعا ممنونم که همه جوره و همیشه حامی بودید . ما که آخرش در مورد نمایشگاه به نتجه ای نرسیدیم تا بچه های کمی امیدوار بشن و خوشحالی درشون ایجاد بشه .امیدوارم حداقل در مورد پخش مجموعه زودتر به نتیجه برسیم تا محبت همگی دوستان رو تونسته باشم جوابی داده باشم و بالاخره به نتیجه ای برسیم.

20. 4 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •