تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 27 از 103 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب به فرض پهنای باند کشور بشه 500 گیگ، چرا فکر کردی میان همشو بین یه عده ای که الان ای دی اس ال دارن تقسیم کنن؟
    از نظر اونا همون 128 از سرمونم زیاده
    و هر چقدر که پهنای باند بیشتر تهیه کنن واسه اینه که بدن به اونایی که الان ای دی اس ال ندارن و با دایل آپ کار می کنن
    الان طبق آمار حدود 1.5 میلیون کاربر ای دی اس ال داریم و تا وقتی که بیس استفاده از اینترنت در کشور از دایل آپ به ای دی اس ال تغییر نکنه به فکر ارتقاء و بهبود کیفیتش نمیوفتن
    حساب کن از نظر اونا الان اون 20 میلیون دایل آپی در اولویتن که بتونن ای دی اس ال داشته باشن یا بهبودکیفیت ما که الان اینترنت پر سرعت تر از دایل آپ داریم
    داداش کاملا پستت رو قبول دارم . تازه اینو هم بگم که این شرکتها کل درامدشون از روی فروش پهنای باند 1 گیگ 5000 تومن بوده! اینجوری نه تنها منبع درامدشون از بین میره بلکه تلاششون برای بقا به ضرر مشتری تموم میشه از اونجایی که برای سود کردن تنها راهش محدود کردن سرویسها هست!

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

ایا در پهنای باند چیری هم به نام ترافیک و حجم موجوده؟ مثلا میگن پهنای باند 1 مگ با حداکثر دانلود 100 گیگ؟ اگر اینطوری هست لطف کنید و بگید شاید ما هم فهمیدیم!
    همونطوری که در پهنای باند چیری به نام حجم وحود نداره در سرویس های اینا هم نباید چیزی به نام حجم ماهانه و.. وجود داشته باشه
    وقتی همه پول نامحدود بدن! به نسبت معقولانه! نه اینطوری که الان هست isp هم پهنای باند میخره به جاش ؛ نمیخواد که مجانی در اختیار ما بزاره! میتونه با سود کمتری هم قانع باشه! که نیست
    اینو هم در نظر بگیر که این شرکتا ممکنه یک سقف قرار بدن . مثلا بگن 128 اگه بالای 20 گیگ دانلود کرد سرعتش محدود میهش . ... مثل الان شاتل . داداش چرا این همه اصرار؟ قبول کن که درامد این شرکتها از روی فروش پهنای باند بوده.

2. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بابا ما اگه سرعت واقعی نامحدود رو نخوایم باید چه کسی رو ببینیم!
    بابا به خانگ که بالای 128 رو نمیدن . من با سرعت 18 اهنگ هم نمیتونم دانلود کنم! خدا رحم کنه بهمون چند تا از بچه های اجنه ریختن تو تاپیک خیلی هم پافشاری میکنن که این طرح اقلاب به پا میکنه!

رقابت کجا بود! این شرکتا برشکست نشن خیلیه! این مخابرات هم همینو میخواد. میخواد خودش به همه سرویس بده زیر نظر خودش باشیم .. همین الان مخابران سرویسهای نامحدودش مگه چه کیفیتی داره؟ سرعتا همشون واقعی هست!
    عزیز همچین میگی مخابرات میخواد زیر نظر خودش باشیم که .. هر کی ندونه فکر میکنه میخوایم چیکار کنیم! فکر کردی همین الان نمیدونن داریم چیکار میکنیم تو نت؟ یا میدونی و فکر میکنی بقیه نمیدونن؟
    هموم روز ارم نت بودم با اجازت دو دقیقه دیگه وایساده بودم اب میشدم میرفتم زیر زمین! ! جلو همون طرف پس فکر نکنن نمیدونن داریم چیکار میکنیم و خودش هم گفت هز از ماهی یا 15 روزی یه بار تمام ریز کارکرد ها و.. برای سازمان تنظیم مقررات رادیو ارسال میشه! حالا اگر به نظر شما کد گزاری میشه این اطلاعات و .. وی پی ان استفاده کنی دیگه تحت نظر نیستی.. برو دفتز پارس انلاین تا بفهمی چه خبره! . علاوه بر اینکه خودشون میدونن ارسال هم میکنن!

4. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوب عزیزم ISP که پهنای باندو از ارث باباش نمیاره که
    از حجم هایی که ملت می خرن بدست میاره دیگه
    وقتی کسی حجم نخره ISP از کجا بیاره؟
    مگه کسی به isp حجم میفروشه؟؟؟
    پهنای باند رو میخره و با یه حاشیه سود به ما میفروشه......همین
    محدودیت حجمی هم تنها یه روشه برای بالا بردن ضریب شیرینگ به اعدادی مثل 20 و 30 اونم بدون کاهش سرعت.

شما از رقابت بعد از نا محدود کردن جوری حرف میزنید که همه فکر می کنن ثانیه ای قیمتا میاد پایین و سرعتا میره بالا وقتی من میگم الان هم پس باید رقابت باشه میگی 2مگ میبندن این یعنی رقابت
    برادر من 2ساله دارم سرویس 128 میگیرم سرعتم همینه هزینش هم شاید با 2سال پیش 4تومن توی ماه فرق داشته باشه .این رقابت نیست .
    و در آخر بگم
    دوست عزیز فکر کردی ما سرعت بالا و قیمت پایین نمی خوایم ؟ چرا انقدر با تعصب حرف میزنید ؟ آخه کی بدش میاد؟؟؟
    اینجا انگار همه با هم دعوا دارن . خیلی ببخشیدا در مورد هیچی ندونم اینو می دونم تا موقعی که مثل ... به هم می پرید و نظرات خودتونو با تعصب به همه تحمیل می کنید به هیچ جایی نمی رسید (شک نکنید)
    من از صبح تا حالا دارم بحث میکنم و با دلیل و استفاده از اطلاعاتم اینکارو کردم
    تعصبی هم درکار نبوده و توهین هم نکردم به کسی هرچند که توهین شنیدم....

شما رو نمیدونم ولی شهر ما اول 128 و 128 بود با کیفیت پایین بعد کم کم بعضی شرکتا بهتر شدن و ما هم هی از این isp به اون یکی کوچ کردیم و حالا دیگه هیچ 128ی 128 نیست و تا 200 کیلوبایت هم دانلود داریم توی روز..........

ویرایش: هیچ کس نگفته که یک شبه درست میشه........
    ولی به نظر من یک ماه هم طول نمیکشه ....... به همون دلایلی که در مورد پهنای باند گفتم (در حال توسعه پهنای باند هستند) و در ضمن زمزمه هایی شنیده میشن مبنی بر رفع محدودیت 128(از طرف وزارت )

یکی از نماینده های مجلس هم تو یه مصاحبه اعلام کرده بود که میخوان وضعیت اینترنت کشور و نحوه تامین پهنای باند و دلایل انحصاری بودنش رو بررسی کنن

من و شما هم میتونیم این فرایند رو تسریع کنیم نه اینکه بشینیم یه گوشه بگیم :همین خوبه دست بهش نزنید خراب نشه
    Last edited by lucky_luke; 31-08-2011 at 17:12.

6. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بابا ما اگه سرعت واقعی نامحدود رو نخوایم باید چه کسی رو ببینیم!
    بابا به خانگ که بالای 128 رو نمیدن . من با سرعت 18 اهنگ هم نمیتونم دانلود کنم! خدا رحم کنه بهمون چند تا از بچه های اجنه ریختن تو تاپیک خیلی هم پافشاری میکنن که این طرح اقلاب به پا میکنه!

رقابت کجا بود! این شرکتا برشکست نشن خیلیه! این مخابرات هم همینو میخواد. میخواد خودش به همه سرویس بده زیر نظر خودش باشیم .. همین الان مخابران سرویسهای نامحدودش مگه چه کیفیتی داره؟ سرعتا همشون واقعی هست!

حداقل همین چند صفحه آخر رو میخوندی

برای بار 100 دارم میگم:
    خودم با سازمان تنظیم مقررات صحبت کردم....قرار نیست سرویس های حجمی برداشته بشه....

8. 2 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ایا در پهنای باند چیری هم به نام ترافیک و حجم موجوده؟ مثلا میگن پهنای باند 1 مگ با حداکثر دانلود 100 گیگ؟ اگر اینطوری هست لطف کنید و بگید شاید ما هم فهمیدیم!
    همونطوری که در پهنای باند چیری به نام حجم وحود نداره در سرویس های اینا هم نباید چیزی به نام حجم ماهانه و.. وجود داشته باشه
    وقتی همه پول نامحدود بدن! به نسبت معقولانه! نه اینطوری که الان هست isp هم پهنای باند میخره به جاش ؛ نمیخواد که مجانی در اختیار ما بزاره! میتونه با سود کمتری هم قانع باشه! که نیست
    جناب، موضوع اینه که هیچ ISP نمیتونه اینترنت 1Mbps رو به قیمت 37 تومن به ظریب 1 به 10 بده!
    چون اینطوری هزینه ها از قیمت فروش بالاتر میشه! حالا هزینه های خود شرکت هم باید بیای روش!
    علاوه بر این هزینه ها هزینه انتقال پهنای باند بین مراکز مخابراتی هم باید حساب بشه!
    یعنی باید دور اینترنت بالای 128 رو خط بکشید با این طرح!

درضمن برای اطلاع دوستان میگم، همین حالا در ترکیه هم اینترنت حجمی داره فروخته میشه!

10. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جناب، موضوع اینه که هیچ ISP نمیتونه اینترنت 1Mbps رو به قیمت 37 تومن به ظریب 1 به 10 بده!
    چون اینطوری هزینه ها از قیمت فروش بالاتر میشه! حالا هزینه های خود شرکت هم باید بیای روش!
    علاوه بر این هزینه ها هزینه انتقال پهنای باند بین مراکز مخابراتی هم باید حساب بشه!

درضمن برای اطلاع دوستان میگم، همین حالا در ترکیه هم اینترنت حجمی داره فروخته میشه!
    عزیز یکی مثل من با همون سرعت 16kb/s هم رازی هستم! و این حرف اخرمه فقط نامحدود باشه! شاید طریقه دانلود شما با من فرق داشته باشه!!
    شمایی که میگی برشکست میشن و..
    پس توی تهران که سرعت 512 نامحدود حدود 60 kb/s هست وقیمتی برابر با 20800 داره هر ماه > باید مخابرات برشکست شده باشه چون نامحدوده! ...
    حالا بازم حرف خودتون رو بزنید!

12. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مخابرات داره این کار رو تو خیلی از استان ها می کنه . کجا برشکست شد ؟!
    اینجوری ISP ها هستن که بهشون فشار میاد ولی مخابرات توپ هم تکونش نمیده و این 37 تومن هم واسشون زیاده.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیز یکی مثل من با همون سرعت 16kb/s هم رازی هستم! و این حرف اخرمه فقط نامحدود باشه! شاید طریقه دانلود شما با من فرق داشته باشه!!
    شمایی که میگی برشکست میشن و..
    پس توی تهران که سرعت 512 نامحدود حدود 60 kb/s هست وقیمتی برابر با 20800 داره هر ماه > باید مخابرات برشکست شده باشه چون نامحدوده! ...
    حالا بازم حرف خودتون رو بزنید!
    دوستانه می گم شاید شما تا حالا به صورت دائمی با اینترنت 2 مگ کار نکردی که می گی به 16 راضی هستی
    منم وقتی می خواستم ای دی اس ال بگیرم خودم گفتم خوبه سرعتش 16 باشه که یه کم پیج باز کردنش طول بکشه و آدم بتونه وقت بیشتری با کامپیوتر مشغول باشه
    وقتی که خواستم از صبانت به شاتل تغییر بدم، اون موقع سر از داون استریم و این حرف ها در نمیاوردم، فکر می کردم سرعتم همون 16 کیلو بایته ولی بی دلیل وقت دانلود تا 240 هم می رسه !
    اما بعدا که با این اصطلاحات بیشتر آشنا شدم و رفتم تو کنسول مودم دیدم داون استریمم 2044 بسته شده فهمیدم چرا اون یک ماهی که طول کشید از صبا به شاتل کوچ کنم، با دایل آپ موهام سفید شد و 50 سال پیر شدم !
    قبول بفرمایید که واسه کسی که با سرعت بالا وب گردی کرده باشه خود مرگه که یهو بخواد با مثلا 16 یا حتی 50 کیلو بایت کار کنه

15. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

کلا یوزرهای جالبی تو انجمن داریم !

یه سری میان میگن من دیروز با خود داش عباس حرف زدم گفتن سرویس حجمی از بین نمیره فقط نامحدود میاد کنارش !! خب پس این بحث شما با ما که موافق حجمی هستیم چیه !! چرا مدام میگید که نامحدود بهتره !! این نظرسنجی ها پس برا چیه ! خب شما برید دنبال کار خودتون نامحدودتون در کنار حجمی بگیرید !

یه سری هم معلوم نیست با چه هدفی و شاید هم از طرف چه کسانی !! میان مدام میگن ما اینترنت نامحدود با سرعت واقعی میخواییم ... اصلا میخوان انقلاب کنند بترکونند ! حرف از سرعت پایین و هزینه هم که میزنیم میگن نه ما مخابراتمون کارش درسته نمیترکه همه رو سرعت بالا میده .

17. 2 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

دوستان انگار یه خبرایی شده ..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

19. 4 کاربر از akharwarbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •